Kuroshitsuji 2! *o*
...jó, én igénytelen fengörl vagyok, egy Sebastian-szintű bishivel meg lehet venni kilóra

...na jó, azért annyira kilóra nem, és asszem most is nagyon kell unatkoznom ahhoz, hogy végignézzem [mint tavaly, amikor érettségirekészülés helyett animéztem], de alapvetően pozitívan állok hozzá [legalább az első részhez.

]
és... a heti anime-élményeim:
Paranoia Agent: még vizsgaidőszak elején kezdtem el, de most fejeztem be, és nem csalódtam, tetszett a történetvezetés és a mondanivaló is [bár pár dolgot előre sejtettem és a végén pár dolog nem nagyon esett le nekem], és bizony voltak olyan részek, amikor hangos
omg mi van??!-ban törtem ki, annyira meglepőt csavartak benne. az öngyilkosos rész, külön pluszpontot ér, nekem az volt a kedvencem, és az egész anime nálam 10-pontból 9-et kap, abszolút megérte megnézni.
Detroit Metal City: jaj, ezt kötelezővé tenném, nagyon jó : D külön tetszett, hogy a részek rövidek, és egy délután-kora este alatt kivégeztem ^^ a kedvencem a menedzsernőci volt, főleg, ahogy angolul beszélt, meg hát az olyan epic pillanatokért, amikor Krauser magáévá teszi a Tokyo Towert, már megérte megnézni, plusz nekem a dalok is tetszettek [mert egy bizonyos értelemben már annyira rosszak voltak, hogy már jók], szóval ááá, 10-ből tízes. ^^
Mind Game: ez is tetszett, a témája meg a rengeteg ötlet, plusz a grafika [igen, a grafika. én imádtam, főleg azt, ahogy néhol belemosták az igazi képet a rajzokba], de a cethalas résznél valahogy túl elnyújtottnak találtam, és vártam, hogy mi jön, úgyhogy ez csak 10-ből 8 pont. ^^
...és asszem ennyi is volt nagyon sokáig [a kuroshitsuji kivételével majd] az animenézés, egyáltalán nem vagyok nagy animés, sőt. ^^"