Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 4:14 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 20 Wed, 5:55 pm 
oshare booty
oshare booty

Yu~ki wrote:
pszabinak(ha nem tudná)meg mindenkinek!Tokyo Majin Gakuen Kenpucho: Tou 2nd Act ..nem emléxem h teccet e neked az első évad,de ha igen,akkor gondolom érdemes lesz megnézni...2007-07-27 -én indul a sorozat...

annyira jó lett vna h 2. évadot is csinálnak? o_O?
hát rá fogok nézni, de csak ha mind lement! (1 éjcaka alatt izgibb ezeket végignézni)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 23 Sat, 1:44 pm 
VIP Member

2. évad...
Erről jut eszembe h a Kiddy Grade-nak csinálnak 2. évadot *örül.örül.örül*

még meg szeretném nézni azt a "Death Note" animét... Ah elnéztem a képeket film is van... De ez már más tészta

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 23 Sat, 1:46 pm 
oshare booty
oshare booty

igen, 2 múvi van ill maga az anime (usteamen az fenn van)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 23 Sat, 1:50 pm 
VIP Member

aha.
pszabi te mien animéket néztél már meg eddig???? én sokat XD most kapásból 20at is tudnék mondani XD De én most rád vok kíváncsi : )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 23 Sat, 1:53 pm 
oshare booty
oshare booty

hű.. yu~ki is kérdezte.. én kapásból naonsokat, szal abba bele sem kezdek xD

amik örök luvok: gankutsuou, hellsing, gto... már az ouran host club is
..és még sok más XD
tja és perpill nézem a narutót, ill a bleachet

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 23 Sat, 2:02 pm 
VIP Member

pszabi wrote:
hű.. yu~ki is kérdezte.. én kapásból naonsokat, szal abba bele sem kezdek xD

amik örök luvok: gankutsuou, hellsing, gto... már az ouran host club is
..és még sok más XD
tja és perpill nézem a narutót, ill a bleachet

Hűűűűű... Hellsing örök luw. most nyomatják az OVA-kat is... Állat :heart:
Ami még örök láw (nálam) az: Elfen Lied, Inuyasha XD, Read or Die, (talán a Spirál), Gakkō no Kaidan vagy Ghost Stories (ah jobban tetszik).

Meg nemrég néztem 1et... vmi Dokuro-chan volt a címe... Nem lehetett kibírni röhögés nélkül. Eszeveszett 1 anime XD XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 23 Sat, 2:13 pm 
oshare booty
oshare booty

dokuro? vmi school anime? mert nem ismerem ^^"
na igen, az elfen lied!! *o* pláne az openingje... hetekig csüngtem rajta
a read or die meg csak szimplán jó ^^ nekem is bejött

node hellsing: az ova sokkal nagyobb <3 sztem mint az előző anime. az h követik a manga sokkal erősebb sztorivonalát.. szimplán sokkal jobbá, véresebbé, ijesztőbbé teszi

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 23 Sat, 2:19 pm 
VIP Member

pszabi wrote:
dokuro? vmi school anime? mert nem ismerem ^^"
na igen, az elfen lied!! *o* pláne az openingje... hetekig csüngtem rajta
a read or die meg csak szimplán jó ^^ nekem is bejött

node hellsing: az ova sokkal nagyobb <3 sztem mint az előző anime. az h követik a manga sokkal erősebb sztorivonalát.. szimplán sokkal jobbá, véresebbé, ijesztőbbé teszi

Igen vmi school anime... youtube-n néztem. Rákeresel a Dokuro-chan -ra és hopp. Vmi halálangyal a csaj és minden másodpercbe megöli a pasit. persze aztán feltámassza, de ez más kérdés... Néha kicsit hentais beütése van ( de neeeem. nincs benne akció XD )

node hellsing... VÉGRE ISTENEM H VKI OLYAN ÉRTELMES EMBERREL HOZTÁL ÖSSZE MINT PSZABI... volt 1 srác aki az 1ik héten még szerette a hellsinget aztán már utálta... nah ehhez szóljatok hozzá... Nem semmi... H lehet utálni 1 ilyen yo animét???? Most mond meg... XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 23 Sat, 2:22 pm 
Elite Member

pszabi wrote:
dokuro? vmi school anime?

Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan... hát az egy nagyon nagy állatság XD klikk

esit: Ja hoppá, elkéstem ^^""

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 23 Sat, 2:26 pm 
VIP Member

Mitsu wrote:
pszabi wrote:
dokuro? vmi school anime?

Bokusatsu Tenshi Dokuro-chan... hát az egy nagyon nagy állatság XD klikk

esit: Ja hoppá, elkéstem ^^""

Télleg 1 állatság. de naon... XD Elég yo amugy csakhát a vége nem tetszett :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 23 Sat, 5:51 pm 
oshare booty
oshare booty

Lumiere wrote:
VÉGRE ISTENEM H VKI OLYAN ÉRTELMES EMBERREL HOZTÁL ÖSSZE MINT PSZABI...

^^" sztem akik élőben ismernek és ezt olvasták, azok azóta is a földön fetrengve nevetnek

node köszönöm az ajánlást, ennek az animének sztem utána fogok dúrni picit, mert télleg viccesnek tűnik!
rem nem túl hosszú.. ált azok a jó mesék :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 23 Sat, 7:18 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Még1 anime fan^^ Én is nagyon az vok XD...Hellsing alap,nekem is faviríít!!Az OVA valóban mérföldekkel jobb,viszont mérföldekkel ocsmányabb is :D ...Dokuro-chan!Juuj...ráadás ecchi^^ (nagyon szereti az ecchit)Viszont most rajtakaptam magam nem anime nézés közbe...XD!Magyarul rég néztem animét!! *leül és bepótolja a lemaradást*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 23 Sat, 8:26 pm 
Senior Member

Ezt a Dokuro-chan-t már vagy fél éve kinéztem magamnak, de még mindig nem jutottam el odáig, hogy megnézzem.

