Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 18 Sat, 4:14 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1509 posts ]  Go to page Previous  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 101  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 15 Wed, 1:06 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
GAL Circle CM1 / CM2 / Bitchfight :pinky2:

úristenxD.mindig rácsodálkozok, h japánban mennyi tehetségtelen színész van..de legalább van sok náluk is tehetségtelenebb filmes aki alkalmazza őket.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 16 Thu, 10:41 pm 
Forum Addict

setsuna wrote:
MÁr van hozzá felirat?
Vagy anélkül nézted?

Szóval akkor azt mondod, érdemes megnézni?

Mi mostanában leálltunk a sorozatokkal, Love Shuffle meg az Uta no onii-san vár még a befejezésre, meg két koreai, a Love to kill meg az Ice girl (jajj a Beethoven Virust se fejeztük be most jut eszembe)... Arról meg fogalmam sincs, milyen sorozatok keztõdtek most tavasszal >.<
Oh, befejeztük a Zeni Gebát, na valamit mégiscsak végignéztünk mostanában!

nincs még hozzá felirat, legalábbis én nem találtam, de nem is kerestem igazán, anélkül néztem. külön öröm volt h egész jól értettem :D
szerintem abszolút érdemes megnézni, mert azért lezárja legalább a 3. évadot, meg olyan cuki benne Ren és Yamato :lol: mármint az egymáshoz való viszonyukra gondolok... kivételesen xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 19 Sun, 3:09 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

nekem még a Rescue-t meg az Uta no Oniisant kell befejeznem. :) mindegyiket nagyon szeretem, és kb 5 hétig nyomban megnéztem az azon a héten kijött részt, aztán... elmaradtak és lassan pótlom őket. X"D de asszem mindkettőből már csak két rész van vissza. :)

most pedig nekikezdtem a Yoru ni Dakarete címűnek. csak azért érdekel mert Higashi van benne, de egyébként felirat sincs hozzá meg beszerezni is alig lehet. x"D az első részt épp most fejeztem be, és.. érrdekes, asszem nem részletezem, de azért megnézem, kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle. :beaten:

amit még meg akarok nézni jelenleg, az a Hissatsu Shigotonin (naná hogy Higashi miatt... xD), meg egy Manten címűt is szeretnék látni, csak azt se tudom honnan fogom beszerezni. XD

ja és igen - nemrég megnéztem a Shabake 2: Uso Uso-t. szeény véleményem szerint lényegesen jobb volt, mint az első része, az nem igazán tetszett... de ez jó volt nagyon. :D (kár hogy felirat híján a felét nem értem máig, de mindegy. :beaten:)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 21 Tue, 8:45 am 
Forum Addict

Nah, nem tudom, írtam-e már, de pár hete befejeztem az Akai Itót.
A Love Shuffle meg az Uta no Oni-san még folyamatban (Love Shuffle legalább már végig le van töltve, a másikról azt sem tudom, végigfeliratozták-e már egyáltalán)

És kb most már tudom, milyen sorozatok kezdődnek mostanában, meg mikre vagyok kíváncsi:

- BOSS (Toda Erika, Kichise Michiko és Tamayama Tetsuji, aki a NANA2ben szerepelt)
- Boku no Imouto
- Konkatsu! (Erre nagyon kíváncsi vagyok, Ueto Aya a főszereplő!)
- Atashinchi no Danshi (Horikita Maki-sorozat) hát tegnap megnéztem az első részt, annak ellenére, hogy nem a kedvenc színésznőm... nem is tudom, mihez hasonlítsam, olyan Hanakimi szerű idétlenkedésnek érzem... lehet hogy nem fogom végignézni, majd meglátjuk
- Meitantei no Okite talán

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 21 Tue, 9:08 am 
oshare booty
oshare booty

konkatsu!! :D kösziii ez kelleni fog!!!! majd ha vége meg minden de LoL tök jól hangzik!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 23 Thu, 10:03 am 
Member

Most nagyon kifogytam ötletekből. Valaki tud ajánlani jó sz. földi Kínai/taiwani/koreai drámát? Sokat láttam, de van valószínüsége olyat ajánlani amit nem.

Utolsó élményem a kínai DaRenWu-val (Big Shot) és Butterfly Lovers-el (2007) volt... Utóbbi külön élmény gazdag, hogy 13. rész után marad a kínai tudás mert nincs felirat... >.< Szerintem jók. A műfajon belül mindenképp jók. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 23 Thu, 2:32 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

nézd meg a Hot Shot-ot :lol: néha enyhén idegesítő a főszereplő srác ahogy folyton fényezi magát (Show Luo játsza egyébként), de amúgy jó nagyon. :D kosarazásról szól, persze eltúlzott méretekben. :D szerepel még benne pl Wu Zun meg Jerry Yan is. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 23 Thu, 7:10 pm 
Member

Animelover wrote:
nézd meg a Hot Shot-ot :lol: néha enyhén idegesítő a főszereplő srác ahogy folyton fényezi magát (Show Luo játsza egyébként), de amúgy jó nagyon. :D kosarazásról szól, persze eltúlzott méretekben. :D szerepel még benne pl Wu Zun meg Jerry Yan is. :)

