nagyon ritkán

kb egy hete nem néztem semmit a tv-ben ._.
azt sem tudom, h mi zajlik a világban! de ez elég idegesítő.
mert nem azért nem tudom, mert nem akarom tudni, hanem mert olyan közegben nem akarom hallani. már a híradó sem híradó, hanem bizonyos csatornák politikai nézeteire fekteti a hangsúlyt, vagy kész bulvár.
a bbc-n meg vannak legalább értelmes ismeretterjesztő műsorok, meg olyan sorozatok, amiken agyalnod kell, miközben nézed, és persze az angol humor

= Blackadder rulz!)... de az a hátulütője, h a legtöbb sorozatot már ismétlik, szal hiába nem láttam belőlük az összes részt, így is van, amit megnéztem egyszer.
magyar csatornák közül animal planet és discovery channel ment nagyon régebben, meg spektrum, mert ezek legalább le tudtak kötni. viszont mostanában itt is sok az értelmetlen marhaság - hígulnak, h népszerűbbek legyenek??? jah és még a duna tv-n is voltak jó kis retro műsorok, meg érdekes interjúk. meg m1-en az a'la carte-ből is elcsíptem pár részt, egész jól le tudott kötni (ott legalább nem csak egy oldal véleményét hallja az ember, ha éppen vmi politikai téma van a terítéken... )
engem zavar, ha elkezdek nézni egy műsort, és 10 perc múlva (most sokat mondtam.. ) azon kapom magam, h elkezdek agyalni azon, hogy mit vegyek a holnapi ebédhez pl...