utolsó órám kémia , éppen csöngetnek, még csöngetés közben nevettem amikor éppen bejött a tanár. A kémia tanár utál engem, és nézett is gyilkos pillantással. Kb. fél másodpercel csengetés után hagytam abba a nevetést ~ Rámnéz:
" Hogy merészelsz te az én órámon nevetni?"
én kb. : ehh??
xDD
aztán leültem, nekem ordít: "Elveszem én még a jó kedvedet..." /miért akarja ez a tanár folyotn hogy halálkedv terjengjen az osztályban? namindegy. . ./
Kihívott felelni. Mondtam neki hogy nem tanultam mára, mert elfelejtettem, és közben ráztam hozzá a fejem, mire felháborodott hogy nekem biztos rángásaim vannak illetve fejrángásaim és menjek orvoshoz és így bla úgy bla. aztán azt is mondta hogy az természetes hogy én nem tanulok mert én vagyok a hercegnő így bla úgy bla
aztán eszembejutott a helyem hogy de hülye vagyok mert azt a témát tudom csak kb aludtam már azon az órán mindegy és így mondtam suttogva,hogy "Jajj azt a témát tudom.. de hülye vagyok... "
aztán ő megállapította:
"Hát gyerekem, te biztos hogy nem vagy normális."
kb ez volt a mai napom, na nem baj, ma is nyugodtan hajthatom le a fejem, mondván hogy nem vagyok normális és kb. még mindig besírok a röhögéstől ... ez most komolyan beledöngölt a sárgaföldbe xD