Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 Apr 29 Tue, 11:08 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1716 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 115  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 19 Mon, 2:30 pm 
Site Admin

oolong wrote:
Case wrote:
Death Trance
über-pozör verekedös, kosztümös, kardozós, lövöldözös akciófilm. ha fele olyan jó lesz mint a Versus, aminek az akciórendezöje csinálta, akkor már nagyon nagyon jó lesz nekünk.. :grin:

No, a Case által emlegetett film torrentje innen letölthetõ:
http://isohunt.com/torrents.php?ihq=death+trance&ext=&op=and

Jajah, igencsak gyorsan felpakolták... :grin: ém egyenlore csak belenézegettem, de eléggé igéretesnek tünik, meg nem csak CS van benne, hanem még másik 3 Deg szám is. o_O meg sok-sok rugdosás, megstb. de remélem azért valami épkézláb sztori is jut mellé.. O_o~

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 19 Mon, 4:22 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
oolong wrote:
Case wrote:
Death Trance
über-pozör verekedös, kosztümös, kardozós, lövöldözös akciófilm. ha fele olyan jó lesz mint a Versus, aminek az akciórendezöje csinálta, akkor már nagyon nagyon jó lesz nekünk.. :grin:

No, a Case által emlegetett film torrentje innen letölthető:

Jajah, igencsak gyorsan felpakolták... :grin: ém egyenlore csak belenézegettem, de eléggé igéretesnek tünik, meg nem csak CS van benne, hanem még másik 3 Deg szám is. o_O meg sok-sok rugdosás, megstb. de remélem azért valami épkézláb sztori is jut mellé.. O_o~

aaahh... Tokubei küldte nekem át még anno a trailerét. Aztán elfeledkeztem róla *észnélkül tölti le..*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 19 Mon, 4:28 pm 
Forum Fanatic

oolong wrote:
No, a Case által emlegetett film torrentje innen letölthető:

Köszi a linket! :) Kíváncsi vagyok, töltöm. ^___^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 20 Tue, 7:44 am 
Elite Member

Case wrote:

Na sztorit azt ne nagyon várjatok....
Ész nélkül hurcibálnak egy koporsót ide-oda, amiről a film végén kiderül, hogy mi is van benne....
De nem lövöm le.

Ja, amúgy egyetlen angol feliratot találtam hozzá. Ha valakinek kell, akkor felteszem, ha hazaértem.

Last edited by oolong on 2006 Jun 20 Tue, 3:03 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 20 Tue, 8:25 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

oolong wrote:

De nem lövöm le.

erről az jut eszembe amikor nagy nehezen kedvet kaptam a Fahrenheit nevű játék végigtolására. Haverom annyira megörült hogy csípőből közölte: "kurva nagy game, különösen az jön be hogy nincs happy end és a végén meghal a főszereplő" aszittem megölöm.

De máűr kezdem megszokni: Anno amikor megvettem a ps2-met nem volt a boltban Final Fantasy X ezért a devil may cry 1 -t vettem meg de másnap már rohantam egy másik boltba beszerezni az áhított stuff-ot. Közben magammal vittem az a havi 567konzol újságot amiben a következő rész (final Fantasy x-2) leírása volt... gondoltam hangulatkeltőnek azt fogom olvasni a buszon..hazafele nyitottam ki az újságot remegő másik kezemben a játékkal. Hogy kezdik a cikket: "az FF X meglepő befejezése után ahol is Tidus (a főszereplő) meghal....

akkor tényleg azt hittem megölök valakit és aztán dunának megyek..

Ja ...esküszöm nem a hangulatkeltés miatt találom ki: Tegnap elött elkezdtem harry pottert (fazekas herold) könyvet olvasni... gyűlölöm azt szemetet.. főleg mert izléses fantasy-regény insidernek tartom magamat (dragonlance, forgotten realms (r.a. salvator rulez) stb) de nem volt épp jobb.. már pont keztem volna beleélni magamat az Azkabani fogoly-ba
amikor csajom megjegyzi hogy ő az elején nem gondolta volna hogy a fickó az Köcsögölő Herold naygbátyja (vagy ki a fene) ....

boccs az OFF-ért de errúől jutott eszembe

ON: igen.. már a film traileréből is kiderült hogy nem lesz világmegváltó story.... és milyeneka harcok? Damilon repkedős.. vagy hollywood-i jellegű szélesvásznú akció??

