tényleg.. azt hiszem még nemírtam, hogy idöközben befejeztem a
GAL Circle-t és hát... húúúúúú... xD Az alapsztori már maga fájdalmas: egy Arizónában, egy Geronimo nevü, japánul folyékonyan beszélö indián által felnevelt japán fiú, akiböl cowboy lett, elmegy megkeresni egy titokzatos lányt Shibuya-ba, akiröl csak annyit lehet tudni, hogy elvileg 17 éves és Imoko-nak hívják. A naív, tisztaszívü, mindig igazságos cowboy, aki teljesen természetes dolognak veszi, hogy egy bazinagy árkot ás egy park közepén, hogy ö majd azzal fog vadászni, összeismerkedik egy helyi rendörrel, akihez végül beköltözik, nomeg az Angel Hearts nevü GAL circle tagjaival, akikkel mindenféle roppant értelmes kalanodkba keveredik és minden epizódban valami roppant nagyszabású bölcsességre ébreszti rá öket.
A roppant buta és elképesztö alapkoncepció még olyan apróságokkal van megfejelve, hogy a préri közepén lakó indián sátrába van telefon (vonalas), meg internet, meg az elvileg 300+ fös GAL seregletböl, az elsö epizód legeslegelejét leszámítva mindig csak ugyanazt a 30-35 föt látjuk, akik egy kicsi klubhelységben non-stop ugyanazt az igen satnya Para Para korreográfiát gyakorolják. o_O" Van 1-2 jobb rész (mint pl. a gagyi horrorba hajló epizód a hétpettyes katica átkáról.. xD), de többnyire inkább csak simán fájdalmas az egész és még csak a GAL/ganguro szubkultról sem tudunk meg sokat (ellentétben mondjuk a Super GALs animével, ami olyan, mint valami eszméletlen vicces szaklexikon), bár mondjuk van benne pár vicces jelenet, föleg mikor az ottani drogériában ücsörögnek a padlón a sminkrészlegnél, naphosszat a tesztereket próbálgatva és persze amikor az egyik teszter kifogy még felháborodottan mennek is reklamálni az eladóhoz.

Maguk a GAL rucik/sminkek többnyire szintén eléggé visszafogottak, de azért nagyjából autenikusak és van néhány csinibb szereplö, meg egy ultra-cool ganguro egy negyed perces mellékszerepben. xD
Szóval, akit nagyon érdekel a GAL téma, max az nézze meg, egyébként keep away és asszem ezzel meg is volt az elsö és utolsó dorama, amit valaha megnéztem és továbbra is ugyanolyan rossz a véleményem a müfajról. xD (de legalább háttérelemként felbukkan a sorozatban pár streetart, meg graffiti ez-az. xD)
GAL Circle
CM1 /
CM2 /
Bitchfight