Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 20 Mon, 1:09 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 117  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 10 Fri, 10:22 pm 
Elite Member

Én most Noir-t nézek^^ nem rossz, az alapötlet tetszik. Párhuzamosan újranézem a Kyuuketsuki Miyu-t is, ami régi nagy kedvenc*-*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 11 Sat, 10:54 am 
Elite Member

Férfi létemre rákaptam most a shoujo-kra :P :lol: Sailor Moon és Nana párhuzamosan (247 rész összesen) :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 12 Sun, 10:26 am 
Forum Expert
Forum Expert

^
De a Nana nem shoujo. XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 12 Sun, 10:33 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
^

Hát nem,a Nana bőőven josei,azért a shoujo-tól messze áll...XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 12 Sun, 11:37 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Aztabaszta, a BSS mégis kihozta a két elmaradt Genius Party epizódot! *________________*
Akit érdekel, fáradjon a baka-updatesre, holnap nekiugrok én is. <3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 13 Mon, 2:00 pm 
Elite Member

Jude wrote:
^

My bad. De a SM 5 évadja miatt már többes számba helyezhető :lol: Plusz ha még számba venném a Kamikaze Kaitou Jeanne-t vagy a Puni Puni Poemit, akkor most ezt mondanám: "Baszki, ennyit mahou shoujo-t kibírtam... hol a határ, vazze?" :lol:

Most komolyra fordítva a dolgot, mit ajánlotok a lelki egyensúly helyrerázása érdekében? Kaptam már Zombie Loan-t, mint ajánlat, Ayakashi - Japanese Horror tales-t, de úgy érzem kell még valami... valami erős, gyomorforgató, extra véres kutyaf***a :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 13 Mon, 2:17 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

az Ayakashi az jó nagyon :D
hmm, extra véres, gyomorforgató... a Berserket tudnám ajánlani, vagy ott van a Gantz ami tudomásom szerint véres, de én még nem láttam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 13 Mon, 3:15 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Animelover wrote:
az Ayakashi az jó nagyon :D
hmm, extra véres, gyomorforgató... a Berserket tudnám ajánlani, vagy ott van a Gantz ami tudomásom szerint véres, de én még nem láttam.

Ja,nekem is ez a kettő jutott eszembe,és főleg a Gantz!A tömény vér és erőszak XDDD Mondjuk a manga még az animén is túltesz.
edit: Még eszembejutott közben a Kite is,az is elég durva,de szigorúan csak a régi '98-as film,mert állítólag készült valami újabb is 1 éve talán,de nem sikerült jóra,én azt hallottam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 13 Mon, 3:28 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Yu~ki wrote:
főleg a Gantz!A tömény vér és erőszak XDDD

Viszont a Gantz ennek ellenére élvezhető, nem úgy, mint az agyonhájpolt, de jó szar Elfen Lied. :lol: Bár az úgy számomra egy kicsit vicces volt, hogy az első szériát cenzúrázva láttam (mondjuk az erőszakfaktos így se volt kimondottan alacsony), a másodikat viszont már anélkül, és pislogtam párat, úgy megugrott a tömény 18+ tartalom. XDDD Mangát nem olvastam.
Most kapásból nem jut eszembe fröccsfröccsgyilokvérhalál anime, mert nem ez alapján válogatom őket, de biztos láttam már párat (csak épp nyomot nem hagytak XD). Mondjuk úgyis mindenki látta, hiszen 15 éves keményanimés kisfiúk és kislányok kedvenc maszturbációs alapanyaga, de csak ez ugrik be: Higurashi ni naku koro ni. Attól eltekintve, hogy felkapta az agyatlan réteg, tényleg érdemes legalább egyszer megnézni, ha mást nem, akkor az első fejezetet (asszem, az első öt rész, régen láttam már), mert az szimplán zseniális. De az egész sorozat érdekes. A folytatásáról ezt már nem mondanám el, azt félbe is hagytam. Meg most elkezdtem nézni az Umineko no naku koro ni című darabot, annyi szent, ebben is lesz patakvér, sőt, már a második rész végén akadt tömegmészárlás. :lol: De ez meg amolyan tíz kicsi indián fíling (sokan egy szigeten, hullanak az emberek, mint a legyek ősszel, vajon ki a gyilkos?), így egy darabig még biztos folytatom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 13 Mon, 3:40 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
*iromány*

Én mondjuk személy szerint szeretem az Elfen Lied-t is,de ezt már megbeszéltük egyszer szerintem,úgy hogy ne is menjünk bele,nagyon megoszlik róla a vélemény,nekem sem a kedvencem,de azokkal sem értek egyet,akik leszarozzák o_o
Higurashi no naku koro ni meg nagyon ijesztő,olyan ha éjszaka nézed akkor a hátad mögé pislantasz párszor anime,nagyon bírom úgy ahogy van XDD
Umineko no naku koro ni:Hát én erről még miért nem hallottam,tetszik az alapötlet,köszi,ebbe én is belenézek,ha nem is tűnik az év animéjének,érdekes,szeretem a nyomozósdit.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 13 Mon, 3:58 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

hát, Elfen Lied nekem se tetszett.
viszont a Higurashi no Naku Koro nit azt nagyon szeretem. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 14 Tue, 12:59 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Megnéztem a két elmaradt Genius Party epizódot.
A Deathtic 4 nagyon jó, nem is értem, miért nem feliratozták ezt anno az első körben. Nagyon ötletes, nagyon kreatív, cuki és hátborzongató egyszerre.
Viszont a Limit Cycle... omfg. Még egy ekkora szart. :shock: Erre tényleg kár volt energiát pazarolni. Majdnem 19 perc tömény, értelmetlen filozófiai blabla, csak úgy röpköd a sok se füle, se farka bullshit. A végére már komolyan elkezdtem agonizálni. A képi világa pedig érdekes lenne, na de a sok sületlen marhaság, amit összehordanak alatta, valahogy kiheréli a hatást. Fail. :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 14 Tue, 1:55 pm 
Elite Member

Huhuh, kaptam itt ötleteket aztán. :D Berserk az jó volt, anyám addig nézte (a 2. résztől kezdve mert átvertem), míg meg nem jelentek a démonok a napfogyatkozáskor... utána sírva rohant ki :lol:
Elfen Lied, hát tényleg agyonjáratott darab... kissé vicces, de a vérmennyiség nem lebecsülendő, habár kissé fölösleges szerintem (akkor is, egy jó kibelezésnél és élve megnyúzásnál nincsen jobb, csak a Kannibál holokauszt :vamp: ).

Higurashit oszttársam tölti le nekem is, úgy hogy arra várnom kell.

De ez a Gantz, nagyon felkeltette az érdeklődésem :) Elolvastam az ismertetőjét is, megtetszett. Majd megbízok valakit a körzetben szedje le nekem XD

Nekem eddig ilyen kedvenc animéim vannak, mint:
Casshern Sins, Green Green, Fate/Stay Night, Erementar Gerad, Black Lagoon, Rozen Maiden, Love Hina, Mahoromatic, Claymore, Shikabane Hime Aka.

Death Note, Naruto... azokról ne beszéljünk (igaz az előbbit láttam is, de nem annyira jött be. A krimivonal tetszett és kész annyi volt.). Annyira felkapottak, hogy időnként a hajam tudnám tépni (most nem mert megmarkolni sem tudom rendesen, mert megint rövid :lol: ).

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 14 Tue, 3:11 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ando_Tenshi wrote:
Nekem eddig ilyen kedvenc animéim vannak, mint:
Casshern Sins, Green Green, Fate/Stay Night, Erementar Gerad, Black Lagoon, Rozen Maiden, Love Hina, Mahoromatic, Claymore, Shikabane Hime Aka.

Hú a Fate/Stay Night nekem nem jött be.. >.<

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 15 Wed, 4:12 pm 
Forum Expert
Forum Expert

Na, találtam magamnak megint érdekeset. ^^

Tokyo Magnitude 8.0

Első rész alapján abszolút meggyőzött, hogy ezt nézni kell, ráadásul nem kicsit hátborzongató, hogy ez akár a valóságban is bekövetkezhet... :shock:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1749 posts ]  Go to page Previous  1 ... 92, 93, 94, 95, 96, 97, 98 ... 117  Next

All times are UTC + 1 hour