Shizu wrote:
Halihó!
Dollra emlékszem, hogy írta, meg mások is, hogy néha előfordul, hogy ilyen apró hólyagok alakulnak ki a szájukban, ami valamennyire fáj.
Meg tudnátok mondani mi ez, és mit használtok rá?
Előre is köszi
Üdv a klubban szivem! T_T
már jóóó sokmindent kipróbáltam rá szal sorolok neked pár pro-kontrát!
Corsodyl-glycosepth: kb ugyan az a dokim szerint, én csak a corsodylt használtam, de lószar. több óráig kibaszott mentolos az egész szád és még a csokit is sósnak érzed tőle. íny gyulladásra jó, de aftára nem.
Vagothyl: ... ... ezt használom ha nagyon eldurvul a helyzet. de előre szólok, h beszarsz a fájdalomtól. de ez 1-2nap után leviszi az egészet.
Természetes módok: ha érzed, h jönnek ki, akkor egyél annyi paradicsomot, amennyit nem szégyelsz. gyulladás csökkentő és tele van antioxidánsal. emellett ajánlom a piros gyümölcsöket.
azok között az időszakok között amikor nincs egyél sook vitamit akár gyümiben akár tablettában, és nekem ajánlották még a svéd cseppel való öblögetést. jah, és NE idegeskedj, NE stresszeld magad, mert az hozza elő öket méginkább!
amúgy reménykedj benne, h ez egyszeri eset volt nálad és nem lesz több. Velem a doki közölte, h így fogok meghalni, h havonta előjönnek...