Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 2:43 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1578 posts ]  Go to page Previous  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 106  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 29 Tue, 9:39 am 
Forum Addict

Valahol már volt róla itt szó, de nem találtam. Melyik progival tudnám megnézni, hogy a zene mennyi kbps?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 29 Tue, 9:42 am 
Forum Addict

azt simán a winamp is kiírja a fájlinfoknál, de azt hiszem még windows intéző is ha a fájlok megjelenítésénél a részletes nézetre kattintassz vagy ha simán csak ráviszed az egeret és pihenteted akkor egy buborékban kiírja az infokat

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 29 Tue, 9:48 am 
Forum Expert
Forum Expert

Manic wrote:
Valahol már volt róla itt szó, de nem találtam. Melyik progival tudnám megnézni, hogy a zene mennyi kbps?

Arra gondolsz, hogy leellenőrizni, hogy valóban 320, vagy sunyi módon átkódolt cuccról van szó, igaz?
Én erre a foobar2000 zenelejátszót használom. View->Visualizations->Spectrogram

Rendes 320-nál valami ilyesmit kell kapni:

Image

Nem biztos, hogy ugyanígy fog kinézni, mert ez az mp3 gyártásánál használt kodektől is függ, de a lényeg, hogy tömöttnek kell lennie.

Ellenben a fake valahogy így néz ki:

Image

Bár a legtöbb átkódolást azért hallás alapján is ki lehet szúrni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jun 29 Tue, 9:50 am 
Forum Addict

Jude wrote:
Arra gondolsz, hogy leellenõrizni, hogy valóban 320, vagy sunyi módon átkódolt cuccról van szó, igaz?

Igen-igen! Köszi szépen!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 08 Thu, 8:47 am 
Forum Expert
Forum Expert

Végső kétségbeesésemben írok. Ugye a drágalátos Maybelline úgy döntött, hogy beszünteti a világ legjobb alapozójának, a Wonder Finishnek a gyártását. Most voltam DM-ben, már mutatóban sincs egy darab se a polcokon. Kipróbáltam pár másik alapozót, mindent jó szarnak találtam. A Wonder Finish úgy működött, hogy felráztad a folyékony állagban lévő cuccot, felkented az arcodra, ahol egy nagyon selymes, láthatatlan púderszerű réteget képezett. Imádtam benne, hogy nem látszott, hogy alapozó van a pofámon (undorító, amikor vastag csomókban gyűlik valakinek a képén, és utálom a maszkszerű hatást keltő alapozókat, a legtöbb viszont sajnos ilyen), csak adott egy szép, egyenletes színt, de nem néztem ki úgy tőle, mint egy bohóc, vagy egy élő photoshop reklám.
Na már most... ha tud valaki ehhez hasonló alapozót (még szerencsére van belőle, de egyszer el fog fogyni, és akkor nem tudom, mit csinálok), ami természetes hatású, és nem csinál az ember arcából maszkot, ne spóroljon a tippekkel! Ár nem számít.
Vagy ha esetleg találkozik még valaki valami isten háta mögötti drogéria polcain Wonder Finish-sel, legyen szíves nekem venni belőle fawn (a nyári színem), illetve nude (a téli) árnyalatban, kifizetem, meghálálom, lábat csókolok érte!

*egy kétségbeesett misszpicsa* :CCCC

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 08 Thu, 1:10 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

^anno Szegeden még láttam, de most nem ott vagyok, viszont meg tudom neked nézni vasárnapig az itteni isten háta mögötti dm-ekben és rossmannokban, ha gondolod. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 08 Thu, 1:17 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Azt megköszönném, bár elég reménytelen már a dolog, de hátha... .__.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 08 Thu, 2:04 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ha volt még itt Szegeden, szétnézhetek utána. Talán szerencsével járok ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 09 Fri, 3:09 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

