Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 19 Sun, 7:26 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 1243 posts ]  Go to page Previous  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 83  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 10:25 am 
Forum Expert
Forum Expert

Vaslogika, mint mindig. :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 10:31 am 
Site Admin

Jude wrote:
Vaslogika, mint mindig. :beaten:

Erösségem! :pinky2:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 4:45 pm 
Member

Valaki tudna segíteni nekem? CSAK nekem nem megy a jpopsuki???!! :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 4:51 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jpopsukival mi van?! :ss

Nekem sem jön be, de ilyen már volt egyszer-kétszer. Az a baj a sukival, hogy technikai oldalról már teljesen elhagyatott, ezért teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor krepál be az egész. Múltkor a tracker része állt le és vagy egy hét volt, hogy előkerítettek valakit, aki rendbe tudta hozni a szervert. A fórumon senki sincs, akinek jobban köze lenne a szerverhez, akkor is úgy értesítettek valakit, mert maguktól észre sem vették az illetékesek. Egyszerűen nem foglalkoznak már az oldallal.

Quote:
Tudom én, hogy fórum, meg, hogy így megy ez, de nekem a suki féle rendszer praktikusabb. xD Meg oks, persze itt is be lehet állítani, hogy topicinditás szerint rendszerezze, node ki nézi úgy a fórumot. xD

KMC-vel az a bajom, hogy az alapját képező letöltő oldalak bénák. Várakozni kell, kitömörítgetni, aztán törölni. Egy torrentnél nincs ilyen.
Meg aztán az egész fórum olyan trehány, bár kereséssel eddig még mindent meg tudtam találni. Viszont olyankor jól jön, amikor nincsen jpopsuki. :P

Hamár trehányságnál tartunk, nem lehetne a kedvenc videó, zene, letöltős oldal témákat a Mindenegyéb-be pakolni :?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 4:56 pm 
Forum Expert
Forum Expert

foodlfg wrote:
KMC-vel az a bajom, hogy az alapját képező letöltő oldalak bénák. Várakozni kell, kitömörítgetni, aztán törölni. Egy torrentnél nincs ilyen.
Meg aztán az egész fórum olyan trehány, bár kereséssel eddig még mindent meg tudtam találni. Viszont olyankor jól jön, amikor nincsen jpopsuki. :P

Nekem pont kényelmesebb. Skipscreent használok, tehát nem kell várnom, megauploadról egy átlagos album lenn van 5 perc alatt, a kicsomagolás-törléshez meg azért csak nem leszek lusta... XD Meg nekem azért üti még a sukit, mert oda feleannyi ritkaság sem kerül fel, mint KMC-re. Torrentezek eleget, ha másról van szó.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 5:00 pm 
Member

Mondjuk nekem KMC eleve kilőve mert nem tudok reggelni, csak ha meghív valaki, de olyan meg nincs! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 5:04 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jude wrote:
foodlfg wrote:
KMC-vel az a bajom, hogy az alapját képezõ letöltõ oldalak bénák. Várakozni kell, kitömörítgetni, aztán törölni. Egy torrentnél nincs ilyen.

Nekem pont kényelmesebb. Skipscreent használok, tehát nem kell várnom, megauploadról egy átlagos album lenn van 5 perc alatt, a kicsomagolás-törléshez meg azért csak nem leszek lusta... XD Meg nekem azért üti még a sukit, mert oda feleannyi ritkaság sem kerül fel, mint KMC-re. Torrentezek eleget, ha másról van szó.

Igen, a Skipscreent én is használom és sokat gyorsít rajta, kivéve rapidshare, de azt is ki lehet várni. Nekem kb. két - 3 perc a megauploadról leszedni valamit, a kicsomagolás - törlés sem olyan megterhelő. A KMCt én is jobban szeretem, részben mert directlinkes, amit én személy szerint jobban pártolok, másrészt meg oda tényleg sokoldalúbb zene kerül fel, sokkal gyorsabban. Mondjuk az meg meghívós lett, de majd felnyomjuk a rangunkat a megfelelő szintig.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 5:38 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

sinkacusan wrote:
Mondjuk nekem KMC eleve kilõve mert nem tudok reggelni, csak ha meghív valaki, de olyan meg nincs! :)

KMC-re meghívás kell ? Az nem régen volt ? Én április végén csak simán beregisztráltam, mert már nem tudtam bejelentkezés nélkül nézni a fórumot. Megnéztem a regisztrációs oldalukat, de ott nem írnak ilyesmit. :S

Jude:
Én csak a KMC technikai oldalát bíráltam, az egy más kérdés, hogy hol van nagyobb választék zenékből. Thx a Skipscreen tippet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 5:49 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^
Jaja, meghívós lett nemrég, igazából én is totál lemaradtam róla, hogy pontosan mikor. A fórum főoldalán írják, nem túl feltűnő.

