Megnéztem tegnap a Requiem for a Dream című filmet. Érdekelt, mit van érte mindenki annyira oda, hogy szinte csak egekbe magasztaló véleményeket hallok róla. Hát... most már legalább tudom. Parasztvakítááááás!
Úgy egyébként meg egy hihetetlenül szar film. Művészieskedős, klisés, hatásvadász. Én nem fogom hanyattvágni magam az öncélúan alkalmazott videoklipes fogásoktól, amikkel szénné van effektezve a film, ha maga a történet mese habbal. Persze, rossz a drog, fúj drog, dobod el, na de ez az üzenet így, ebben a formában kissé szájbarágós. Azért érdekelne, mit tud a kedves rendező úr a kábítószerekről, mert a filmje alapján úgy tűnik, hogy nem sokat.

Az külön LOL, hogy a főszereplők elvileg heroint nyomnak, ahhoz képest teljesen egészségesen (megjegyezném trendin, és fiatalosan vonzón

) néznek ki. Vajon miért?
A hernyós csajból kurva lesz a végére, hát jé, nem mondod. A fiúkat megcsípi a rendőrség. Meglepő. Az öreglány meg a fogyitabletták (alias speed? de az meg azért nem így működik, de mindegy) miatt bekerül a pszichiátriára, ahol végül - Ó HORROR - elektrosokkolják!!44!4 Komolyan nem perelt még egy orvos se amiatt, ahogy a teljesen hasznos elektrosokk terápiát a filmekben tévesen ábrázolják? Na mindegy.
Egy szó, mint száz: hagyjuk ezt a hülyeséget...
Mellesleg sejthettem volna, hogy ez lesz, mert a rendező többi filmjétől is rámtört a hajtépési inger.