Nah, csak me' megígértem. xD Kicsibe teszem fel, belőlem ennyi is elég bőven! xD
Természetes hosszú haj még, fiatal voltam és kellett a pénz. xDDDDDD

A második fotózásnál mindig belelóg valaki más a jobb képekbe, olyat meg nem postolok amin valaki más is rajta van, mert az lehet nem szeretné ^^".
Harmadik fotózásomat meg simán nem találom. xD
Itt a negyedik! ^^"

Ötödik fotózás ahol a Váci utca lett terrorizálva, meg a szemceruza terrorizálta a látásomat, úgyhogy fotósaink kaptak a pillanaton, ezek igaz könnyek kérem szépen, I'm so emo. xDDDDDDDDD (És ilyen sápadt vagyok igen, nincs rajtam egy deka arcfehérítő sem! Scary! 0_o")

A hatodik, a Buck-Tick 13kai wa gekko témájú fotózás! ^_^ Én voltam a senorita, Kenichit is meg tudtam volna szégyeníteni. xDDDDDDD

A hetedik shoot a Merry cosplay volt, a DVD amin van most Judenál található, szóval nincs kép. xD
A nyolcadik és legutóbbi idén nyárról ^_^.

És két randomness a végére! Én +DéspairsRay+ koncert előtt abszolult átszellemül képpel a német fangirlök látványától. / Én animeconon olyan Matsumotot cosplayelve akinek elcseszték a tartósdauert. xDDDDDDD (ezt a parókát még Yukke is megirígyelné, el kellett volna vinnem neki. xD) Egy vérbeli dolgozó shinigaminőnél mindig legyen BKV vonaljegy, az ellenőrök rosszabbak mint a legcselesebb Hollow! xDDDDD