Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 4:07 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 269 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Next

Melyik földrész érdekel a legjobban?
Európa 10%  10%  [ 6 ]
Ázsia 74%  74%  [ 45 ]
Afrika 2%  2%  [ 1 ]
Észak-Amerika 3%  3%  [ 2 ]
Dél-Amerika 2%  2%  [ 1 ]
Ausztrália és Óceánia 3%  3%  [ 2 ]
Antarktisz 5%  5%  [ 3 ]
Utálok utazni 2%  2%  [ 1 ]
Total votes : 61
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 05 Wed, 10:37 am 
oshare booty
oshare booty

hehe én sem tervezem a returnt egy ideig :D:D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 09 Sun, 3:08 pm 
Forum Fanatic

Caaase~ a tokyo-i élménybeszámoló többi része mikor jööön~?? :grin: Csak mert mintha 'Groove-on mondtad volna, hogy kész van már 1-2 újabb nap szövege.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 25 Tue, 12:13 pm 
Senior Member

*o* igen megigérted már vagy 2 hónapja ! ~

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 25 Tue, 3:18 pm 
Forum Addict

Nahát nem is tudom hogy kezdjek a ”beszámolómhoz”. Case ajánlására, (mert még mindig vannak olyan topicok amiket még nem fedezett fel >.<) írok most én Párizsi utamról.
Múlt hét csütörtök ön korán reggel .__. Hajnali 5-kor már Feri hegyen vártunk a becheckoláshoz, (meg vártuk csoport vezetőnket,mert egy kisebb társasággal voltunk, persze én a családommal x”D), viszont elég hamar sikerült mindent elintézni; no problémával 2 óra alatt meg is érkeztünk. Hatalmas shoxxként-ért Párizs hangulata, a sok ott élő külföldi-francia, akik nagy rész fekete és ázsiai, hát hogy is mondjam kellemesen hatott rám,meg a város nyüzsgése.
Még a francia nyelv iránti kedvemet is visszahozta( tudni kell,hogy a francia a második nyelvem, 1 évig egy nagyon jó tanár tanított minket,aztán 2 évre kaptunk egy had ne írjam le az összes őt illető jelzőt… , de semmit nem tanított, s ezáltal az érdeklődésem is csökkent a nyelv iránt). Hasznos is volt, hogy tudtam beszélni velük, mert a családból csak én tudok x”D, és nem nagyon szeretnek angolul kommunikálni. Hmm hát most nem tudom milyen részletességgel írjak, de úgy gondolom nem untatok senkit, végig jártuk Párizs összes nevezetességeit, Eiffel-torony leges legtetejére is felmentünk,pont jó időben mert este fél nyolc körül álltunk a sorba, és ment le közbe nap, és még láttuk világosban,aztán meg sötétbe is az egész párizsi látképet. La Défense negyedre is érdemes ránézni, ami a külvárosban található, és egyben Párizs építészetileg legmodernebb negyede, itt összvissz negyedórát töltöttünk, csal ránéztünk. A Notre-Dame nem volt számomra nagy durranás, szépnek szép, és kb ennyi. Viszont Párizs parkjai, nagyon aranyosak, persze innen is a Tuileries kerje szemet elkápráztatóan gyönyörű. Aztán, meg a kivilágítva mikor már lent voltunk a tornyot, ami szerintem sötétben sokkal szebb, mint nappal. Továbbá Montmarte nagyon hangulatos negyed, tele utcai művészekkel, rengeteg festő, portréfestő( akik áltban kínai vagy japán volt, ami számomra furi volt, de igen azok voltak kis picassos-sapiban), a Sacré Cour templom is nagyon szép. A szállásunk a 13. kerületben volt, épp a belváros szélén, ami az ázsiaik negyede volt X”D. Elmentünk felderíteni a környéket, hogy vlmi boltban folyadékot vegyünk, meg egyebeket, de sehol sem találtunk…. csak ázsiai, főleg kínai bevásárlóközpontokat XDXDXD,-bár ennek énnem voltam ellenzője-, de hát kitudja furcsa kinézetű dolgok voltak, amiből kinem deríted milyen ha csak meg nem kostólod, úgy hogy ásvány vizet vettünk csak :D. (Ez az első nap volt). Másnap végre találtunk egy eu-sat is Végig jó időnk volt, 30 fok felett volt mindennap a hőmérséklet. A metró hálózatuk hatalmas nagy segítség hamar el lehet jutni minden hova egy félórán belül, legyen az a város szélén. Minden nap rengeteg helyre elmentünk, minden nap lejártam a lábam, majd ájulva zuhantam az ágyba késő este.
De nézzük most Párizst, fanszemmel! :P
Még mielőtt elmentem volna, sok ismerőst körbe kérdeztem, hogy tudnak e…ajánlani nekem boltokat, Case mondott kettőt is, de sajnos annyira szoros volt a menetrend, hogy nemtudtam eljutni, viszont Dalen is mondott egyet, a bolt neve Bookoff. Itt hozzá a link:

