Nah akkor én is bemutatkozok:
Konbanwa! Minna-sama
Nikitta desu(vagyok).*nah jó magyarul fogok írni*
Akkor művészeti iskolába járok ami nagyon nehéz suli...
Japánnal majdnem 11 éves koromban kezdtem el megismerkedni úgy közelebről.Adigg csak azt tudtam hogy hol van meg hogy néz ki egy japán meg ilyenek.Azt pontosan már nem tudom minek a hatására kezdtem el japán mániás lenni.akkor 3 éve zenét hallgatok előtte csak a történelmüket tanulmányoztam és 2 éve a nyelvet tanulom.Van 36 japán ismerősöm.Szeretek velük beszélni akár japánul akár angolul.Tanult nyelvek:11 évig németet tanultam a 2 éve japánt már írtam és mint egy fél éve angolt tanulok ami elég jól megy ...(nagyon jól megy)Akkor már többször felajánlották hogy költözek japánba de mai kiütött XD Tak-san felajánlotta hogy menjek ki tokyoba és legyek a modellje XD fotomodellje...de persze mondtam neki hogy a suli miatt ez elképzelhetetlen...
De sebaj 20 éves koromba abahagyom a sulit és kimegyek Japánba márha nem vesznek fel az egyetemre(ELTE).
Akkor szeretem még az animét mangát nagyon nagyon de ez szerintem hozzá tartozik.Akkor japán tanulásról:ha minden jól megy és szorgalmasan tanulok akkor fél év mulva megtanulom a kanjikat is (hála az égnek eljutottam idáig)
hát a kedvenc zenészeim(nagyon sok mindenki sztem fel se tudnám sorolni):Niato/Gazette/Alice Nine/L'arc en ciel/Dir en Grey/SuG/LM.C/Jealkb/Miyavi(imádom)/Vidoll/Ancafe/Gackt/Hyde és még más jrock-osok akkor pop...Koda Kumi/ Ai otsuka/kat-tun/v
/Arashi/news akkor kpop...SMtown/super Junior/TVXQ(tohoshinki ők a kedvenc kpop-osok) uhh na jóóó nem sorolom tovább ezek mind ilyen belsőségek voltak amik hozzám tartnoznak...
Akkor így nézek ki:
Szökés barna haj(saját magmnak vágom több mint egy éve és már másoknak is vágom XD)
A szemem zöld(egyesek szerint sexy green XD és már nem egyszer lejapánoztak meg azt mondják olyan vagyok mint egy macska XD)
magaságom.168~170 xm
súlyom pillanatnyilag:57kg (fogytam XD)
más külső tülajdonságot nem tudok elmondani...
...
áá mégegy XD korombeliek Bajaiak arra kértek hogy tanítsam őket japánra XD gondolhatjátok mi volt a válaszom...
pedig én csak a bnőmet kezdtem el tanítani erre idecsődülnek 7-en XD hogy ők is...
Nah jóó lelövöm magam így is adtam mindenkinek elég olvasni valót mára XD nah akkor
Matane