|
Na jó, most sokalltam be egy kicsit. Abból az egy esetből indult ki ez az egész, hogy Arunak volt az az incidense és most már kb. ott tartunk, hogy a bulik arról szólnak, hogy részeg 14 évesek hányják le egymást? Wtf?
Egyrészt: Nem igaz, hogy ez buliról-bulira rosszabb. Évek óta nem igen változott a dolog, pont nemrégiben jegyezte meg a helyi főnökasszony, hogy örül, hogy mostanában egyre kevesebb ilyesmi gond van, mert régen gyakrabban voltak hasonló problémák és ha valaki, akkor ő azért tudja, mert egyrészt mindig ott van, másrészt a biztonsági és takarító személyzetet is irányítja. Igen, ez a szilveszter most kicsit olyanabb lett, de azért azzal mindenki tisztában van, hogy ilyenkor hajlamosabbak az emberek jobban elengedni magukat. Ne reagáljátok már ennyire túl ezt az esetet és vizionáljátok ide az apokalipszist.
Másrészt: Pár ember volt csak, akiken látszott, hogy nagyon kiütötték magukat, közülük kettőről tudom, hogy 18 felett vannak és a maradék 2-3 akikkel összefutottam sem volt emlékeim szerint a kicsike tinilányka kategória, akikről itt folyton szó van. És amikor nem a pultban voltam, akkor végig fel-alá rohangásztam, szóval szerintem azért a súlyosabb esetek nagy részét láttam.
Szóval chill, voltunk 325-en, akiknek a nagy része láthatólag rohadt jól érezte magát, pár kirivó eset miatt ne essünk már ilyen drasztikus túlzásokba, nahh..
Bíborhold: A Krush-os eset meg arra volt reakció, hogy írtad, h veled olyan helyen szoktak ilyenek történni max, ahol számítassz rá. És amit írtam, az csak arról szólt, hogy sajna ez nagyon nem igaz, szinte teljesen irreveláns, hogy hova, milyen stílusú koncertre, buliba mész, mindenhol akadhatnak barmok, még a legnyugisabbnak gondolt helyen is. Oszt ennyi.
Ja és edit: meg ha valaki balhét csinál lent, akkor továbbra is azt tudom mondani, ami szerintem már egyébként korábban is felmerült, hogy nekem vagy Ji-nek szóljatok, egyrészt mert mi meg tudjuk jegyezni, hogy ki az, másrészt meg mert azért a többséget ismerjük is többé-kevésbé, sz'al jobban is tudjuk kezelni a szituációkat.
|