Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 May 03 Sun, 5:54 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 24146 posts ]  Go to page Previous  1 ... 798, 799, 800, 801, 802, 803, 804 ... 1610  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 07 Fri, 11:47 pm 
Forum Addict

Twilight! *o*
Ó, igen, már kétszer vagy háromszor is láttam, annak ellenére, hogy nem igazán szeretem (de körülöttem páran igen). Az egészben a legrosszabb James magyar hangja. Mikor másodjára néztük, szabályosan ki kellett mennem a szobából, mert felvinnyogtam, akárhányszor szólalt meg.
Nem utálom, mert nagyon jól lehet parodizálni (deviantarton van rengeteg twilightos hülyeség). A könyveket azért bottal se, főleg miután olvastam egy rövid, de velős összefoglalót a legutóbbiról.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 07 Fri, 11:51 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Amane wrote:
Az egészben a legrosszabb James magyar hangja.

Ennyire? XD Én nem tudom, mert nem nézek szinkronos filmeket otthon.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 08 Sat, 12:26 am 
Forum Addict

Jude wrote:
Amane wrote:
Az egészben a legrosszabb James magyar hangja.

Ennyire? XD Én nem tudom, mert nem nézek szinkronos filmeket otthon.

ennyire. 6:17-től nézd.
Ez a félig dörmögő hang, plusz úgy beszél, mint akit most zavartak be egy tanyáról a szerepre (nem félreérteni, én is vidéki vagyok, sőt. Nem lenne ezzel baj, csak nem illik a szereplőhöz).
Edit: mintha egy kicsit hasonlítana a Jégkorszak Sidjére is. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 08 Sat, 12:28 am 
VIP Member

én szeretem a tvájlájtot :'D nem mondom, hogy életem legjobb filmje amit láttam, de 3x képes voltam végginézni XD *1x önszántaml eredeti szinkronnal emg 2x moziba rángattak el* mondjuk én ugy mentem moziba is, hogy előtte már az 1. könyvet elolvastam, és már a 2at kedtem, és szvsz meg lehetett volna jobban is csinálni a múvit o__O; nekem szokásom (nemtom jó-e vagy rossz) hogy miközben olvasok egy sztorit elég jol el tudom képzelni, hogy én abból milyen filmet készitenék, és saját fantáziámhoz képest egy 10-ből erős 4est adnék rá.. de szvsz láttam már ennél sz@rabb filmet is szóval X D
de én hülye még várom a 2. részt is a filmből meg a többit, igaz a 2.ban már enyhe túlzás volt Bella 400 oldalas agonizálása >.>

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 08 Sat, 1:09 am 
Forum Expert
Forum Expert

Amane wrote:
ennyire. 6:17-től nézd.
Ez a félig dörmögő hang, plusz úgy beszél, mint akit most zavartak be egy tanyáról a szerepre (nem félreérteni, én is vidéki vagyok, sőt. Nem lenne ezzel baj, csak nem illik a szereplőhöz).
Edit: mintha egy kicsit hasonlítana a Jégkorszak Sidjére is. :D

Hű! Ez azért így elég kemény volt. XD Az ilyet minek engedik be szinkronstúdióba? Viszont azon röhögtem, hogy az irritáló főszereplő liba magyar hangja mennyivel kifejezőbb volt, mint az az érzelemmentes, steril motyogás, amit a "színésznő" angolul levágott... :lol:
Na jó, elegem van ebből a filmből egy életre, többet ne is beszéljünk róla! XD

on: Megyek olvasni (nem, még véletlenül se vámpírokról XDDD).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 08 Sat, 1:35 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Amane wrote:
Twilight! *o*
Ó, igen, már kétszer vagy háromszor is láttam, annak ellenére, hogy nem igazán szeretem (de körülöttem páran igen). Az egészben a legrosszabb James magyar hangja. Mikor másodjára néztük, szabályosan ki kellett mennem a szobából, mert felvinnyogtam, akárhányszor szólalt meg.
Nem utálom, mert nagyon jól lehet parodizálni (deviantarton van rengeteg twilightos hülyeség). A könyveket azért bottal se, főleg miután olvastam egy rövid, de velős összefoglalót a legutóbbiról.

