Jude wrote:
Igen, Budapestországban élünk, ez oly csodás.
Hát me' most BPröl van szó. xD Videéken is van egy rakat fejlesztés, meg most ugye Pécsé a nagy esély.. amit mondjuk a multkor látottak alapján el fognak cseszni, de whatever. Mondjuk a turisztikai hatása már ennek a kulturföváros címnek is megvan, mi is sorra kapjuk a lekéréseket, infórequesteket Pécsröl, szóval mennek majd oda sokan, kérdés, hogy érdemes lesz-e, meg mi lesz utólag a véleményük.
pszabi wrote:
haha tény xD az elõzõbõl következett ez

de jogos, valóban nem
ammmmeg... hát annyira meg nincsenek azért elszállva külföldön h deszép, sõt!
igazából németben azoknak tetszett, akik a 80as években voltak ott utoljára

nem tudom, rengeteg külföldi (pl. az összes zenekar akik itt jártak és akiket én vezetgettem körbe.. mondjuk persze vigyáztam, hogy merre és, hogy mit kerüljünk el. xD) meg teljesen odavan, hogy gyönyörü a város, de persze, még mindig rengeteg minden van lerohadva, látszik még mindig a komcsikorszak nyoma, amikor alig volt felújítás, ami meg volt, abban sokszor nem volt köszönet. Szóval jogosabb lenne egy Berlinnel, vagy más kelet-német várossal összehasonlítani BP-t, mint teszemazt Münchennel, vagy Béccsel (habár azért utóbbinak is vannak nagyon lepra részei. o_O), mert azok közül is mindben ott vannak még nagyon a sok évtizedes rohadás nyomai, amiknek persze dolgoznak az eltüntetésén, csak hát ott sem értek még a végére.
Pesten meg pl. jó példa az Andrássy út. Még tíz éve is majd minden ház ocsmány, rohadó, elszürkült/feketedett volt, most meg az Oktogonig tartó részen már alig-alig van pár amit még fel kell újítani, de az azutáni részen is folyamatosan a felújítások.