Láttam.
Wu Chunt szeretem (szal láttam mindent tőle), de a Butterfly Lovert szerintem kihagyhatta volna... :? Leslie Cheungal volt az igazi azért. T.T
Miss No Good-ot lestem, de nem nyerte el tetszésem. Noha a Smiling Pastából 3 részem van hátra, de az is fél éve. My Lucky Starból is kb ennyi. Csak akkor nem volt időm. most lenne. Végre. Aztán most wu xiáztam amikor tudtam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 23 Thu, 8:55 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

de jó neked hogy láttad már végig, én már jó ideje a további feliratokra várok. :"D (közben meg elfelejtettem amit eddig megnéztem. o__O;)

hmm... Dal Ja's Springet láttad?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 25 Sat, 1:54 pm 
Site Admin

Tokubei wrote:
Case wrote:
GAL Circle CM1 / CM2 / Bitchfight :pinky2:

úristenxD.mindig rácsodálkozok, h japánban mennyi tehetségtelen színész van..de legalább van sok náluk is tehetségtelenebb filmes aki alkalmazza õket.

Hjahhhh.. xD Node ha ők nem lenének, nem lenne aki doramákat készít és az meg mekkoa veszteség lenne a világnak!!?! Legalább akkora, mintha nem lenne Szomszédok, meg nemlennének brazil sorozatok. xDDD

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Apr 28 Tue, 9:35 am 
Forum Addict

Love Shuffle befejezve ... ma megnézzük a Horikita Maki-sorozat második részét valószínűleg

----------------
Now playing: メリー - R-246
via FoxyTunes

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 01 Fri, 8:13 am 
Forum Expert
Forum Expert

Hétvégén megnéztem a Gal Circle-t. Uhhhh, de rémes volt. :beaten: Béna történet, és bitang rossz színészek (tisztelet a kivételnek, például Yaguchi Marit imádtam benne, az a nő nagyon aranyos, meg még tehetség is szorult belé). Fujiki Naohitot viszont addig kéne ütni, amíg szuszog. :lol: Tényleg, akinek van jobb dolga is, mintsem nézni ezt az... izét, az maradjon távol tőle. Aki szereti a galokat, az meg nézegessen inkább képeket róluk. XD Amúgy se egy nagy valami a felhozatal, mondjuk Suzuki Emi nagyon-nagyon gyönyörű, annak ellenére, hogy a vonalkód oszlopsornak tűnik mellette, viszont annyira ROSSZ színész, hogy néha már én szégyelltem magam helyette. o_o"
Ezzel megvolt életem második doramája, az első a Hana Kimi volt, ami kiütéssel győzött nálam, mert annak legalább volt valami épkézláb sztorija, meg volt benne Yamamoto Yuusuke, aki ugyan szintén csapnivaló színész, de legalább úgy néz ki, ahogy kinéz. :pinky2: Egyébként ez általános doramás szokás, hogy mindent rettenetesen túlripacskodnak? o_O
A summázat az, hogy azt hiszem, ezentúl sem fogok túl sok doramát nézni. XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 01 Fri, 10:39 am 
Forum Addict

Yamamoto Yuusuke? Jajj a látnok gyerek?

Hát szerintem pont olyanokat néztél amiben tényleg mindent túlripacskodnak - bár a Gal Circle-t csak a leírásaitokból ismerem - de vannak komolyabb hangvételű sorozatok is, amiben nem eszetlenkednek állandóan.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 03 Sun, 8:28 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

én elkezdtem nézni pár napja a Seo Dong Yo című doramát, mondván hogy na, végre látok egy koreai történelmi doramát.
nos hát... érdekes. o__o vannak benne nagy hülyeségek. számomra pl az rejtély hogy az hogy volt hogy Jang fut-fut Bumsang vagy hogy hívták rejtekhelye felé, mögötte lohol vagy 50 katona, és nem veszi észre... :"DDD hasonló volt a helyzet amikor a muterja futott a folyópart felé hogy végre valahára együtt lehessen Dr. Mokkal, de nem zavarta hogy egy egész hadsereg fut ám utána, aztán le is nyilazták... o__o" épp most néztem meg a hatodik részt, és hát Jang kölyökkorában unszimpatikus bajkeverő hülyegyerek volt, felnőttként már kezdem megszokni (megkedvelni?), viszont a legnagyobb problémám hogy nem tudom megkülönböztetni főleg Girootól, de előfordult hogy mástól se. :"DDDD (mondjuk már kezdek rájönni melyik melyik, Giroonak kisebb a szája...) a szereplők nem nagyon fogtak meg úgy alapjában, az egyetlen akit tényleg kedveltem az Bumsang volt, de persze muszáj volt kinyíratni... :? de azért nem rossz, végig fogom már nézni.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 May 24 Sun, 11:16 am 
Member

Sziasztok!
én most a Vampire Host-ot nézem...(nagyon beteg... :lol: )
látta már vki? :D

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1509 posts ]  Go to page Previous  1 ... 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90 ... 101  Next

All times are UTC + 1 hour