Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 Apr 29 Tue, 11:11 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 20 Sat, 4:48 pm 
Forum Fanatic

Tegnap este befejeztük a Paranoia Agentet, hát huhh. :D Ultraüberzsír volt. Picit féltem, hogy majd a végére nem derülnek ki annyira a dolgok, de aztán mégis, és kb. 90%-át értettem, szóval jejj! xD Történetileg, látványilag, hangilag, minden szinten 10/10...úgyhogy adok is rá egy képzeletbeli 9/10-et (a 10 pontot eddig nálam csak a Detroit Metal City anime nyerte el XD). :lol:

Most a Dominion Tank Police-t nézzük (az első, négyrészes OVA-sorozatot), amit már vagy ötezerszer láttam, de nagyon szívemcsücske. Old-school Shirow Masamune, úgyhogy can't go wrong with that. 8-)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 21 Sun, 4:40 pm 
Official HobbitGirl

Jigsaw wrote:
Tegnap este befejeztük a Paranoia Agentet, hát huhh. :D Ultraüberzsír volt. Picit féltem, hogy majd a végére nem derülnek ki annyira a dolgok, de aztán mégis, és kb. 90%-át értettem, szóval jejj! xD Történetileg, látványilag, hangilag, minden szinten 10/10...úgyhogy adok is rá egy képzeletbeli 9/10-et

Na végre valaki!! A Paranoia Agent a világ LEGJOBB animéje, Satoshi Kon és Susumu Hirasawa SOHA nem hibázik!! Újra kéne néznem, oly rég nem láttam már... emlékszem, nekem se volt minden világos, de anélkül is elvarázsolt : D ..igen, igen, újranézem, amint lesz egy kis időm : )

Editnéni:
Múltkor előkapartam lelkem mélyéből az animés-énemet, akit mélységesen titkolok és szégyellek, : P és megnéztem a Night Head Genesist, mert valahol azt olvastam, hogy tartalmaz enyhe yaoi-elemeket (sosem változom...), de HAZUDTAK! Mondjuk a zene marhára tetszett, meg az egésznek a hangulata, ráadásul ha szuperképességek vannak, akkor akármi a téma, engem megnyertek... és jaj, attól függetlenül, hogy nincs vége a történetnek, úgymond félbehagyott és levegőben lóg az egész, attól még tetszett... de a lezáratlanság miatt olyan 8ból 10et adnék neki. Hogy miért 8? Mert ISHIDA AKIRA az egyik seiyuu, és hát az ő legtöbb szerepe számomra örök szerelem! (Kaworuuu :love:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 22 Mon, 11:11 am 
Site Admin

OOOOH! Hobbitka! :pinky2:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 22 Mon, 11:15 am 
Forum Expert
Forum Expert

Nanami wrote:
Na végre valaki!!

Ha visszaolvastál volna, tán feltűnt volna, hogy a fél topic istenítette az említett animét. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 24 Wed, 11:34 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

most lebukott Kishimoto Masashi bácsi, lefogadom hogy odavan a boybandekért. XDDD na kinek a hajzatára hasonlít? XD (csak viccelek, de csak most tudatosult bennem hogy jé, olyan mint... XDDD)
http://i961.photobucket.com/albums/ae94 ... an0046.jpg

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 25 Thu, 9:42 am 
Forum Expert
Forum Expert

^
Leesett. :lol: :'DDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 25 Thu, 9:00 pm 
Official HobbitGirl

Jude wrote:
Nanami wrote:
Na végre valaki!!

Ha visszaolvastál volna, tán feltűnt volna, hogy a fél topic istenítette az említett animét. :lol:

Na majd visszaolvasok ennyi oldalt... : P

hello Case : )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 26 Fri, 9:29 am 
Forum Expert
Forum Expert

Nanami wrote:

Az előző oldalon volt róla szó. :'DDDDDDD Egyébként meg jah, visszaolvasni illik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 27 Sat, 7:34 pm 
Official HobbitGirl

Jude wrote:
Nanami wrote:

Az előző oldalon volt róla szó. :'DDDDDDD Egyébként meg jah, visszaolvasni illik.

Oh, hát mélységes elnézésedet kérem, bizonyára azért történt eme mulasztás, mert berozsdásodtam, és már nem adom a fórumolás szabályait. Szomorú.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 27 Sat, 10:17 pm 
Senior Member

Nanami wrote:
HAZUDTAK!

Azért ha yaoit nem is, shonen-ai elemeket igencsak tartalmaz, bár ez inkább egy anya-lánya viszony, ahogy így az anime háromnegyedénél tartva elnézem. xD (ha mégegyszer az életben azt hallom valahol, hogy "niisan"...)