A választék meg... kinek mire van szüksége. De tény, hogy általában KMC-n megtalálom azt, amit sukin nem (bár fordítva is volt már erre példa). De az a legszebb, amikor valami olyasmit keresek, ami egyiken sem lelhető fel, és a neten máshol sincs se híre, se hamva... XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 5:49 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

foodlfg wrote:
sinkacusan wrote:
Mondjuk nekem KMC eleve kilõve mert nem tudok reggelni, csak ha meghív valaki, de olyan meg nincs! :)

KMC-re meghívás kell ? Az nem régen volt ? Én április végén csak simán beregisztráltam, mert már nem tudtam bejelentkezés nélkül nézni a fórumot. Megnéztem a regisztrációs oldalukat, de ott nem írnak ilyesmit. :S

Elvileg igen, aki kb. mostanáig regisztrált, azokat még nem rakják ki (csak ha annyira alacsony a rangjuk), de mostantól csak a Supreme rangú tagok tudnak meghívni új embereket. Legalábbis én így emlékszem. o_O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 7:06 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

ah most már látom. Remélem engem nem fognak kirúgni. :beaten:

Meg tudná valaki mondani, hogy ennek a kislemeznek (a legelső hozzászólás) mi a kódja ? Ezeket próbáltam már:
petgep@kmc
nc@kmc
petgep
224K
Shounen@kmc

Ezek az idióta kódok a legzavaróbbak ezen az oldalon. Ráadásul semmi értelmük sincs. Arról már nem is beszélve, hogy ha le akarom tölteni, akkor is kódolni kell pl a megauploadon (még jó, hogy mostanában egyszerűsítettek a képeiken).

Egyébként a második ment, csak először az elsőt töltöttem le, el voltam vele vagy öt percig, aztán feladtam.
Tényleg, az ilyen letöltő oldalakon nem tudtam még egyszerre több fájlt letölteni. Nagyon macerás ez.. Image

Ez pedig mi ? Már vagy tíz perce gondolkodok, hogy ebben mi lehet a logika és hogy mi is az a "thief link"..
Quote:
3. Thief link
Many members report Thief link problems. I check and find many HK and China forum do "Thief link" from KMC.
If you want KMC dead, take lots HK and China users to KMC.
I think about disable IPs from HK and China in sever location. And set up $attackevasive to 1/2/4

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 7:13 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

foodlfg wrote:
ah most már látom. Remélem engem nem fognak kirúgni. :beaten:

Meg tudná valaki mondani, hogy ennek a kislemeznek (a legelső hozzászólás) mi a kódja ? Ezeket próbáltam már:
petgep@kmc
nc@kmc
petgep
224K
Shounen@kmc

Szerintem vagy Shounen, vagy kmc.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 7:15 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

A másodikhoz meg: szerintem a "Thief Link" alatt lopott linket értenek, amit bizonyos emberek egy az egyben átmásolnak kínai oldalakra, csak hát a japánoknak az angol annyira nem megy.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 7:34 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

^ bakker.. kmc volt >.< De hogy miért nem írja bele a hozzászólásába..

Jó, de milyen linket lopnak el ?
Letöltőoldalas linekeket ? És az miért rossz, hogy a sok kínai megismeri azokat a linkeket ? :S
Szerintem inkább itt az a baja a mukinak, hogy a sok kínai a kmc-re jön, mert konkrétan a fórumot / fórum témákat linkelik az emberek. Így pedig leterhelődik a szerverük. Gondolom ez a meghívásos regisztrációval megoldódott, de most akkor meg a letöltőoldalas linkeket fogják lopni.. Persze az már lehet, hogy nem érdekli őket, de akkor meg miért tesznek kódot a fájlokra ?
Szerintem egyszerűbb lett volna, ha csak simán fejlesztenek egy egyszerű link megosztót és nem azt a vízfejű fórum motort használják.

Érthetetlen, amit ezek csinálnak.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Aug 28 Fri, 7:58 pm 
Forum Expert
Forum Expert

^
Odaírta a jelszót, csak fehérrel. Postokban nem árt kijelölni mindent. Ha meg HN, vagy HN@kmc, akkor a HN az mindig a feltöltő nevét jelenti.
Egyébként KMC ilyen, megvannak a maga szokásai, szabályai, amiket meg kell szokni, onnantól kezdve meg már jól használható. Fórumos témákat meg nem tudsz kilinkelni, mert azokat csak regelt felhasználók látják.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 1243 posts ]  Go to page Previous  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 83  Next

All times are UTC + 1 hour