http://www.bookoff.co.jp/fr/index.html

Pont zárásra értünk oda, a pénztánál egy kékhajú srác cuccait rakták be szatyrokba; én meg mondom ilyen nincsen ideérek végre, és bezárnak, de nagyon rendes volt a japánsrác, adott 5 percet XD, nah énezelatt gyorsan körbe néztem, az így is nem kicsi boltban, szemeim könnyekbe borulva*___* rengeteg eredeti manga, CD, DVD, újság *O*, khmm és persze minden egy vagyon, így mivel időm is kevés volt, egy a SHOXX aug-i számát vettem meg, amiben nyáhnyá Despa, Ancafé, Alice Nine, Sid, Megaromania, Matenrou, Mucc és stb cikekk *________________*( tudni kell sokáig vaciáltam a Foolsmatel).
NÁLUNK KÖNYÖRGÖM miért nincsen ILYEN BOLT??????????????????????????????Remélem hamarosan.. valahogyan lesz..
Egyetlen egy alaklommal láttam jrock szerető embert, vagyis egy lányt, a metrón, de csak a cípője miatt jöttem rájaaa. :D
Összegségében, iszonyatosan jól éreztem magam, annyit sajnálok, hogy nem tölthettem a Bookoffban több időt, jahmm éssh Repülő téren Fror-ban, az újságosnál lehet mangát kapni XD, aki épp ki lenne éhezve egy kis Dragon ball, vagy esetleg NArutora XD. Párizs mindenképp élőben kell láttni, csak ajánlani tudom^^ Nem tudom mennyire sikerült izelítőt adnom, de hát nem akarok mégse 20 oldalon csak írni, ez épp elég hosszú lett...szerintem, legalábbis nekem ez hosszú. Esetleges nyelvtani helytelenkedésekért gomen^^”””

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 26 Wed, 11:36 am 
Site Admin

Huu, nem is tudtam, hogy van ott Book Off. *o* Nah, éreztem, hogy biztos változott ott egy-s-más mióta utoljára ott járatam. Mjahh, menni kellene megint. o_o/

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 26 Wed, 8:10 pm 
Senior Member

Sayu ... azt hittem vettél an cafe könyvet ^o^ Párizs az szép...<3 dedeee Berlin xDDD a legjobb !!!!!! ~ *o*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 27 Thu, 1:18 pm 
Forum Addict

Case: Nem lehetne megszervezni, hogy nálunk is legyen egy? :roll:

Dalen: Igen terveztem azt is, de mivel így is bolt zárásra értünk oda, így az 5 perc alatt ezt tudtam kihozni, meg a könyvet Tai you webshopján láttam; hát majd legközelebb.:3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 9:49 am 
Site Admin

Sayu wrote:

ahh, nem lenne forgalma. xD szerintem Párizson kivül nincs más város Európában ahol meg tud élni egy ilyen üzlet.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 31 Mon, 9:34 am 
Forum Fanatic

Loooondoooon~~ *O*

...szóval ja, voltunk Londonban, és marhajó volt. :grin: A város (még mindig) nagyon szép meg feelinges, a régi épületek nagyonrégiek, az új épületek nagyonújak, az utca embere kicsit sok és nem tud hol elférni és lökdösődik, ellenben adtunk egy 20 Ft-ost egy helyi hajléktalannak, aki egy hajléktalanokat segítő művészeti program keretén belül egy különböző országok pénzérméivel teleragasztott tükröt készít. :) Jah, és voltunk a Stonehenge-nél is!! :heart: Meg HMV-ben, ahol rohadtsok pénzt elköltöttünk és olyan akciós cuccok voltak, hogy kiszámoltuk, hogy kb. 110 fontot spóroltunk. :lol: (az itten árakhoz képest meg kb. harmadannyiba került minden)

És számomra a két legnagyobb sokk:
1. Londonban alig van nyilvános WC, de az a kevés legalább nem működik. :beaten:
2. Az HMV-ben volt tizenvalahány Acid Mothers Temple CD (egyet sikerült is beújítani, jejj!). xDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 31 Mon, 5:43 pm 
Forum Addict

Case wrote:
Sayu wrote:

ahh, nem lenne forgalma. xD szerintem Párizson kivül nincs más város Európában ahol meg tud élni egy ilyen üzlet.

Igen csak ott van tudtommal XDXDXD. Bár egyetértek, nem tudna megélni, de akkor is jó jönne ide a közelbe^^" **

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 31 Mon, 5:48 pm 
Forum Addict

Jigsaw wrote:
Loooondoooon~~ *O*
És számomra a két legnagyobb sokk:
1. Londonban alig van nyilvános WC, de az a kevés legalább nem működik. :beaten:
2. Az HMV-ben volt tizenvalahány Acid Mothers Temple CD (egyet sikerült is beújítani, jejj!). xDDD

XDXD Höhö Párizsban sincsen sokk, és ami ott van WC, bedobsz pénzt és nem nyilik ki X"D . szóval no use sűrgős esetekben : D.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 31 Mon, 7:30 pm 
Forum Addict

Ha már téma...Japánban meg mindenhol van wc, ingyenes és működik is ha kitalálja az ember, hogy a 20 gomb közül egyiket se kell megnyomni mert érzékelős. xD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 01 Tue, 9:30 am 
Site Admin

Jigsaw: Fufu, tök jók voltak a londoni képek a másik topicban. *o* (az a Torture At The Tower különösen bizalomgerjesztö :beaten:)

Tsukasa-chan wrote:
Ha már téma...Japánban meg mindenhol van wc, ingyenes és mûködik is ha kitalálja az ember, hogy a 20 gomb közül egyiket se kell megnyomni mert érzékelõs. xD
Feltéve ha van gomb... a Yoyogi park wc-i olyan igazán rémálomba illö helyek pl. :shock:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 01 Tue, 10:10 am 
Forum Addict

Én már a repülőtéren kaptam egy kisebb sokkot elsőnek, ahol még az ajtót is az egyik gombbal lehetett bezárni meg kinyitni..O_o

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Sep 01 Tue, 8:14 pm 
Senior Member

a japán wc-ről rémhírek terjengenek.....

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 269 posts ]  Go to page Previous  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 18  Next

All times are UTC + 1 hour