Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 7:24 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1509 posts ]  Go to page Previous  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 101  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 24 Fri, 9:52 pm 
oshare booty
oshare booty

köszi, dolgozok az ügyön, mint a pék a zsömin! ^-^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 24 Fri, 11:50 pm 
Forum Addict

Megnéztük a Hanakimi SP-t... hát mit mondjak, az sem lett volna nagy tragédia, ha kihagyom... ennyi sok idétlenkedést, mint ami bele lett sűrítve!

Végül 2/3 részben végignéztem már a Kaoizorát sorozatként is, az utolsó két részhez még nincs még nincs felirat

És a Bloody mondayhez szintén nincsen még! Hát ekkora nagy igazságtalanágot!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 25 Sat, 10:22 am 
Member

setsuna wrote:
Megnéztük a Hanakimi SP-t... hát mit mondjak, az sem lett volna nagy tragédia, ha kihagyom... ennyi sok idétlenkedést, mint ami bele lett sűrítve!

Én még nem láttam, de úgy terveztem, hogy a hétvégén megnézem :D kiváncsi vagyok, milyen lehet :3 a dráma nagyon tetszett

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 25 Sat, 10:24 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

pszabi wrote:
fúúúj ez a mai nap! öcsim és a kuitan unszolásának engedve pálcikával ettem zacsis rament (én aki uuuuuuutál minden tésztát)

látom, Takano Seiya bácsi nem csak engem fertőzött meg :laugh: (múltkor az ebédnél már majdnem azt mondtam hogy "Itadakimasu!" X'DDD)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 25 Sat, 2:35 pm 
Newbie

Sziasztok!
Csak az utolsó néhányt oldat olvastam vissza, így bocsánat, ha olyanról írok, amiről már beszéltetek.
Hana Kimihez - imádom! :D Ikuta Toma a legjobb benne - imádom a karakterét, iszonyat jól játszotta! :)
Más: Nishikido Ryo-s sorozatok - annyira nem csípem Ryo-chant (azért, mert egy dög, és régen nagyon csúnyán beszólogatott másoknak, főleg Uedának, aki szerintem egy tündér, és amúgy sem szeretem, ha valaki csak azért bánt vagy sérteget másokat, mert nem olyanok, mint ő - na, kitomboltam magam :)), és igazság szerint a legutóbbi 2 sorozatban, amit láttam tőle, nem is igazán ő volt a főszereplő, de nagyon jó filmek: 1 litre of tears és a Last friends. Nagyon durvák, de nagyon jók! Aki még nem látta, nézze meg mindenképp! :)
Más! nem dorama, mert nem japán, hanem dél-koreai. Aki nem ismeri, szeretném figyelmébe ajánlani Lee Jun Ki-t :), és 2 sorozatát: Time of dog and wolf és Iljimae. Iszonyatosan jók! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 25 Sat, 2:44 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Rei-chanka wrote:
Más! nem dorama, mert nem japán, hanem dél-koreai. Aki nem ismeri, szeretném figyelmébe ajánlani Lee Jun Ki-t :), és 2 sorozatát: Time of dog and wolf és Iljimae. Iszonyatosan jók! :)

Nyugodtan beszélhetsz itt akármilyen ázsiai sorozatról, meg elvileg minden ázsiai sori doramának van tekintve, csak oda van elé téve h mittomén Kdrama ha koreai, Cdrama ha kínai, Twdrama ha tajvani, és persze a Jdrama a japán ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 25 Sat, 2:46 pm 
Member

Rei-chanka wrote:
Hana Kimihez - imádom! :D Ikuta Toma a legjobb benne - imádom a karakterét, iszonyat jól játszotta! :)

