Aru wrote:
Már nyakig fekete vagyok, sosem fog lejönni, Nakashima Mika-t kavörölök

és am
Hidekai, nem, nem szoktam kertészkedni mert panelben lakom a szorgalmi idõszakban egy, kettõ; talán baj ha élvezem amit csinálok? Ja, és három: elnézve a fórumos tevékenységedet az elmúlt két napban arra jutottam h te mindenkit csak baszogatni tudsz. További szép napot neked és jó cirkuszolást a dühöngõben

Totál félreértettél ahh pedig azt hittem hogy tudok írni, és a mosolygós arc gondolom rossz indulatot fejez ki..legalább is ezek után úgy hiszem =/ tényleg nagy kötözködés volt hogy rákérdeztem, hogy miért is élvezed...fel is hoztam egy számomra mókás sztorit..bocs ha megsértettelek...sztem nem baszogattam senkit, és én örültem, hogy élvezed a kertészkedést..ember komolyan (próbáltam érdeklődő és kedves lenni -.- =(
Amúgy meg
1. nem cirkuszoltam, hanem normális hangnemben kifejtettem a nemtetszésem egy nem éppen (számomra) színvonalas megnyilvánulást követően, de mint írtam legközelebb inkább csendben maradok és hagyok mindenkit hogy kiélhesse magát az interneten.
2. Amúgy meg sajnállak, ha egy embert elkönyvelsz 3 hozzászólás után..
(és a két napot meg nem értem..tegnap sztem nem is írtam...vagy is nem emlékszem rá )
Bocs az offért bár egy sup? topicban ez okés...most éppen ez a helyzet amit meg tudok osztani ^_^