Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 Apr 29 Tue, 4:03 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Aug 19 Thu, 7:57 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

újabb machete trailer! http://www.youtube.com/watch?v=aeqD51v6 ... _embedded#!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Aug 20 Fri, 12:18 am 
Site Admin

Machate nagyon várós már, remélem nem lesz majd csalódás.. habár valahogy nem hiszem, hogy ezt ez az alkotó csapat el tudná rontani.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Aug 24 Tue, 11:05 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

THE GRADUETE / DIPLOMA ELŐTT (1967)

Image

Mivel elszállt az otthoni gép és a dvd gyűjteményem sem tud újat mutatni, nagyon megörültem, amikor a media marktban sétálgatva rátaláltam egy dugi kétezresre a tárcámban. A "Diploma előtt" c. filmről sokat hallottam, azt mondják az egyik legjobb romantikus film...na pont ez riasztott el eddig tőle. Egy életre megtanultam, hogy nem a műfaj a lényeg.

Dustin Hoffman húszas évei elejében járó, a középiskolát példás bizonyítvánnyal záró fiút alakít. A film a vizsgákat lezáró családi vállveregetős bulival idít, ahol látszólag mindenki jól érzi magát kivéve megát az éltanulót. Az egyik ismerős asszony megkéri a fiút, hogy vigye haza. A nő beinvitálja, tölt neki egy italt, és lassan a lényegre tér, megpróbálja elcsábítani.

Nem akarok poént lelőni (ahogy tettem ezt magammal a tartalom elolvasása, illetve az eredeti előzetes megtekintésével), úgysem a sztori a fontos.

Szeretem, ha úgymond a lelkemre hat egy film, amikor sikerül elérnie azt, hogy egyfajta kellemes, mámoros melankólia uralkodjon el rajtam. A "Diploma előtt" televan a fenti hatás eléréséhez szükséges klippszerű jelenetekkel, és remek zenei aláfestésekkel.Klikk!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 05 Sun, 2:24 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

megnéztem a Kegyetlen báj című filmet. megtörtént és igen szomorú eseményeken alapul, és a homoszexualitás és a vérfertőzés is benne van a pakliban, ami a tragédiához vezetett. viszont a filmben sok, a történet szempontjából nagyon fontos részt megváltoztattak és mintha arra akartak volna koncentrálni hogy minél inkább "húdebotrányos" legyen. állítólag életrajzi drámának akarták elkészíteni a filmet, de szvsz nem jött össze mert szerintem úgy gondolták hogy ha már van benne meztelenség, csúnya beszéd, vérfertőzés és homoszexualitás is akkor már csak valami nagyon döbbenetes és megrázó lehet. bár tényleg döbbenetesen nevetséges ahogy dobálóztak a tabutémákkal és közben elfelejtették hogy miről is kéne szólnia a filmnek. nem tetszett.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 16 Thu, 10:52 am 
Forum Fanatic

Tegnap megnéztem végre a Hollót (igen, tudom, le vagyok maradva, mint a borravaló XD), tetszett! Többet asszem felesleges írnom, mert már úgyis mindenki látta/ismeri. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 26 Sun, 8:51 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Megnéztük a Tiltott Királyságot.
Hát, örülök, hogy anno nem adtam ki érte pénzt, amikor a mozikban ment :lol:
A legENYHÉBB negatívuma, hogy a fehér hajú csaj parókájánál még az ebay-en is jobbat kapsz. :"D És a szélgép miatt kilátszott az igazi haja :"D

