noira wrote:
juci wrote:
Nemsokára indulunk a Madáchba Spamalotra *o* *izgatott*
Úúú, majd be tudsz róla számolni? Hónapok óta fontolgatjuk nagyanyámmal, hogy veszünk rá jegyet, csak nem kaptunk túl sok infót róla...
Oncsi: HAzaérteeeeeeee~m!!!!!!

Vissza akarok menni... Még egy napot... Legalább.
Jajj persze!! Ne haargudj, most olvasgattam vissza s vettem észre ^^""
Na hát Spamalot.. szerintem maximálisan megéri elmenni megnézni, nagyon tetszett ^^. Hát én is már április elején megrendeltem, hogy most októberben megnézhessük : DD
Először is, azt tudni kell, hogy Musical, tehát ha a film hangulata miatt néznéd meg akkor nem feltétlen ajálom.Énekelgetős dolgot csináltak belőle ami sztem még talán dob is rajta, de az biztos, hogy populárisabbá és fogyaszthatóbbá teszi. Ezt tapasztaltam a szüleimen is akik Monthyék egyik filmjét se bírják megnézni nemhogy a Gyalog galoppot.. ellenben ez a darab nekik is nagyon-nagyon bejött. A film főbb poénjai itt is megjelentek, sőt egy újabb figura is megjelent

a színpadon aki a filmben nem szerepel csak említve van. Isten megjelenítése is nagyon szuper volt, nem akarok spoilerezni, hogy miként de nagyon vicces volt. Meg az egész darabon látszik, hogy mennyi pénzt költöttek rá, elég nagyszabású... maga a díszlet is nagyon szuper *o*.
A színészekről is mondok akkor véleményt: nálunk Artúr királyt Barát Attila játszotta, és nekem az ő játéka tetszett a legjobban pedig bevallom kicsit szomorú voltam, hogy nem szervét tibor vagy szerednyei béla játsza mert ők voltak a legnagyobb nevek xD de Barát Attila tökéletes Artúr volt!!! pont olyan amilyenek lennie kell.
Akit kiemelnék még mert nagyon tetszett az Hajdú Steve, neki több szerepe volt a darab során, főbb szerepe Sir Lancelot volt, de visszaköszönt még mint francia ellenálló lovag, NI- lovag és Tim a varázsló. A harmadik kis kedvencem Sir Robin szerepében Szente Vajk...neki is több szerepe volt és mindet tökéletesen játszotta, ráadásul olyan odaadással, folyton mosolygott ^___^. A vége fele még egy nézőt is felhívtak a közönségből xDDD az nagyon vicces volt, a lány akit kihívtak azt se tudta mit hebegjen- habogjon

.
A zenei számok is nagyon jól el lettek találva a darabban, annak külön örültem, hogy a Brian életében elhangzó Always look on the bright side of the life szám magyar nyelven (vicces lett az átirat, ötletes volt ^^) felcsendült többször is.
Hm azt hiszem most ami így eszembe jutott mind leírtam ^.^ Nagyon tetszett, szóval én ajánlom ha a film poénjait szereted és a éneklős dolog se riaszt vissza

.
on: tegnap a tesómmal megnéztük a Csárdáskirálynőt (az Operettben) és tökjó volt : D a főszereplő kissrác hihetetlen viccesen játszott, nagyon ügyes volt! Bálint ádám meg röhejes volt mint az folyton ratatatazó hős-katona x"D én folyton rajta szakadtam, h túljátsza meg előadja azokat fél perceket amiket kapott a darabba XDDDD. Kállay Bori viszont nagyon szépen énekelt :333.