Vártam már mikor lesz trailer. Remélem ez nem lesz annyira gagyi mint a 3. rész volt.
Jó témát választottak, most bevezetik, hogy mi történt az ébredés után, hogyan igázzák le a gépek az embereket. Aztán meg csinálhatnak pár filmet a mégtávolabbi jövőben

Aztán meg jöhet egy sorozat 3-4 évaddal ami a mégtávolabbi jövőben az ellenállással foglalkozik, aztán jöhet még pár film a leigázott emberekről, aztán meg mire betöltöm a 80at csak lesz egy film ami lezárja a témát.
Amúgy Bél még akár jó is lehet a felnőtt Connor szerepére.
Én nézem folyamatosan a most futó sorozatot és szeretem a sztorit.
Tetszik a sorozatban, hogy a jelent és jövőt meghatározó emberek kapcsolataival foglalkozik. Persze a sorozat elején a csajszi úgy volt bemutatva mint tyűdeúj modell ami tökmás mint a többi, szerencsére így a második széria közepe felé úgy tűnik ezt a vonalat elhanyagolják. Láttunk már ilyet nem egy sorozatnál hogy az első pár rész kicsit mást mutat mint amit később látni fogunk.
És későbbi filmben is szívesen látnám a sorozat egyes szereplőit (pl Derek Reese és Jesse az ellenállóknál ).
A trailerről még annyit, hogy pl a motoros robotok tetszenek mert kúlak

, de az a batárnagy valami a végén nagyon nem tetszik. A korai sztoriban végig a gyalogságra építettek meg lehetett látni pár tankot, aztán kicsit kibővült a hadsereg néhány repülő "robotpilótával"

(aminek a beindítása látszik is a trailerben ami tetszik) de nem nyerné el osztatlan tetszésemet ha most még kitalálnának 4-5 féle új robotot ami fölbassza az egész eddigi sztorit de valami kamuval majd megmagyarázzák.
Nah de mivel éjfélig hatridős a dolgozatom nem koptatom tovább a topicot megyek vissza a picsába tanulni

))