Toshiya wrote:
Egy ilyen nekem is kéne XD
Én tegnap néztem meg az Infection nevû Japán horrorfilmet^^ Az elejére kitett felirat tudatta velem, hogy a rendezõ csinálta többek közt az Átkot, a Kör trilógiát és a Fekete vizet^^ Szóval tudtam, hogy minõségi horrort fogok kapni és azt is kaptam. Szerintem nagyon jó darab, ha kell valakinek, akkor ha az illetõ jön AnimeCONra, odaadom neki és majd postán viszaküldi

Nem a rendezö, hanem a producer volt ugyanaz, ami meg sokat nem jelent. Egyébként is a Ju-On filmeket más rendezte mint a Ring cuccokat (ami nem is trilógia, mert négy mozifilm volt amit három különbözö rendezö követett el.)
no, de amiért jöttem:
Kijött Japánban az új
Gamera film! <3 Ami jó hír, ellenben sajna nem az a Shusuke Kaneko rendezte aki a 2000 körül készült über-zseniális trilógiát, melyek lazán a valaha készült legjobb japcsi szörnyfilmek közé tartoznak (söt a harmadik film lazán A legjobb az eredeti 1954-es Godzilla mellett), hanem egy bizonyos Ryuta Tazaki aki korábban Kamen Rider és Power Rangers cuccokat csinált... valamint a SailorMoon liveaction sorozatot. O_o" Utóbbit én nagyon szeretem, de nehéz elképzelni egy ilyen rendezötöl egy Gamera filmet. De valószínü olyasmi lehet mint a Gamera folytatások a '60-as években, melyek gyakorlatilag gyerekfilmek voltak a Nagy Barátságos Atomteknösröl, aki megvédi a földet a gonoc-gonoc idegenektöl. Hát fene tudja milyen, lesz, de azé' kiváncsi vagyok, mégiscsak Gamera <3. o_O
ofisül oldal