Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 18 Sat, 4:14 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1509 posts ]  Go to page Previous  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 101  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Jul 16 Thu, 5:49 pm 
oshare booty
oshare booty

a koizora szomorú.. de ennyi
kellemes
tök aranyos ahogy indul
csak az elején lelövik a poént
utána kicsit nyomasztó >o>
még 2 rész van estére :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 04 Tue, 11:28 am 
oshare booty
oshare booty

nah olaszút után be is fejeztük
...naon szomorú, de szép sztori a szerelemről!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 13 Thu, 5:26 pm 
Forum Addict

Doll wrote:
OMFG!!!!!
GOKUSEN
errõl csak én nem tudtam eddig, vagy tényleg újdonság?!
YAAAAY!!! Akanishin(amit sajnálok) és Matsujun-on(amit nem) kívûl szinte mindenki benne van! 1.2.3.évadból egyaránt!!!!!
AWWWW! Narimiya, Oguri, Miura!! Ezt meg kell nézni! *_______*
Le vagy maradvaaa :D Erre vártam ezer éve de nem letölthető mééég =( mert rendes mozifilm.. mint a hana yori dango movie, ezer év még :/

amúgy én most az Orthros no Inut nézem =) Ryocchan, Takki meg Hikaruuu *o* Hikaru nagyon huh... hooot :D
A sztori nagyon tetszik amúgy, nem csak a színészek miatt nézem :) De még csak ma lesz a 4. rész aired =( Illetve volt. ottani idő szerint.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 13 Thu, 6:17 pm 
Elite Member

Orthros no Inut én is nézem. Illetve, csak elkezdtem, mert az első részen vagyok túl, de eddig nekem is tetszik ^^ 2-3 rész le van töltve, de még nem jutottam el odáig, hogy meg is nézzem őket, de majd ma iccaka! XD

A Gokusen múviból meg lehetne már valami gagyi camrip, mert kíváncsi vagyok rá :/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 13 Thu, 7:25 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

elég sok doramát kivégeztem mostanában, amióta nem írtam a topikba kivégeztem ezeket: The Quiz Show 1-2, Sushi Ouji, 33pun Tantei, Rescue, Ningen Shikkaku, Uta no Oniisan. most jövök rá hogy ez nem is sok. XD rövid véleményezés:

The Quiz Show. nos hát én először a 2. évadot láttam amit nemrég adtak, és szvsz iszonyat jó volt. szépen ki volt dolgozva és nagyon tetszett. ott volt Sakurai Sho mint amnéziás MC és Yokoyama Yuu mint szadista rendező. XD szerintem mindketten nagyon jó színészek egyébként. így hát miközben ezen felbuzdulva megnéztem az első évadot, hasonlítgattam a másodikhoz... abban az amnéziás MC Katagiri Jin, a szadista producer meg Totsugi Shigeyuki. egyébként sok hasonlóság van a két évad között... a zene ugyanaz, a műsor ugyanúgy folyik le, ráadásul a két évad játékosai is igen hasonlóak. vessünk csak egy pillantást erre.

1. évad
1. játékos: zenész
2. játékos: leendő mangaka
3. játékos: jós

2. évad
1. játékos: zenész
2. játékos: írónő
3. játékos: jósnő

szóval nem igazán erőltették meg magukat hogy az első sorozat után valami újabbat hozzanak össze (és azon röhögtem hogy az első sorozat jósa folyton a "Kasei no power"-ról, a másodiké meg mindig a "Juunishi no power"-ról beszélt. XD). de legalább a történet, ami körül forog a sorozat, nem ugyanaz, bár mindkettő középpontjában egy lány áll. szóval összegezve: a második sorozat jóval kidolgozottabb volt az elsőnél és nekem jobban is a szívemhez nőtt; viszont az első meg csak nézette magát velem és mivel csak tizenkét 20 perces részből állt, ezért nem lehetett olyan részletes, mint a második évada, amit sajnálok, viszont ez is bejött. mindkettőt élveztem, és ez a fontos.

Sushi Ouji. édes volt. XDDD Koichi jó volt szerintem, mint Sushi Ouji :D nagyon beteg volt egyébként, némelyik beszóláson még most is röhögök, pl. az Unkobayashin meg a Kome Sushin XD és... folyton megéheztem a nézése közben. XD de azért nem kicsit be lehetett halni hogy miket ki nem találtak o__O; gyo!

