érdekes egy vihar vonult át itt éjjel.
csak ezt fűzném hozzá.
kiegészítést, hozzáfűzést minimálisan fogadok. már megcsócsáltátok egymást eléggé én nem szeretem ha megesznek.
(elég ha a munkámban néznek rágcsának)
egy-két mondaton fennakadt a szemem.
főleg azon, hogy mekkora marhaságokon lehet elkezdeni vitázni.
és egyet értek shadow-val. nézzünk mindenkit elsődlegesen embernek.
tapasztalatom: a külsőségein kívül minimálisan ismerni a legtöbb embert. van akinek több hülye külsősége van és ezért ráborítaná az ember szíve szerint az asztalt. esetleg ha megismered akkor még normálisnak tűnik, aztán idővel akarod megfolytani, de akkor már minden vágyad.
a harmadik út, hogy összebarátkozol vele és tényleg normális az összes hülyeségével együtt.
a zenészek, művészet, stb. 'ismert' embereknek van
nagy külsőségük. esetleg valamilyen pózt felvesznek annak próbálnak megfelelni. ami így-úgy sikerül. tudomásom szerint arrafelé meg még annyira se tudni semmit a mgánéletükről, mint errefelé. itt is csak az ócska hírnek kikiáltott dolgokról tudni.
azt a bohócot meg esetleg tényleg azért hívták maguk közé, mert nem keveri össze az ujjait valahogy sose. a többi meg nem érdekli őket.
esetleg kell nekik a bohóc, és a csörgősipkát is varratják
és ha valaki a bohóc kategóriáért harap, akkor jó tudni: a zenéjét szeretem, csak az egójának kell egy külön színpad.
hét találós kérdése: mekkora színpad kell ennyi ekkora egónak?
és a postom lényege
Nanami azt a denevéres szívószálat megmutathatnád egy fotófélén. és szerintem az ilyen nagyon jó dolgokat bűn kakaóba dugni (szerény személyem rosszul van a kakaótól, mintha romlott ételt evett volna)