Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 4:07 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 269 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Next

Melyik földrész érdekel a legjobban?
Európa 10%  10%  [ 6 ]
Ázsia 74%  74%  [ 45 ]
Afrika 2%  2%  [ 1 ]
Észak-Amerika 3%  3%  [ 2 ]
Dél-Amerika 2%  2%  [ 1 ]
Ausztrália és Óceánia 3%  3%  [ 2 ]
Antarktisz 5%  5%  [ 3 ]
Utálok utazni 2%  2%  [ 1 ]
Total votes : 61
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 02 Wed, 9:28 am 
Site Admin

dalen~cy wrote:
a japán wc-ről rémhírek terjengenek.....
a legtöbbel semmi baj, söt. de az ilyen.. parkokban, utca mentén, meg állomások mellett levökkel jobb nagyon óvatosnak lenni. O_O

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 02 Wed, 9:46 am 
oshare booty
oshare booty

Case wrote:
dalen~cy wrote:
a japán wc-ről rémhírek terjengenek.....
a legtöbbel semmi baj, söt. de az ilyen.. parkokban, utca mentén, meg állomások mellett levökkel jobb nagyon óvatosnak lenni. O_O

vannak ott szellemek...?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 02 Wed, 9:46 am 
Site Admin

azokat én nem láttam ellenben sokkal gyomorforgatóbb dolgokat igen.. xD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 02 Wed, 9:47 am 
Forum Expert
Forum Expert

Szögezzük le, hogy a magyar nyilvános klotyóknál horrorisztikusabb úgysem létezik. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 02 Wed, 9:50 am 
Site Admin

azért van még egy-két ország, ahol nem akarnék az ilyen jellegü intézméyekkel megismerkedni. :retard:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 02 Wed, 9:52 am 
Forum Expert
Forum Expert

Szerbiában csak egy lyuk van a földben, akárcsak nagyon sok helyen Olaszországban is. De amíg az utóbbi helyen rendesen takarítják, előbbiről ez már kevésbé mondható el. Pedig elvileg azért csinálják mert állítólag könnyebb tisztán tartani. Én speciel undorítónak tartom mindenhogy. Ha WC akkor legyen rendes, kagylóval, tartállyal meg minden.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 02 Wed, 10:11 am 
Site Admin

No, akkor az ártckúl topicból... :grin:

Jaja, emiatt van pl. hogy Shinjuku talán legkétesebb utcája (ahol kb csak nightclubok és sexboltok vannak) a Google Earth streetview-ból, az elsö pár méterét leszámítva egész egyszerüen hiányzik. :grin: Node azt ettöl függetlenül nem értem, hogy óriásplakátokat minek homályosítgatnak, föleg amikor egy plakátok van négy alak és abból hártom ki van takarva, egy meg nem.. :shock:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 02 Wed, 10:14 am 
Forum Expert
Forum Expert

Arra nem tudok értelmes magyarázatot kiötölni... Mert arra is gondoltam, hogy oké, japán reklám, ott vannak a jogok, máshol nem mutogatható, na de ha ugyanarról az óriásplakátról csak pár ember lesz kitakarva, akkor máris nincs értelme az egésznek. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 02 Wed, 11:06 am 
Forum Addict

Az egész a személyiségi jog alapján megy, reklámok esetében pedig vagyoni jogokra megy vissza.
A személyiségi jog egyértelmű, a Ptk. szerint a képmásomhoz fűződő jog az enyém. Ha nem akarok szerepelni a képen, letilthatom. A személyiségi jogokat és a tulajdonos rendelkezési jogát egybedobva kapjuk meg, miért tilthatom le a házam képét, vagy takartathatom ki azt egy nagyobb képből.

