Dev wrote:
Azért ha yaoit nem is, shonen-ai elemeket igencsak tartalmaz, bár ez inkább egy anya-lánya viszony, ahogy így az anime háromnegyedénél tartva elnézem. xD (ha mégegyszer az életben azt hallom valahol, hogy "niisan"...)
Az állandó níszánozás engem is idegesített xD "anya-lánya viszony" --> : DDD te tööök hülye vaaagy : DD
Dev wrote:
engem kísértett mind az opening, mind az endingzene, az op azért mert az X-aktákra asszociálok kapásból, az ed meg második hallás után idegesítő és egész nap a fejemben volt. >_o
Szerencsére én sosem MERTEM megnézni X-akták részt, így nem kísértenek hasonló élmények xD de az ending tényleg elbaltázott. Nem illik. Blö. De a többi zene kirááály!
Dev wrote:
Témailag rohadtjó, arról nem is beszélve, hogy a két férfikarakter nagyon szimpatikus fiatalember kinézetre! Reményekkel és elvárásokkal tele nekivágtam a sorozatnak, és arra kellett ráeszmélnem, hogy az egyik tízpercenként kap dührohamot, a másik meg egy férfitestbe bújtatott kislány. Jó persze, el voltak zárva a külvilágtól tizeniksz évig, na de gyerekként azért láttak már normális embert. : D
(Naoto meg már kiskamasz volt amikor elvitték őket)
A kettejük kapcsolata olyan jól jönne ki, ha nem lennének testvérek, nemigen bukom az incestre, úgyhogy talán jobb is hogy nem raktak bele ilyen tartalmat.
Na de még hátravan pár rész, hátha közben szintet lépnek. C:
Áh, a későbbi részekben majd meglátod, hogy Naoya megerősödik, és már nem lesz nyafogós. Sőt, egyszer még egy csajnak meg is tetszik - persze ezt ő észre se veszi : D -, meg fejlődnek a képességei és király lesz. Bár szerintem az a Shouko is nyomulNA rá, ha éppen nem lenne egy másik létformába ragadva... bár Naoto úgyse engedné : P
Annyira összeillene ez a kettő, nem örülök neki, hogy testvérek, mert az inceszt nekem sem az asztalom... fúj! Mennyit láttál amúgy a 24 részből?