Susiegirlie wrote:
öhm..segitene vki?
tesom rám akarja erőszakolni a Hellsing-et...szerintetek jo?
hát a kérdés közel sem egyszerű.. pontosan melyiket?
a manga -melegen- /XP/ ajánlott.. legalábbis az egyik kedvencem és nem vok egyedül
ha azonban azt nézegetni akarod/olvasod, ill egyébkéntiben is a "rendes" hellsinget annyira én nem ajánlom. az első 6-7 rész jó amíg követi a mangát, de az inkognyitós vacak eléggé csehül sikeredett.
animefanoknak legfeljebb 1 dolog miatt tom ajánlani: a zenéi miatt. rendkívül eltaláltra sikeredett a harcok alatti "eksön" zenék. az egész ost a maga bluesos-jazzes hangulatával még weirdebbé teszi magát a sorozatot
amit viszont sztem érdemes nézegetni az a hellsing ultimate ova (tudtommal 2 van eddig kinn). ez a manga alapján készül, maga a rajzstílusa is sokkalta közelebb áll.. a karakterek szövegei, személyiségei.. maga a manga brutalitása.. minden jobbra sikeredett eddig, kivéve a zenét.
mindemellett az anime sztorija viccesen gyermeteg és kellemesen gyér a mangáéhoz képest, emiatt is jobb az ultimate imo.
... persze én elfogult vok, mert nekem nagyon bejön a hellsing, de próbáltam vmennyire objektív képet adni (nemtom mennyire sikerült XP)
sztem kezd el nézni és hamar rájössz h érdekel-e v sem...