Aki szereti a horrort, az nézze meg a Higurashi no Naku Koro ni-t (lehet már volt róla szó), mert nagyon ott van a szeren, főleg a vége felé kezd bedurvulni, bár azt a sajátos hangulatot végig tartja az anime.
Aki még nem hallott volna róla, annak info, hogy 26 részes, killer lolik vannak be (nagyon elmebetegek), és 3-5 részes fejezekre van osztva az anime. Egyébként 07.06án fog jönni a második széria, szóval lehet örülni.
Még annyi érdekessége van az animének, hogy a falu, Hinamizawa, a valóságban is létezik, és az épületek amik az animében vannak a valóságban is ugyanúgy néznek ki, szóval az egész falu le van képezve, ugyanúgy néz ki minden az animében mint a valóságban.
Van az animében egy fényképész csávó, és a valóságban turistalátványosságként szokott a faluban mászkálni egy csávó ugyanolyan cuccokban :D
Ha leültök megnézni, akkor lehetőleg ne a kistesóval együtt tegyétek :))
Én szeretem a horrort, de a "körmös-jelenetnél (kb 17-18. rész)" rosszulletem. Asszem annyira mégsem jó, hogy képes vagyok másokkal nagyon együtt érezni :S
És az opening nagyon jóó ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 23 Sat, 10:47 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Image

"A FuriKuri különös történet. Nem lehet eldönteni, hogy egy Mecha-akció sztori, vagy szerelmi történet, esetleg mindkettő, vagy egyik sem.
A 12 éves Naota bátyja Amerikába utazott Baseball-t játszani, de öccsét és 17 éves barátnőjét, Mamimit otthon hagyta. A lány ezért a barátja híján Naota-t használja fel, hogy felfűtöttségét levezesse rajta. Egy nap Naotának beveri a fejét elektromos gitárjával egy titokzatos idegen, aki Harukonak hívja magát. Ezután a történet még furcsább lesz, mint addig volt. Naota fején egy szarvhoz hasonló púp nő, majd egy robot bújik elő a fiú homlokából. Ezek után már robotharcoknak is szemtanúi lehetünk.

A legjobban talán az írja le a történetet, hogy a Gainax készítette. Hasonlóan az Evangelionhoz, a tartalom sokkal összetettebb, mint amennyit látunk belőle. Ugyanakkor nincs telepakolva szimbólumokkal. De végülis miről szól? Lehet, hogy a felnőtté válásról? Vagy a szerelemről? Esetleg a robotokról? de az is lehet, hogy egyikről sem? Döntse el mindenki saját maga. Egyszerűen csak meg kell nézni. Érdemes! Bele lehet magyarázni mindenféle mondanivalót, de ugyanakkor anélkül is élvezhető lehet, hogy akármilyen értelmet találnánk benne. Néhol kétségbeejtően érthetetlen, máshol meg könnycsorgatóan nevetséges. Sok esetben más animéket, sorozatokat parodizál egyedi stílusával, fantáziadús, elvont jeleneteivel.

Az animáció nagyon jó minségű, az egész digitális animáció, nagyon szépen kivitelezve. A The Pillows dallamai kísérik végig a történetet, tökéletes szinkronban a pillanatnyi történésekkel.

Az FLCL atmoszférája teljesen egyedi, és nem lehet elmenni mellette "hidegen". Ez az anime nem való mindenkinek. A néha kétségbeejtő, és bizarr jelenetek semmihez sem foghatóvá teszik a művet. Aki egy szokványos anime filmet vár, az biztosan csalódni fog, de lehet, hogy ez kellemes csalódás lesz."

elemzés az aoianiméről

jobban be se tudnám mutatni nézzétek meg!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2007 Jun 23 Sat, 11:15 pm 
VIP Member

Jeanne C wrote:
Ezt a Dokuro-chan-t már vagy fél éve kinéztem magamnak, de még mindig nem jutottam el odáig, hogy megnézzem.

Aki szereti a horrort, az nézze meg a Higurashi no Naku Koro ni-t (lehet már volt róla szó), mert nagyon ott van a szeren, főleg a vége felé kezd bedurvulni, bár azt a sajátos hangulatot végig tartja az anime.
Aki még nem hallott volna róla, annak info, hogy 26 részes, killer lolik vannak be (nagyon elmebetegek), és 3-5 részes fejezekre van osztva az anime. Egyébként 07.06án fog jönni a második széria, szóval lehet örülni.
Még annyi érdekessége van az animének, hogy a falu, Hinamizawa, a valóságban is létezik, és az épületek amik az animében vannak a valóságban is ugyanúgy néznek ki, szóval az egész falu le van képezve, ugyanúgy néz ki minden az animében mint a valóságban.
Van az animében egy fényképész csávó, és a valóságban turistalátványosságként szokott a faluban mászkálni egy csávó ugyanolyan cuccokban :D
Ha leültök megnézni, akkor lehetőleg ne a kistesóval együtt tegyétek :))
Én szeretem a horrort, de a "körmös-jelenetnél (kb 17-18. rész)" rosszulletem. Asszem annyira mégsem jó, hogy képes vagyok másokkal nagyon együtt érezni :S
És az opening nagyon jóó ^^

nah yo most felkeltetted az érdeklődésemet az anime iránt :)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour