Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 Apr 29 Tue, 11:10 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 615 posts ]  Go to page Previous  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 41  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 21 Tue, 10:38 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

No, én is megsasoltam a Dragonball: Evolution-t. Ekkora szart is régen láttam már. És gyerekek: a főszereplő csókának olyan bűnrossz magyar hangja van; mint valami discos faszagyerek. A szinkronstúdióba nem tudom hogy keveredhetett be ez a gyerek.

Ráadásul telepakolták amcsi középsulis filmekből lopott ezerszer lerágott csontú témákkal. Meg kötelező négerrel, menő kocsikkal, béna jelmezekkel... jajj, ez meghökkentően szar. Sírni tudnék.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 21 Tue, 10:59 am 
Forum Expert
Forum Expert

^
Hihetetlen, mennyi mazochista ember van. :lol:

Nem, mintha csodálkoznék a negatív véleményeken. Az egész világ úgy érezte, hogy ez szar, mert a film még a gyártási költségeit se tudta visszahozni. Szánalmas, much? :')

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 21 Tue, 11:05 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Akkor búcsút mondhatunk a második résznek? Be kár! :lol: Jude, ha nem tetted meg, akkor nézd meg! Tömör gyönyör, bearanyozná azt a hetvenegypár percét az életednek, amikor nézed. :D Gyötrelem. Ez a Fox studió az elmúlt két évben csak pocsék filmeket gyártott (szerintem): mondjuk az Ausztráliát még nem láttam, az Amikor a Föld elhallgatott (vagy vmi ilyesmi címe volt) c opuszba meg belekezdtem, de Keanu ismét ugyanazt a pofát vágja, mint az összes világmegmentős filmjében. Node a Street Fighter, meg az Eddie Murphy-s baromság...

Elkezdtem nézni az "X-Men kezdetek: Farkas" (klafa cím, b****kmeg!)-t is... eddig jónak tűnik, tipikus X-Men film. Ugyanazt adja mint az eddigi három rész (ez azért pozitívum, mert legalább nem rosszabb XD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 21 Tue, 11:15 am 
Elite Member

Majd a következő cím: X-Men kezdetek: Ciklon lesz vagy mi? :lol:
S végül kilyukadunk a mutáció kedetén vaahol az ős korszakban, vagy az ükunokák korában? A képregény és a rajzfilm még izgalmas is valamilyen szinten... a filmek, szerintem kissé elnagyoltak az X-világhoz képest...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 21 Tue, 12:24 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Koga wrote:
Jude, ha nem tetted meg, akkor nézd meg! Tömör gyönyör, bearanyozná azt a hetvenegypár percét az életednek, amikor nézed. :D

Az isten megmentsen tőle. :retard: Már az animétől is összekaparom magam, nincs szükségem még egy elfuserált amerikai live actionre is (más nemzetiségű élőszereplős filmből sem kérek, köszönöm). XD Köztudomású, hogy a DB és én nagyon nem vagyunk jóban, de azt azért megérdemelte volna az eredeti mű, hogy hűségesebben viszonyuljanak hozzá, mert ez így, ebben a formában még az egyszeri rajongónak is csak sírógörcsöt okoz.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 21 Tue, 2:49 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Én lehet valamelyik este megnézem a Dragon ball filmet, letöltve le van, de társaság kell hozzá hogy legyen kinek beszólnom rá és ne sírjon a szám a szörnyülködéstől. ^^"

Moziba meg hosszú hosszú ideje most voltam először megint és ráadásul 3Dben élvezhettem a Szörnyek az Űrlények ellen-t nagyszerű társaságban. ^_^ Fura volt a 3Ds mozizás először, de passzolt a filmhez, kár hogy nem lehet eredeti nyelven megnézni így, de majd ha jön a DVD. *készíti a pénztárcáját* xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 21 Tue, 4:34 pm 
VIP Member

Én el akartam menni a Dragonballra már csak a nosztalgia kedvéért is, de a környéken nem adják :(
Marad a letöltés....

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 21 Tue, 4:48 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

andreya wrote:
Én el akartam menni a Dragonballra már csak a nosztalgia kedvéért is, de a környéken nem adják :(
Marad a letöltés....

