Sziget vicces volt tegnap. :'D Volt
GWAR non-stop vérfröcsögéssel (szerencsére sikerült eltalálni azt a távolságot, ahova pont nem spricceltek már el) és baromi szórakoztató volt, csak a zene tolerálhatatlanul szar még mindig, aztán a holt idöben a köv érdekes cuccig mászkáltam fel-alá, belefutottam egy rúdtáncbemutatóba, megnéztem egy nagyon cuki indiai cirkuszos család bemutatóját, aztán
DJ Shadow alatt csak néztem, olyan vizuál volt hozzá..

A nap végén meg...
Peaches és omfg. Ilyen lenne Lady Gaga, ha nem egy szar, mesterkélt médiabuborék lenne, meg ha jó lenne a zenéje, nem pedig minösítetetlen tucatszemét. Egyszerre volt végtelenül látványos és visszataszítóan közönséges a show, a zene pedig milliószor jobban átjött így élöben, mint a lemezein.
Ezt leszámítva a Sziget évröl évre unalmasabb. Nem rosszabb, csak annyira ugyanazt hozza mindig és semmi újat nem tud felmutatni, hogy sokszor nem tudtam mit kezdeni magammal és csak bóklásztam fel-alá cél nélkül. De a koncertek miatt megérte kimenni, a képes topicba meg minnyá rakok be pár fotót is~
edit: megjöttek a képregényeim, yey. (az a csomag, ami egyben ugye az ebay veszélyeit is prezentálta... felmentem 3-ért, vettem 49-et. O_o)