Case wrote:
Sárkány wrote:
Sziklák szeme: Ez sem túl eredeti,a szokásos klisék, kiszámítható események,viszont elég brutális. Az eredetit nem láttam. Egyszer nézhető...
az eredeti jó és az még maximálisan eredeti is volt a maga idejében, meg a klisék jó része is onnan indult.

A sziklák szeme remake szerintem kifejezetten jól sikerült.. nekem nagy kedvencem. Nincs benne semmi mainstream diktátum. Nincsenek szépfiúk, széplányok..meg 16 éves diákok. Család van, akit kegyetlenül legyilkolnak a gusztustalan emberevő sugárfertőzött humanoidok. Sok vér, sok gusztustalanság... a végén gizda bosszú.
Nekem ez pont elég. A második részét viszont tilos megnézni mert bűn rossz.
Apocalypto pedig szerintem is baromi jó film és nevetségesnek találom hogy úgy körbepánikolta a média hogy fúj gonosz náci szadista mel gibson milyen szörnyű filmet csinált.
A 300-at nekem pár hónapja sikerült végre úgy megnéznem hogy bele is tudjam magamat élni és úgy azért ütött rendesen... azért azt meg kell jegyezni hogy nagyon nem lett tökéletes de a maganemében azért rendben van teljesen.
A barlang egyetlen előnye hogy tényleg nagyon klausztrofóbiás film.
én most az új Halloween 2007-re leszek nagyon kiváncsi amit rob zombie csinált. A trailere nekem nagyon bejön....a neten kint van (szerintem direkt kiszivárogtatott) egy fura verziója amiben nincs még midnen rendesen megvágva illetve más a vége mint a hivatalos mozi verziónak... én majd másodszorra tervezem megtekinteni ezt a verziót a mozis után. Rob Zombie meg szerintem egy isten. Az első filmje után (a house of 1000 corps, ami elég gyengére sikeredett), hihetetlenül megtáltosodott és a devil's rejects számomra máig a legeslegeslegeslegzseniálisabb horror amit életemben láttam.
szóval Halloween-t nagyon nagyon várom.
ja és a Tideland-et kéne még nagyon megnézni csak mindig elfelejtem. Ez egy Terry Gilliam film... eszméletlenül elborult...