pszabi wrote:
hűűű sajna én még nem jutottam el oda.. érdemes megnézni? mert a tréler alapján viccesnek tűnik!
300-zal nagy bajban vagyok. Úgy vártam mint a messiást. Minden egyes résznél amit már a trailerben láttam vagy ezerszer, nagyott dobbant a szívem. A kép gyönyörű volt. Minden a helyén volt.. és valahogy még sem jött be.
egyszerűen nem tudom megmondani miért nem. Tele volt katartikus jelenetell, még sem hatotttak meg (pedig én még a harry potter egyen is elérzékenyültem

)... Egy csodálatos, iszonyatosan teátrális film. Bátorság, önfeláldozás, hazaszeretet... minden benne van ami nekem ahhoz kell hogy imádjam. Nem tudom de valamiért oda vagyok ezekért a patrióta cuccokért. Ahol egymásért halnak meg emberek..
A lényeg hogy a 300-at untam. És nem tudom megmondani mi volt vele a baj.
Illetve de: Nyomasztó volt hogy bár elvileg folyamatosan hatalmas nyitott térben folyt az akció, állandóan iszonyat közeliket vettek kamerával. Ez egyrészt lehetett azért mert az egész greenbox előtt játszódik, én inkább a képregényhűségre gyanakszom. A lényeg hogy az egész kibaszott film összes jelenetében közelről látunk 4 embert, szürkés,barnás háttér előtt. Még a monumentális harcjelenetknél is bezártságérzése van az embernek. Pont ezért maikor jött valami nyitott hatalmas jelent , katarzissal senkii nem tudta beleélni magát mert örült hogy végre kap egy kis levegőt.
Személyes vélemény... de eddig bárki nézte meg mindenki azt mondta hogy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Mindegy.. ha kijön HD-be azért múgy mindenképpen megnézem mégegyszer