Na igen. Nekem ez a kedvencem. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 08 Sat, 2:07 am 
Forum Addict

^ :D Én most nem találom a kedvencemet, túl sok a Twilight fanart, nem kezdek el keresgélni köztük.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 08 Sat, 2:10 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

barátnőmet és unokanővéremet is elragadta a Twilight-láz. utóbbi mindenáron el akarja olvastatni velem a könyvet, de ha elolvasnám akkor meg barátnőm nem hagyna békén a témával egész nap (már így se hagy xD) és megint azzal nyaggatna hogy szerepjátékozzak vele, pedig utálok. o__o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 08 Sat, 7:18 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Megnéztem ezt a 10 perces Tvájlájtos szösszenetet, amit itt linkeltetek.
Sima tini filmnek tűnik, jó arcú férfi szereplőkkel és jó fenekű csajokkal + sportkocsi + arcoskodás, amikor bántják a barátnőnket, vagy mit. Tök sablon felépítés, perszer ettől még a történet lehet jó, csak nem valószínű.

A kivitelezése annyira nem vágott a falhoz, de én már láttam pár Uwe Boll (errefelé csak uviból) filmet, amik tényleg rosszak.
Ez az arc arról hírhedt, hogy videojáték világokra alapozva ZS-kategóriás filmeket rendez/készít/ír/mittomén, de igazából mindenhez ért.
Érdekes továbbá, hogy mindig van valaki, aki pénzt ad a filmjeihez, ami azt sejteti, hogy vannak nála még rosszabbak is.. Bár uviból fogkiverős stílusával nem hinném, hogy felveszik a versenyt.

Ajánlom az Alone In The Darkot tőle. Inkább ezt kéne adni a repülőkön. :twisted:

Last edited by foodlfg on 2009 Aug 08 Sat, 10:34 am, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 08 Sat, 10:14 am 
Forum Expert
Forum Expert

^
De vannak olyan filmek, amik annyira rosszak, hogy már jók, azokat szeretem (nagy trashfilm rajongó vagyok egyébként XD), ugyanakkor létezik a szánalmasan szar kategória, a Twilight mindenképpen ide sorolható.
Na mindegy, ma ezt fogom nézni, feltéve, ha még idén lecsorog a csigatempóval vánszorgó torrent... :lol: Anno láttam moziban, akkor tetszett, kíváncsi vagyok, most is fog-e.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 08 Sat, 12:32 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Látom még mindig filmes a téma. Szerintem jelenleg a legrosszabb film amit láttam az a Mortal Combat volt. Még trashfilmnek is szar. M megnézette velem mikor kint voltam nála Krakkóban. Jó is h a második részre már nem maradt időnk. :beaten: Anno szerettem a játékot, jó volt feszültség levezetésnek, de filmet csinálni belőle egyszerűen nevetséges ötlet. A végeredmény pedig kellően siralmas is lett.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 08 Sat, 12:41 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

mire nem jó a youtube? XD megnéztem ezt a sokak által szidalmazott filmet... érdekes volt. nem vagyok filmkészítéshez értő ember, meg inkább a történetre vagyok kíváncsi. amúgy egyik színész se volt olyan hejde jó, de hát sajna válogatni tudni kellene.
amúgy meg van vlkinek a könyv? most jó volt ez a film trailernek a könyvhöz. kiváncsi vagyok milyen az írott forma. meg amúgy is rajongok a vámpíros dolgokért, szal ha vlkinek esetleg meg van word dokban vagy tudja honnan lehet letölteni megköszönném. (a rendes könyvet nem merem elkérni senkitől, mert biztos féltve őrzött kincs)^___^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 08 Sat, 1:05 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Titanic-ot nézünk a húgommal... tudom, hogy röhejes, de én ezen a filmen mindig bőgök :cry:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 08 Sat, 1:21 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Shizu wrote:
Titanic-ot nézünk a húgommal... tudom, hogy röhejes, de én ezen a filmen mindig bőgök :cry:

Ugyan már nagyon rég láttam utoljára a Titanicot, de annak idején én is mindig bőgtem rajta. XDDD *vadromantikus*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 08 Sat, 1:27 pm 
VIP Member

Doll wrote:
szal ha vlkinek esetleg meg van word dokban vagy tudja honnan lehet letölteni megköszönném. (a rendes könyvet nem merem elkérni senkitől, mert biztos féltve őrzött kincs)^___^

nekem pdf formátumban van meg és angolul o_O/ de már nemtudom honnan, valszeg küldték nekem is XD meg a másik 3at is és angolul *szeret angolul olvasni még ha nem is fogja fel 100%osan*

Shizu: amúgy Titanicon én is sírtam, nemkicsit, főleg a végén~ azt meg se említsem, hogy Dicaprio miatt néztem meg egynél többször XD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 24146 posts ]  Go to page Previous  1 ... 798, 799, 800, 801, 802, 803, 804 ... 1610  Next

All times are UTC + 1 hour