Sziasztok nem ez az első hozzászólásom itt, de mondták, hogy ide is kéne írnom..
Én inkább jpop-ot szoktam hallgatni, bár pl a Zwei-t is szeretem, de inkább majd csak a jpop részlegbe fogok írogatni, azt próbálom erősíteni.
Néhányan talán ismernek a jpop.hu fórumáról, ott voltam aktív leginkább, de mivel a fórum most nem megy, ezért átjöttem ide ^^. Már régóta olvasgatom ezt a fórumot, de egyszerűen nem volt időm több fórumon is jelen lenni, elég macerás pl kétszer leírni ugyanazt valamiről, ezért azt a fórumot választottam, ahol a legtöbb pop után érdeklődő fordult meg. (bár ott sem voltak sokan)
Ezek miatt én legszívesebben minden japános témából csak egy fórumot csinálnék.. De ez szerintem utópisztikus elképzelés.. xD
Rólam úgy egyébként nem sokat lehet tudni ..

.. , a Wasabi című francia filmben ismerkedtem meg Onitsuka Chihiro-val és azóta nem tudok szabadulni a japán zenéktől, egyre többet és több mindenkit hallgatok. Szóval ez a hobbim, vagy valami ilyesmi.
Mostanában egyébként Otsuka Ai-val és Utada Hikaru-val (HEART STATION-nek köszönhetően) foglalkozok talán a legtöbbet, de megmaradtak a régi kedvencek is, mint pl Sakamoto Maaya, akit egyre jobban becsülök, bár a legújabb kislemeze (Triangler) kicsit gyér lett

Hamasaki Ayumi-t is szeretem, de ő nem annyira kedvenc, csak sok száma van. És egyébként még Koda Kumi-ra is ráhallgatok néha, bár csak egy-két számára.
Ezen kívül még japánul is tanulok, habár többet kéne, mert komolyabban meg szeretnék tanulni..
Civilben meg egy főiskolán tanulok, ami miatt látszólag sok szabadidőm van, de ez csak a látszat.