Nekem is Nakatsu volt a kedvencem :3 .. annyira élveztem a stílusát (egyszer velük álmodtam xD.. Shun meg Maki elvoltak együtt a lépcsőn, s odatették Tomát, hogy nézze, jön-e vmilyen tanár xD ..úgy sajnálom szegényt xD) Ez volt az első olyan dráma, ahol nem a két főszereplőnek szorítottam, hogy összejöjjenek, hanem a főszereplő riválisát akartam látni a csajjal :D
Maki is nagyon aranyos volt benne :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 25 Sat, 2:51 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Hehe, én a Hana Kiminek a tajvani verzióját láttam. ^^ Természetesen azért kezdtem el azt mert benne van Jiro. xD Annyit visítottam-sírtam a röhögéstől azon a sorin... xDDD És miatta jobban megszerettem Wu Chun-t. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 25 Sat, 2:53 pm 
Elite Member

setsuna wrote:

Én meg épp ezért imádtam. XD Hozta azt a megszokott Hanakimi fílinget ^^ persze kinek mi~

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 25 Sat, 2:55 pm 
Newbie

Egyetértek! :) Akin viszont kész voltam, az Shirota Yuu volt - én őt először a Prince of tennis musical-ben láttam, de ebben a filmben - az a haj... Ááááááá! :) De a pálmát még Nakatsu mellett Nanba senpai vitte! :D Oscarról ne is beszéljünk! :D Nagyon vicces lett a sorozat, még a húgomnak is tetszett, leült velem megnézni - ami nagy szó, mert ő mindentől írtózik, ami Japán (hatalmas német, és nevada tan (panik) fan :shock: )

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 25 Sat, 3:26 pm 
Forum Addict

Ikuta Tomát mi is ott szerettük meg! Annyira imádnivaló a Hanakimiben!
Aztán miatta elkeztük az Akihabarát, de az nem tetszett hiába volt főszereplő, a Honey and Clovert meg csak tesóm nézte végig eddig. Viszont a Maouban megint nagyon szerettem (mondjuk az meg pont az a sorozat, amit én néztem, tesómat meg egyáltalán nem érdekelte)

EDIT:

megnéztem a DramaWikin Shirota Yuut ... szóval ő az...
sosem tudtamróla eldönteni, hogy most ő igazából 100%-osan ázsiai, vagy csak 50%-osan vagy mi?

Egyébként múlt héten találtam ezt a másik oldalt, ami olyan mint a DramaWiki, csak inkább a mozifilmekre fókuszál: http://asianmediawiki.com/Main_Page
ti ismeritek?

Rájöttem, hogy a Lj után ez a kettő még a kedvenc weboldalam, tele van sok-sok roppant érdekes információval XDD - teljesen dramafüggő lettem, mi lenne velem, ha nem kéne dolgozni járnom... még belegondolni is szörnyű, egyiket nézném a másik után egész nap

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 25 Sat, 3:42 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

setsuna wrote:
megnéztem a DramaWikin Shirota Yuut ... szóval ő az...
sosem tudtamróla eldönteni, hogy most ő igazából 100%-osan ázsiai, vagy csak 50%-osan vagy mi?

félig japán, félig spanyol ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 25 Sat, 4:06 pm 
Member

setsuna wrote:
Egyébként múlt héten találtam ezt a másik oldalt, ami olyan mint a DramaWiki, csak inkább a mozifilmekre fókuszál: http://asianmediawiki.com/Main_Page
ti ismeritek?

Bazz én ezt eddig nem ismertem... de nagyon jól jön majd, ha dráma után szeretnék nézni, vagy fordítani akarok az oldalamra o.O
Arigatou :3

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 25 Sat, 4:14 pm 
Forum Addict

Sayumi wrote:
Bazz én ezt eddig nem ismertem... de nagyon jól jön majd, ha dráma után szeretnék nézni, vagy fordítani akarok az oldalamra o.O
Arigatou :3

szerintem nem lehet túl régi
és még kommentet is lehet írni :D
meg trailert és képeket is töltenek fel egy-egy filmhez

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2008 Oct 25 Sat, 7:10 pm 
oshare booty
oshare booty

Animelover wrote:
látom, Takano Seiya bácsi nem csak engem fertőzött meg :laugh: (múltkor az ebédnél már majdnem azt mondtam hogy "Itadakimasu!" X'DDD)

öcsim nem csak majdnem :D:D:D
dehát akkor is <3 a sori! :D én annyira elvok vele!

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1509 posts ]  Go to page Previous  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 101  Next

All times are UTC + 1 hour