33pun Tantei. na ez kérem szépen jóval meghaladja a beteg fogalmát... eszméletlen humora van :laugh: és Tsuyoshi olyan komoly fejjel adja elő a marhaságait hogy attól csak még mulatságosabb :lol: most ennek a sorozatnak köszönhetően ha meghallom valahol azt hogy "Hatashite sou deshou ka?" vagy azt hogy "nanya kanya", elkap a röhögőgörcs. XDDD egyébként meg elég elvont humora van és ezért sokan nem is tartják viccesnek, de szerintem zseniális :lol:

RESCUE. hát Maru meg Massu miatt néztem meg, de érdekes egy sorozat volt o__o nagyon hatásvadász, a derék mentőcsávók folyton összeverekedtek minden hülyeségen és Maru olyan kínszenvedős fejeket vágott állandóan hogy ihaj-csuhaj :lol: elnézegettem, és volt egy igen... sajátos hangulata, de valahogy inkább vicces volt mint menő :beaten:

Ningen Shikkaku. ez egy nagyon durva sorozat. őszintén szólva én azért néztem meg mert hogy ez Domoto-"fivérek" legelső doramája és ezen keresztül lettek híresek, de már az első rész után sikerült eléggé elszörnyülködnöm hogy úristen, hogy fogom én ezt végignézni?! nem volt szórakoztató, inkább elborzasztó... az első hat rész hatására hihetetlen rossz hangulatban voltam pár napon át, a második fele viszont ennél azért már lájtosabb volt, de az se volt kutya. szó mi szó, volt benne egy-két erős túlzás, pl. Rukáról eleve azt kétlem hogy épelméjű lett volna; de ezek nem tűntek olyan abnormálisnak a még szadistább iskolai erőszak tükrében... szóval lesokkolt, úgyhogy aki ezt meg akarja nézni azt gondolkozzon el, hogy mennyit bír el a szíve-lelke.

Uta no Oniisan. jaj, nagyon tetszett. :D olyan kis édes volt ahogy Kenta, a kemény rocker makk-, varjú- vagy épp macijelmezben gyerekdalokra táncot ropott :D egyébként itt is túlzásokba estek néhol, elég sokat lelkiztek, meg az is vicces volt ahogy Kenta meg Mamoru sírva-ordítva verekedtek macijelmezben, de... ezektől függetlenül nagyon tetszett és jó volt. XDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 15 Sat, 6:51 pm 
Forum Addict

Huh, te se unatkoztál mostanában akkor :D Ez szép, jó néhány cím :D

Most örülök hogy befejeztem végre a Kami no shizukut... jó volt így, tetszett, de örülök hogy nem folytatják még, mert a végén már vontatottá vált volna.. Azóta ha bort látok mindig eszembe jutnak ezek a nagy borkóstolós monológok... XD A végével nem vagyok 100% elégedett... miért nem jött össze Shizuku is a csajjal? Az oké hogy a bátyjának összejött meg a gyerek is meg minden, de Shizuku meg... most a csajszi majd 2-3 évet várjon rá mire visszamegy Japánba?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 15 Sat, 7:17 pm 
Forum Addict

Nem tehetek róla, kíváncsiak voltunk a tesómmal nagyon, úgyhogy elkeztük nézni a Buzzer Beatet, és ottragadtunk!
Igazándiból nem Yamapi a kedvenc szereplőm, de maga a sztori tetszik, úgyhogy ez biztosan végig lesz nézve : D

Ahogy írtatok az Orthros no Inuról kíváncsi lettem, le is szedtem az első hármat, de még nem néztem bele.
A Ninkyo Helpert elkeztem, még nem döntöttem, mi legyen vele, talán ha megnézem a második részt is kiderül.
Saru Lock - kretén sorozat, egyáltalán nem köt le
TEIOH - tesómnak töltöttem le, mert hostos sorozat, de én is megnéztem az elsőt - majd meglátjuk.
Koishite Akuma (Vampire Boy) - háááát vámpíros sorozat... olyan furcsa... a vámpírgyerek nem tetszik egyáltalán, de a tanárnő aranyos pedig azt a színésznőt annyira nem is szeretem. Az öreg vámpír meg olyan hatásvadász a piros szemeivel meg a meztelen nővel az ágyában. De azért kíváncsiságból csak leszedtem a második részt is, lehet hogy ezt azért végig fogom nézni : D
És ma kiderült hogy a Mouso Shimaihoz is van felirat, úgyhogy azt is elkeztem.

Mr. Braint tesóm már befejezte, nekem még az utolsó hátra van.
Konkatsu!-t is nézem még, tesóm azt feladta.

