Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 12:09 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Mar 22 Mon, 10:47 am 
Forum Addict

Tokubei wrote:
amúgy azt pont értékelem.megnéztem a "kiképzõs videóját", jól mozog a csávó csakhogy ezt úgy is kellett volna felvenni, hogy látszon is nempedig parasztvakító módon szarrávágni a fightjeleneteket. :)

Na igen, a vágás elég gyenge pontja a filmnek, egy rendes verekedés sosem így néz ki... de ezt már megszokhattuk, mostanában a látvány a minden, akkor is, ha nem lát az ember a végén semmit se belőle, mert addig babrálják a nyolcszáz állásból felvett anyagot.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Mar 22 Mon, 10:50 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

nem az a baj, hogy szarrávágják, hanem hogy szarul vágják szarrá.jackie channek pl elég jól megy.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Mar 22 Mon, 10:59 am 
Forum Addict

Tokubei wrote:
nem az a baj, hogy szarrávágják, hanem hogy szarul vágják szarrá.jackie channek pl elég jól megy.

Ez jó, :D de ott nincs annyi vágás szerintem, mint az amcsi filmekben. Az, hogy a vágás nem jó, az egy dolog, de sokszor nem is tudod, hogy milyen lehetne a vágáas, mert szó szerint annyiszor vált a kép, hogy már nem lehet követni, mi is történik. Na attól felmegy az agyvizem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Mar 22 Mon, 11:07 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

http://www.youtube.com/watch?v=5tmEMnCl ... re=related szerintem így kell koreografálni/vágni egy fájtszínt. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Mar 23 Tue, 10:30 am 
Site Admin

Ahh, még mindig ez A legjobb Jackie Chan fightscene ever :heart: (meg a City Hunter-es streetfighter cucc, de az más kategória xDDD)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Mar 23 Tue, 10:15 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

jaja simán a legjobbak közt van.kár, h mostanság ilyen szarokat ad ki a kezei közül.monnyuk készülőfélben van az istenek fegyverzete 3 amivel állítólag vissza akarja nyerni a régi rajongótáborát...az új kitano mellett (visszatér a jakuzafilmekhez) ezt várom a legjobban.remélem nem szarja el.

edit: "a parasztpikcsörz forgalmazásában"?????? :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Mar 27 Sat, 12:32 am 
Site Admin

Ennek a kémes cuccnak csak a plakátját láttam, én már attól besokalltam.. O_O Viszont Armour 3, meg a Kitano cucc is jól hangzi, nagyon ideje lenne mindkettejüknek kicsit helyrerántani a karrierjüket.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 03 Sat, 1:28 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Most néztem meg egy új magyar filmet az indavideon, nem is volt rossz... Füst Milán Boldogtalanok című színműve alapján készült, kibeszélő-showba ágyazva. Eléggé gyomorforgató. Ma este hatig még ingyen megnézhető, utána már csak moziban látható.

Czukor Show

Foodlfg linkelte twitteren, ezúton is köszi!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 03 Sat, 5:19 pm 
Forum Addict

Jude wrote:
Most néztem meg egy új magyar filmet az indavideon, nem is volt rossz... Füst Milán Boldogtalanok című színműve alapján készült, kibeszélő-showba ágyazva. Eléggé gyomorforgató. Ma este hatig még ingyen megnézhető, utána már csak moziban látható.

Czukor Show

Foodlfg linkelte twitteren, ezúton is köszi!

Köszi, Jude, én is megnéztem.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 06 Tue, 9:12 am 
Forum Expert
Forum Expert

Megnéztem tegnap a Requiem for a Dream című filmet. Érdekelt, mit van érte mindenki annyira oda, hogy szinte csak egekbe magasztaló véleményeket hallok róla. Hát... most már legalább tudom. Parasztvakítááááás!
Úgy egyébként meg egy hihetetlenül szar film. Művészieskedős, klisés, hatásvadász. Én nem fogom hanyattvágni magam az öncélúan alkalmazott videoklipes fogásoktól, amikkel szénné van effektezve a film, ha maga a történet mese habbal. Persze, rossz a drog, fúj drog, dobod el, na de ez az üzenet így, ebben a formában kissé szájbarágós. Azért érdekelne, mit tud a kedves rendező úr a kábítószerekről, mert a filmje alapján úgy tűnik, hogy nem sokat. :lol: Az külön LOL, hogy a főszereplők elvileg heroint nyomnak, ahhoz képest teljesen egészségesen (megjegyezném trendin, és fiatalosan vonzón :lol:) néznek ki. Vajon miért? :ohwell:
A hernyós csajból kurva lesz a végére, hát jé, nem mondod. A fiúkat megcsípi a rendőrség. Meglepő. Az öreglány meg a fogyitabletták (alias speed? de az meg azért nem így működik, de mindegy) miatt bekerül a pszichiátriára, ahol végül - Ó HORROR - elektrosokkolják!!44!4 Komolyan nem perelt még egy orvos se amiatt, ahogy a teljesen hasznos elektrosokk terápiát a filmekben tévesen ábrázolják? Na mindegy.
Egy szó, mint száz: hagyjuk ezt a hülyeséget...
Mellesleg sejthettem volna, hogy ez lesz, mert a rendező többi filmjétől is rámtört a hajtépési inger.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 06 Tue, 11:20 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

egyetértek.nagy kaki. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 06 Tue, 9:08 pm 
Newbie

Hát nem tudom szeretitek e a zombis filmeket de nekem a kedvencem a Resident Evil sorozat vagy is a jelenlegi 3 rész de most végre jön a negyedik. :twisted: :twisted: :twisted:

Resident Evil: Afterlife
http://www.youtube.com/watch?v=ZQIwVXPrw4M

:gun_ar15:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 07 Wed, 12:17 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

ha zombifilm akkor romero vagy peter jackson.a resi nekem videojáték.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 07 Wed, 12:37 am 
Site Admin

akkor a Requiem for a Dream is azok közé tartozik, ahol 1-2 kép (és ezesetben a zene) alapján levágtam, hogy milyen a film és jól tettem, hogy következetesen távol tartottam magam tőle. xD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Apr 07 Wed, 1:22 am 
Forum Addict

Laza15 wrote:
Hát nem tudom szeretitek e a zombis filmeket de nekem a kedvencem a Resident Evil sorozat vagy is a jelenlegi 3 rész de most végre jön a negyedik. :twisted: :twisted: :twisted:

Resident Evil: Afterlife
http://www.youtube.com/watch?v=ZQIwVXPrw4M

:gun_ar15:

Oda meg vissza vagyok a zombifilmekért, a Resident Evil-nek mindhárom részét láttam, a második meg is van.
De ha zombifilm, akkor a Dir en grey topicban már megemlített Survival of the Dead-et várom nagyon

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1751 posts ]  Go to page Previous  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour