^
Na de ennyi klisét egyszerre lenyomni az ember torkán? Csoda, hogy fulladozunk tőle? XD
A Holnaputánt anno moziban láttuk, de olyan szinten nem maradt meg belőle semmi, hogy akkor se tudnék felidézni egy jelenetet sem, ha az életem múlna rajta.
Igen! Csöppet bosszantó volt, hogy a főszereplők MINDENT megúsznak, annak ellenére, hogy olyan hülyék, mint egy valag kifordítva, és dacolva minden logikával, folyton a lehető legrosszabb döntéseket hozzák. XDDDD Én is mérges voltam, hogy miért kellett kinyírni a szilikoncicát, na meg Szását, akit én is csíptem, úgy tűnik, nem tudok ellenállni a szaftos ruszki akcentusnak.

Meg Gordont miért kellett eltenni láb alól? Ő volt kb az egyetlen épeszű figura, erre mi történik? Feláldozzák a család oltárán. Szó szerint, mert így elhárult az utolsó akadály is, hogy a hányatott sorsú familia könnyek között egymás nyakába borulhasson.
Hogy miért John Cusack kapta meg ezt a szerepet, az számomra rejtély, de végülis bajom nem volt vele, mondjuk sokszor hihetetlen volt, hogy ő mekkora übermensch is, egy akciószínésznek tán elhittem volna, na de c'est la vie.
Woody Harrelson meg csapnivaló ripacs volt ebben a filmben, idegesítő, és abszolút hiteltelen.
Hja igen, nem figyeltél, amikor mondták, hogy hát jaj, ezt beszoptuk, tévedtünk, mégis előbb lesz vége a világnak! XDDD