Jaaaa igen, és koreai vonalon még mindig a Triple - 10. rész fele körül
azt hiszem kezdem megunni

EDIT:

Majdnem elfelejtettem! Karei Naru Spy! Nagase Tomoya! Hát ez az ember még mindig nem komolyodott meg! Kegyetlen! XDDD Ezt biztosan végig fogom nézni!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 15 Sat, 9:27 pm 
Forum Addict

Megtetszett ennek a Koishite Akumának a leírása... TimeLess sub feliratozza.. hmm... elegem van belőlük kicsit a hülye lassúságuk miatt -.-" 6 rész jött ki, 2 van feliratozva... bezzeg a Nya meg a Querbeet meg szinte még a következő rész megjelenése előtt kiadja.. az Orthros no Inut is Querbeet csinálja, 4 rész van, de úgy, hogy tegnap volt a 4. és már az előző 3-at láttam... grrr XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 17 Mon, 8:28 am 
Forum Addict

Köszönöm, hogy emlegettétek az Orthros no Inut!
Megnéztem az első hármat és nagyon tetszik!

Takizawa Hideakit eddig csak a Boku dake no Madonnában láttam, ami hat évvel ezelőtti, és azt kell hogy mondjam, ez a hat év csak jót tett neki! Meg a sötét haj is. Szerintem sokkal jobban áll neki, mint a szőke.

Remélem elkészül hamar a felirat a következő részhez is, mert nagyon kíváncsi vagyok hogy végül megkapja-e Ryuzaki a rendőrnőt, vagy nem? Meg akkor most milyen megállapodást kötött a miniszterrel? Jajj, siessenek már azzal a felirattal!
Egyébként ki az a fiú, aki vigyázni szokott a kislányra? Az nem az apa, ugye? Nem is élnek együtt...

Ninkyo Helper tetszik. Tegnap megnéztük az ötödik részig, és szeritem érdekes sorozat.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 17 Mon, 11:53 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

novemberben tűzik műsorra a Fuji Tv-n a Liar Game második évadját *.* alig várom, mert a mangával nem nagyon haladok [és mert a zenét megint Nakata fogja csinálni :3]

forrás

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 18 Tue, 7:12 am 
oshare booty
oshare booty

no kivi leszek!! köszi az infót.
nekem az első évad a végére untatott (h a csaj ennyire sötét)
rem most kicsit ezen finomítanak :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 20 Thu, 12:10 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

^jaj igen, a végén már borzasztó irritáló volt Nao butasága, a mangában valahogy nem élezték ezt ki ennyire... meg azt is remélem, hogy ennek nem lesz három órás special episode a vége, mert agyfaszt kapok, ha még egyszer végig kell ülnöm... @__@"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 26 Wed, 8:32 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

na, amit legutóbb végignéztem az a Bokura no Yuuki. az ismertetői alapján őszintén szólva egyáltalán nem erre számítottam. :'D azt hittem, hogy valami komoly és drámai, filozofikusabb sorozat lesz ami biztos hogy nagyon meg fog fogni. mondhatjuk úgy is hogy csalódtam. bele tudja magát élni az ember, mert van valami sajátos hangulata, tetszetős is, de rettenetesen sablonos és átlagos. elnézegettem, de nekem "egyszeri nézés" volt. szerény véleményem szerint a témából valami sokkal jobbat lehetett volna kihozni... úgy elmegy.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 30 Sun, 9:16 pm 
Forum Addict

Huh tegnap megnéztem az Orthros no Inu 4-5. részét is =) Egyre jobban megszeretem ezt a sorozatot basszus... és Takkit is XD nem tehetek róla, egyre szimpatikusabb a karaktere :D A rossz nem mindig rossz, a jó nem mindig jó teljesen... nyaa ^^

Kár hogy a 6. résznek még a raw.ja sincs fent o.o

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 31 Mon, 9:29 am 
oshare booty
oshare booty

[Sakura.] wrote:
^jaj igen, a végén már borzasztó irritáló volt Nao butasága, a mangában valahogy nem élezték ezt ki ennyire... meg azt is remélem, hogy ennek nem lesz három órás special episode a vége, mert agyfaszt kapok, ha még egyszer végig kell ülnöm... @__@"

lol már el is felejtettem :lol:
télleg... én azt átaludtam és öcsém 5 percben üsszefoglalta :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1509 posts ]  Go to page Previous  1 ... 88, 89, 90, 91, 92, 93, 94 ... 101  Next

All times are UTC + 1 hour