Nanami wrote:
Mondjuk a zene marhára tetszett

engem kísértett mind az opening, mind az endingzene, az op azért mert az X-aktákra asszociálok kapásból, az ed meg második hallás után idegesítő és egész nap a fejemben volt. >_o

Témailag rohadtjó, arról nem is beszélve, hogy a két férfikarakter nagyon szimpatikus fiatalember kinézetre! Reményekkel és elvárásokkal tele nekivágtam a sorozatnak, és arra kellett ráeszmélnem, hogy az egyik tízpercenként kap dührohamot, a másik meg egy férfitestbe bújtatott kislány. Jó persze, el voltak zárva a külvilágtól tizeniksz évig, na de gyerekként azért láttak már normális embert. : D
(Naoto meg már kiskamasz volt amikor elvitték őket)
A kettejük kapcsolata olyan jól jönne ki, ha nem lennének testvérek, nemigen bukom az incestre, úgyhogy talán jobb is hogy nem raktak bele ilyen tartalmat.
Na de még hátravan pár rész, hátha közben szintet lépnek. C:

Más: Durararararát én is elkezdtem múltkor, nagyon igényesnek tűnik, kicsit Eden of the East-fílingje van egyelőre, de ahogy a fandomot elnézem, lesz itt még móka nem kevés. A késleltetett karakterekre pedig különösen kíváncsi vagyok! : D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 27 Sat, 10:29 pm 
Official HobbitGirl

Dev wrote:
Azért ha yaoit nem is, shonen-ai elemeket igencsak tartalmaz, bár ez inkább egy anya-lánya viszony, ahogy így az anime háromnegyedénél tartva elnézem. xD (ha mégegyszer az életben azt hallom valahol, hogy "niisan"...)

Az állandó níszánozás engem is idegesített xD "anya-lánya viszony" --> : DDD te tööök hülye vaaagy : DD

Dev wrote:

engem kísértett mind az opening, mind az endingzene, az op azért mert az X-aktákra asszociálok kapásból, az ed meg második hallás után idegesítő és egész nap a fejemben volt. >_o

Szerencsére én sosem MERTEM megnézni X-akták részt, így nem kísértenek hasonló élmények xD de az ending tényleg elbaltázott. Nem illik. Blö. De a többi zene kirááály!
Dev wrote:

Témailag rohadtjó, arról nem is beszélve, hogy a két férfikarakter nagyon szimpatikus fiatalember kinézetre! Reményekkel és elvárásokkal tele nekivágtam a sorozatnak, és arra kellett ráeszmélnem, hogy az egyik tízpercenként kap dührohamot, a másik meg egy férfitestbe bújtatott kislány. Jó persze, el voltak zárva a külvilágtól tizeniksz évig, na de gyerekként azért láttak már normális embert. : D
(Naoto meg már kiskamasz volt amikor elvitték őket)
A kettejük kapcsolata olyan jól jönne ki, ha nem lennének testvérek, nemigen bukom az incestre, úgyhogy talán jobb is hogy nem raktak bele ilyen tartalmat.
Na de még hátravan pár rész, hátha közben szintet lépnek. C:

Áh, a későbbi részekben majd meglátod, hogy Naoya megerősödik, és már nem lesz nyafogós. Sőt, egyszer még egy csajnak meg is tetszik - persze ezt ő észre se veszi : D -, meg fejlődnek a képességei és király lesz. Bár szerintem az a Shouko is nyomulNA rá, ha éppen nem lenne egy másik létformába ragadva... bár Naoto úgyse engedné : P
Annyira összeillene ez a kettő, nem örülök neki, hogy testvérek, mert az inceszt nekem sem az asztalom... fúj! Mennyit láttál amúgy a 24 részből?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Feb 28 Sun, 11:39 am 
Forum Expert
Forum Expert

Nanami wrote:
Szomorú.

:yes1:

on: Jövő héten valami beindul... Stay tuned. :wicked:
update: Bevágott a technika istennyila, úgyhogy kicsit késünk...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Mar 16 Tue, 3:09 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

a MONSTER óta nem néztem animét, de most tavasszal kijön az új masaaki yuasa cucc. :shock:

Image

TRAILER

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Mar 16 Tue, 3:35 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^
Ez nálam is tervben van, bár gondolom, ez nem meglepő. Köszi a trailert, még nem láttam!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Mar 24 Wed, 12:58 am 
Elite Member

szintén tervezett darab, ígéretes lesz.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour