Jude wrote:
Megnéztem a Tengen Toppa Gurren Lagann movie Gurren-hen fejezetét.
Uh, nah azt is nézni kéne. o_o" Mármint moviet meg specialöket, da majd egyszer. xD Asszem kissé le vagyok maradva, a hetente frissülő sorozatokon kívül nemigen haladok semmivel. ^^" Pedig conig be kell puszilni a Majin Tantei Nougami Neuro animet és mangát ha már két karaktert is cosplayelek belőle. Szóval totál képben vagyok, de oda se neki. xD
Megnéztem a
Kaiba című csodás művet nemrég, csak ajánlani tudom mindenkinek aki valami másféle dologra vágyik, nem a szokásos tucat-animekre (ilyen szempontból azok után hogy a Hakaba Kitaro a nagy kedvencen, attól tartok egyre inkább facsarodik az ízlésem xD). 12 résszel nemigen megerőltető mennyiség, a sztori jó és izgalmas egy olyan világról ahol chipekbe lehet zárni az emberek lelkét, bárki testet és emlékeket cserélhet, mármint a gazdagok. A szegények főleg eladni tudják a testüket és az emlékeiket az igen kegyetlen piacon. Különböző eszmék és rétegek állnak harcban, a világ lassan a végéhez közeleg. Rajzolásilag egy nagyon elvont nagyon régi egyértelműen gyerekeknek készült rajzfilmre emlékezetet (pár résznél néha mintha egy óvodás csoport rajzolta volna xD), néha nem tudom miért, olyan Mézga család fíílingem volt. Ez persze érdekes kontraszt a sztorival szemben, de ettől különleges az egész. Aki nem ragaszkodik a tucat anime-stílushoz az lásson hozzá!
http://myanimelist.net/anime/3701/Kaiba
(Külön ajánlom Romi Pakku kedvelőknek, aki itt az egyik negatív/vagymi/ főszereplő hangját kölcsönzi és ugye annyira azért nem gyakori negatív szerepekben. Bár a karakterrel névileg és frizurailag is rendesen elbántak, mondjuk máshogy is. ^^")