Amúgy az egész film egy kurvanagy vicc :"D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 26 Sun, 9:08 pm 
oshare booty
oshare booty

sztem tök poén volt xD én lazán megnéztem volna moziban is... olyan távolkeleti gyűrűk ura..
(az utolsó léghajlító legalábbis uncsibb volt nekem)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 26 Sun, 9:25 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
sztem tök poén volt xD én lazán megnéztem volna moziban is... olyan távolkeleti gyûrûk ura..
(az utolsó léghajlító legalábbis uncsibb volt nekem)

hát én nem adtam volna ki érte pénzt. xD De tény, hogy így kurvajól szórakoztunk :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 28 Tue, 11:02 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

nagyon gyönge volt.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Sep 30 Thu, 8:49 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

a napokban vlmikor megnézzük a RIZE c. filmet. Igazából a krumperekről és a clownokról szól és a csúcspont egy battle! Még Miss Prissy is ott van természetesen a krumperek oldalán! ^^ it's gonna be daaaamn crazy! 8-)
[[[aki nem tudná miről hablatyolok annak legyen elég annyi, h az hiphop alap táncstílusról szól az egész]]]

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Oct 01 Fri, 12:17 am 
Site Admin

Doll wrote:
a napokban vlmikor megnézzük a RIZE c. filmet. Igazából a krumperekrõl és a clownokról szól és a csúcspont egy battle! Még Miss Prissy is ott van természetesen a krumperek oldalán! ^^ it's gonna be daaaamn crazy! 8-)
[[[aki nem tudná mirõl hablatyolok annak legyen elég annyi, h az hiphop alap táncstílusról szól az egész]]]
off, de ha hip-hop tánc akkor nekem ez az alap: Giggin. Mac Dre, hyphy scene, drogos fekák. kurvajó. <3

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Oct 13 Wed, 5:46 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Megnéztem a Predatorst. Igen, még csak most, mivel végre kijött DVD-n, másrészt meg anno moziban... mondjuk úgy, hogy bizonyos okok miatt nem jött össze a dolog (...).
Nos. Ez a film tényleg eléggé ergya. A sztori egyszerű, mint a bot, de működhetne, ha nem lenne tele a film ennyire antipatikus, szarul megírt karakterekkel, béna szövegekkel, felesleges okoskodással, és fantáziátlan, klisés akcióval. :? Adrien Brody-nak nagyon nem áll jól a szerep, és itt most nem az akcióhős figurára gondolok (pedig milyen szépen kigyúrta magát már megint, komolyan csak azért a felsőtestért megérte a film :drool:), hanem a karakter jellemére... Bár az is igaz, hogy az eléggé képlékeny volt, mint az összes szereplőé, nem igazán találtam logikát a tetteikben.
A CG-vel meg így mi a jó nyavalya történt? Ha az agyaras kutyakreatúrákat olyan gyönyörűségesen meg tudták csinálni, akkor minden más CG-s cucc miért nézett ki extrapusztulatosan fosul? De ez volt a legkevesebb, ami levont a film élvezhetőségéből.
Ez egy szar b-movie volt, de ráadásul komolyan is vette magát. Kár.

Jaj, és Laurence Fishburne de gecire meghízott. :retard:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Oct 14 Thu, 1:10 pm 
Site Admin

Jude wrote:
Jaj, és Laurence Fishburne de gecire meghízott. :retard:
én attól a pillanattól nem tudtam egyáltalán komolyan venni a filmet, amikor Larry bácsi pufi pofija a dramatikusnak szánt jelenetben kibukkan a sisak alól. (mondjuk igazából már a mezitlábas jakuza felbukkanásától kezdve problémáim voltak.. :'D)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Oct 21 Thu, 7:06 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Akinek lehetősége adódik, menjen el moziba, és nézze meg a Mary és Max című gyöngyszemet. Groteszk, bizarr, depresszív, mégis lélekmelengető, és csodálatos.
Blu-ray ripben is letölthető már, én speciel azt se tudtam, hogy nálunk vetítik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Oct 27 Wed, 12:14 am 
Forum Addict

Én a Szerettem másképp is c. filmet tekintettem meg ma, a Cinemaxon vetítik mostanában, de nincs szinemakszunk, tehát levadásztam.
Aranyos.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 103, 104, 105, 106, 107, 108, 109 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour