oolong wrote:
De nem lövöm le.
erről az jut eszembe amikor nagy nehezen kedvet kaptam a Fahrenheit nevű játék végigtolására. Haverom annyira megörült hogy csípőből közölte: "kurva nagy game, különösen az jön be hogy nincs happy end és a végén meghal a főszereplő" aszittem megölöm.
De máűr kezdem megszokni: Anno amikor megvettem a ps2-met nem volt a boltban Final Fantasy X ezért a devil may cry 1 -t vettem meg de másnap már rohantam egy másik boltba beszerezni az áhított stuff-ot. Közben magammal vittem az a havi 567konzol újságot amiben a következő rész (final Fantasy x-2) leírása volt... gondoltam hangulatkeltőnek azt fogom olvasni a buszon..hazafele nyitottam ki az újságot remegő másik kezemben a játékkal. Hogy kezdik a cikket: "az FF X meglepő befejezése után ahol is Tidus (a főszereplő) meghal....
akkor tényleg azt hittem megölök valakit és aztán dunának megyek..
Ja ...esküszöm nem a hangulatkeltés miatt találom ki: Tegnap elött elkezdtem harry pottert (fazekas herold) könyvet olvasni... gyűlölöm azt szemetet.. főleg mert izléses fantasy-regény insidernek tartom magamat (dragonlance, forgotten realms (r.a. salvator rulez) stb) de nem volt épp jobb.. már pont keztem volna beleélni magamat az Azkabani fogoly-ba
amikor csajom megjegyzi hogy ő az elején nem gondolta volna hogy a fickó az Köcsögölő Herold naygbátyja (vagy ki a fene) ....
boccs az OFF-ért de errúől jutott eszembe
ON: igen.. már a film traileréből is kiderült hogy nem lesz világmegváltó story.... és milyeneka harcok? Damilon repkedős.. vagy hollywood-i jellegű szélesvásznú akció??
Edit: megigérem hogy szilveszterkor leteszem a nagyesküt és utánna soha többé nem lesznek tele a hozzászólásaim elütésekkel és különböző hibákkal