^Szegeden még a Rossmannban láttam a nagyában, akkor elég sok volt és kiárusították őket, de a fene sem tudja, még van-e o.O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 09 Fri, 6:53 am 
VIP Member

Jude.. ha esetleg kifogy a készlet, és nem találsz már többet, szerintem próbáld meg az Affinitone-t. Szintén Maybelline, és nem is olyan drága. Nekem ilyen kis szivaccsal teljesen bevállt, kissebb mennyiségben felkenve. o : Bár nem tudom milyen alapozókat próbáltál, lehet ez is köztük volt. Igazából az egyetlen hibája, hogy nincs nagyon világos bőrűeknek szín, nekem is nyárra a light sandbeige van, ami az egyik legvilágosabb volt. Elvileg kapható Mineral formában is, ami fogalmam nincs hogy állagában mennyiben más a rendestől. Vagy ha már a Wonder Finish-hez hasonlót keresel, szerint ugyanúgy Maybelline-nél kéne turkálni, ahogy olvastam, a dream liquid mousse is hasonló tulajdonságokkal bír, még a színárnyalatok megnevezései is ugyanazok, szóval ez gyanús. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 09 Fri, 7:29 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

[Sakura.] wrote:
^Szegeden még a Rossmannban láttam a nagyában, akkor elég sok volt és kiárusították őket, de a fene sem tudja, még van-e o.O

Köszi! Akkor oda is benézek ^_^ Meg még 1-2 Rossmann-ba. Tegnap végignéztem az összes létező DM-et, amiről tudtam, de már nem volt semmi o.o"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 09 Fri, 7:34 am 
Forum Expert
Forum Expert

kadzsesz wrote:
Jude.. ha esetleg kifogy a készlet, és nem találsz már többet, szerintem próbáld meg az Affinitone-t. Szintén Maybelline, és nem is olyan drága. Nekem ilyen kis szivaccsal teljesen bevállt, kissebb mennyiségben felkenve. o : Bár nem tudom milyen alapozókat próbáltál, lehet ez is köztük volt. Igazából az egyetlen hibája, hogy nincs nagyon világos bőrűeknek szín, nekem is nyárra a light sandbeige van, ami az egyik legvilágosabb volt. Elvileg kapható Mineral formában is, ami fogalmam nincs hogy állagában mennyiben más a rendestől. Vagy ha már a Wonder Finish-hez hasonlót keresel, szerint ugyanúgy Maybelline-nél kéne turkálni, ahogy olvastam, a dream liquid mousse is hasonló tulajdonságokkal bír, még a színárnyalatok megnevezései is ugyanazok, szóval ez gyanús. :wink:

Kösziköszi, alaposabban ránézek arra a Dream Liquid nyavalyára, sima Dream Matte-ot használtam anno, de a Wonder Finish jobban bejött... Túl világos bőrrel nincs gondom, alapjáraton sötét (XDDD) vagyok, nyáron meg aztán főleg.
Egyébként jellemző, ezelőtt meg a L'Oréal szüntette be azt az alapozót, amit használtam... Leállhatnának már a szopatásommal, de komolyan. :'D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 12 Mon, 8:45 pm 
Senior Member

Valakinek kölcsönbe egy acélbetétes bakancs nincs esetleg a hétvégére?
Ha már ilyen messze megyek egy koncertért jó lenne előre jutni, de a fehér kis használt topánomban valószínűleg marad megint a hátsó rész. :( Olyan jó lenne előre jutni :D
37-38-as lábra kellene

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 15 Thu, 10:42 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Keresek jó hiphop előadókat, jöhetnek nyugatiak-keletiek egyaránt. :D Köszi! ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Jul 15 Thu, 10:47 am 
Elite Member

^Parancsolj :'D Hogy mennyire tetszenének neked azt nem tudom, szerintem jók, de ez nem jelent semmit XD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1578 posts ]  Go to page Previous  1 ... 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91 ... 106  Next

All times are UTC + 1 hour