Ne töltsd le: videoplayer.hu -ra most kezdték el felrakni. Ha nem akarsz súlyos MB-ket foglalni a gépeden, és mihamarabb meg szeretnéd nézni, akkor javaslom ott nézd meg. Írd csak be a site keresőjébe, és be is dobja a part1-et. Az más kérdés, h nem tudom mikor folytatja a feltöltést az illető. xD

Amúgy ugyanitt: X-Men kezdetek: Farkas ... munkaverzió... tessék megnézni. ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 21 Tue, 9:35 pm 
oshare booty
oshare booty

volt 3ds mozi és szörnyek és űrlények és húúú :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 21 Tue, 9:36 pm 
Forum Fanatic

pszabi wrote:
volt 3ds mozi és szörnyek és űrlények és húúú :D

Ugyeee? :D Szerintem tök jópofa film volt!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 21 Tue, 9:39 pm 
oshare booty
oshare booty

naon bejött :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 22 Wed, 7:27 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Koga wrote:
andreya wrote:
Marad a letöltés....

Ne töltsd le: videoplayer.hu -ra most kezdték el felrakni. Ha nem akarsz súlyos MB-ket foglalni a gépeden, és mihamarabb meg szeretnéd nézni, akkor javaslom ott nézd meg. Írd csak be a site keresőjébe, és be is dobja a part1-et. Az más kérdés, h nem tudom mikor folytatja a feltöltést az illető. xD

most már egy jó ideje inkább veszem a fáradságot és elmegyek moziba ha valami igazán érdekel.. de ezektől a workprintektől eldobom az agyam. Cam-es verziókat sem értem hogy tudják egyesek megnézni de hogy úgy leülni egy filmhez hogy még nincs is kész... (ha jól tudom akkor hiányzik a film vége és a CG effektek még nincsenek meg a végleges formájukban).

Ez olyan mintha a kedvenc bandám új lemezét úgy hallgatnám hogy még csak félig van kikeverve és közben bömböl mellette a Kossuth Rádió.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 22 Wed, 10:41 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Mona wrote:
most már egy jó ideje inkább veszem a fáradságot és elmegyek moziba ha valami igazán érdekel.. de ezektől a workprintektől eldobom az agyam. Cam-es verziókat sem értem hogy tudják egyesek megnézni de hogy úgy leülni egy filmhez hogy még nincs is kész... (ha jól tudom akkor hiányzik a film vége és a CG effektek még nincsenek meg a végleges formájukban).

Ez olyan mintha a kedvenc bandám új lemezét úgy hallgatnám hogy még csak félig van kikeverve és közben bömböl mellette a Kossuth Rádió.

A közeli ismerőseim közül senki sem szereti az ilyen filmeket, egyedül meg nem megyek moziba. ^^ A film szerintem teljes hosszúságú, csak éppen a film második felére tűnik el egy csomó helyen a háttér, és körvonalas szürke épületszerűségek látszanak csak. És bár a film eleje úgy indul, hogy jajj, de mellényúltak és bekerültek egy Hegylakó effektusba (abban van az, mintha a készítők nem nézték volna az éppen előtte lévő filmet, teljesen kusza a 2-3-4 rész, mintha nem is egy sorozatról beszélnénk).

Szóval én örültem, hogy megnézhettem; mert kb. annyi esélyem lesz rá eljutni, mint a Watchmen-re (vagyis 0, mert a közelben nincs olyan mozi, mely időben leadná; ill. hogy errefelé az embereket csak a sok kocsis, sok nős, gettófilmek érdeklik).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 22 Wed, 2:48 pm 
VIP Member

Koga wrote:
andreya wrote:
Marad a letöltés....

OK köszi a tippet. Majd csak kivárom a végét is.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 25 Sat, 1:42 pm 
Site Admin

egyszerűen nem értem, hogy mi visz rá bárkit arra, hogy fizessen a DB film megnézéséért... szerettem én az animét nagyon (minusz a maratoni harcok.. xD), de erről a filmről annyira egyértelmen üvöltött, hogy egy szar lesz, aminek nulla köze az eredetihez, hogy eszembe nem jutna megnézni. Ha valaki mégis kiváncsi és letölti, meg belenéz, az oks, node fizetni érte....? :shock:

a Monsters vs Aliens meg tényleg fun, azt ajánlom mindenkinek én is! *o*

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 615 posts ]  Go to page Previous  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 41  Next

All times are UTC + 1 hour