Reklámok: na ez az izgi!
Ez már szerzői jog, és azon belül is, hogy mekkora terjedelemben engedett a szerzői jog jogosultja felhsználási jogot a reklám használójának. Pl. Gackt reklámozza a ... na azt a játékot, amelyikben az egyik szereplőt róla mintázták. Csinálnak róla egy bé nagy plakátot, amely kiemelt helyen van, óriási a költsége, mindenki látja, még az ufók is az űrből. És Gackt kitalálja, hogy kifejezetten erre a plakátra ő csak korlátozott felhasználási engedélyt ad - mert megteheti, joga van hozzá. Mondjuk két hétig látható, és oda járnak a fangirlök csorgatni a nyálukat a világ minden tájáról. Letelik a két hét, a felhasználási jog megyszűnik, igen ám, de közben a gugli lefotozta az egészet és feldobta a netre. Viszont nincs felhasználási joga a plakát bemutatására. Ergo a felasználási jog jogosultja megtiltja a kép felhasználását a Street View-n.

Csak azt nem értem, hogy miért nem ilyen dolgokkal foglalkozom? :? Na jó, megyek vissza dolgozni. *visszakullog*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 02 Wed, 1:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Aru wrote:
Szerbiában csak egy lyuk van a földben, akárcsak nagyon sok helyen Olaszországban is.

jajj ne is mondd, Olaszországban már majdnem sírógörcsöt kaptunk, amikor napokig csak a szállásunkon találkoztunk emberi wc-vel...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 02 Wed, 3:21 pm 
Elite Member

Hát, ha már Case gyomorforgatást említett... A mostani Summerfesten nálunk az egyik lengyel véletlen beszart az alsógatyájába s lehúzta a klotyón (!)... Én és két társam próbáltuk a szennyvizet visszatartani, míg az elnökünk (az önkénteseké, akik a technikai hátterei a 10 napos folklórfesztiválnak) próbálta megszerezni a duguláshárítók telefonszámát... Ami ott volt, nem látnám szívesen sehol.

A poén az egészben, hogy meg lettem hívva Lengyelországba (Lódz) egy-két hétre... talán azt akarják, hogy ott is szaros gatyák után duguláshárítsak? :mad:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 02 Wed, 3:31 pm 
Forum Addict

Jude wrote:
Szögezzük le, hogy a magyar nyilvános klotyóknál horrorisztikusabb úgysem létezik. :lol:

Hehh erről a magyar régi vonatok Wc-i jutnak eszembe. Vagy Romániából és Szerbiából jövő vonatok, nahh onnan ha kijött az ember mondhatni túlélte... Ez volt életem legutolsó osztályal való vonatozásom....

EDIT: Amúgy milyen szépen kifejlődött eza wécés téma XD :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 02 Wed, 4:25 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Ando_Tenshi wrote:
A mostani Summerfesten nálunk az egyik lengyel véletlen beszart az alsógatyájába s lehúzta a klotyón (!)...

Ezen most kitört belőlem az instant röhögőgörcs, bár tény, hogy nem lehetett vicces átélni. Na de akkoris!! XDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 02 Wed, 6:48 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Apró betűvel írom, mivel eléggé ... téma:

Látom az olasz mellékhelyiségek is szóba kerültek.

Nos, én elég hosszú ideig kamionoztam most nyáron Olaszországban, és mivel a kamionban nincs se mellékhelyiség, se zuhanyfülke, így általában bekéredzkedtünk egy-egy cég tusolójába/wc-jébe.

Egyszer nem bírtam megállni, hogy ne fényképezzem le a látványt, ami Sossano-ban fogadott. Remélem senki nem tart igényt, hogy feltöltsem a mobilomról a képet [size=7](a tusoló közvetlen a wc mellett, körös-körül ürülékkel, meg egyéb dolgokkal)
. Hozzáteszem: a fent említett cég a Benetton tulajdonába tartozik. ;)

Amúgy ettől eltekintve az olasz autópálya mellett én eddig csakis igényes illemhelyről számolhatok be, normális wc-vel.[/size]

A b***t lengyel meg egyszerűen... :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 09 Wed, 4:52 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Fenébe: Duplapost. Mindegy.

Aki járt már Salzburg-ban, az rittyentene nekem ide pár soros kötelező látnivalót? És nem várra, templomra, meg ilyen dolgokra gondolok; hanem érdekességek, fulljó boltok, kirakatok, terek, egyéb lehetőségek... Nos? Remélem nem én fogok legközelebb is ebbe a topicba írni XD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 269 posts ]  Go to page Previous  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 18  Next

All times are UTC + 1 hour