Edit: megigérem hogy szilveszterkor leteszem a nagyesküt és utánna soha többé nem lesznek tele a hozzászólásaim elütésekkel és különböző hibákkal ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 20 Tue, 9:32 am 
Site Admin

Mona wrote:
Ja ...esküszöm nem a hangulatkeltés miatt találom ki: Tegnap elött elkezdtem harry pottert (fazekas herold) könyvet olvasni... gyûlölöm azt szemetet.. fõleg mert izléses fantasy-regény insidernek tartom magamat (dragonlance, forgotten realms (r.a. salvator rulez) stb) de nem volt épp jobb..

*khm-khm* én ugye speciel éppen azok miatt a könyvek miatt hagytam az egész fantasy müfajt a fenébe.. :beee: a Nagy Fantasy Kedvenceim után ezek a megrendelésre gyártott merchendise fantasyk borzasztómód kiábrándítóak voltak. :?

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 20 Tue, 10:29 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Mona wrote:
Ja ...esküszöm nem a hangulatkeltés miatt találom ki: Tegnap elött elkezdtem harry pottert (fazekas herold) könyvet olvasni... gyűlölöm azt szemetet.. főleg mert izléses fantasy-regény insidernek tartom magamat (dragonlance, forgotten realms (r.a. salvator rulez) stb) de nem volt épp jobb..

*khm-khm* én ugye speciel éppen azok miatt a könyvek miatt hagytam az egész fantasy müfajt a fenébe.. :beee: a Nagy Fantasy Kedvenceim után ezek a megrendelésre gyártott merchendise fantasyk borzasztómód kiábrándítóak voltak. :?

szerintem ez izlés kérdése..... szerintem r.a. salvatore jó... modjuk télleg nem tudom mi bennük a rossz.... az hogy hosszúak.. azért ez nem vavyan fable meg llőrinc l. lászló akik kilóra írják a könyveket é wc paporon adják ki

nya ez már nagon off ...majd elkaplak egy arra érdemes helyen ;)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 20 Tue, 1:07 pm 
Elite Member

oolong wrote:
Case wrote:

Na sztorit azt ne nagyon várjatok....
Ész nélkül hurcibálnak egy koporsót ide-oda, amiről a film végén kiderül, hogy mi is van benne....
De nem lövöm le.

Neked megvan????

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 20 Tue, 1:09 pm 
Official Cheerleader

Mona wrote:
Hogy kezdik a cikket: "az FF X meglepõ befejezése után ahol is Tidus (a fõszereplõ) meghal....

most úgy gyűlöllek T____T /me nemrég kezdett neki FFX-nek/

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 20 Tue, 1:59 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

megumi wrote:
Mona wrote:
Hogy kezdik a cikket: "az FF X meglepő befejezése után ahol is Tidus (a főszereplő) meghal....

most úgy gyűlöllek T____T /me nemrég kezdett neki FFX-nek/

Na... nagyon sajnálom de az a vicc (ahogy a régi FF-ekben is volt) hogy nem a vége a legjobb...szal a katarzis meg egyebek nem lettek lelőve.... plusz a halála sem olyan hogy leszúrják vagy ilyesmi..sokkal összetettebb és nem villamcsapásként következik be.... Hidd el AZ ÉGVILÁGON semmit nem vesz el sem a story sem az egész game hangulatából.... hogy ezt tudod

azért sorry odaírhattam volna hogy spoiler veszély

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 20 Tue, 2:39 pm 
Official Cheerleader

Mona wrote:

nyaa~, rá se ránts... most úgyis megy kölcsönbe, addig gyakom a VIIIat, aztán mire odaérek, hogy megint X, addigra hátha elfelejtem xDDD

a rohadt Death Trance meg mostmár igazán lejöhetne >_<

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 20 Tue, 3:41 pm 
Site Admin

megumi wrote:
Mona wrote:

nyaa~, rá se ránts... most úgyis megy kölcsönbe, addig gyakom a VIIIat, aztán mire odaérek, hogy megint X, addigra hátha elfelejtem xDDD

mindakettöben a komornyik a gyilkos! :artist:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 20 Tue, 3:43 pm 
Elite Member

http://www.sendspace.com/file/kdxkcw Death Trance felirat ha valakinek kéne

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 20 Tue, 4:06 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
megumi wrote:
Mona wrote:

nemis , mert az orvosról derül ki hogy robot és a hasábn vana bomba

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 20 Tue, 4:10 pm 
Official Cheerleader

Mona wrote:
Case wrote:

nemis , mert az orvosról derül ki hogy robot és a hasábn vana bomba

:laugh: jó, hogy ilyen hülyék vagytok xDD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1716 posts ]  Go to page Previous  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 115  Next

All times are UTC + 1 hour