Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 4:18 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 645, 646, 647, 648, 649, 650, 651 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 03 Mon, 12:22 am 
Site Admin

Na jó, most sokalltam be egy kicsit. Abból az egy esetből indult ki ez az egész, hogy Arunak volt az az incidense és most már kb. ott tartunk, hogy a bulik arról szólnak, hogy részeg 14 évesek hányják le egymást? Wtf?

Egyrészt: Nem igaz, hogy ez buliról-bulira rosszabb. Évek óta nem igen változott a dolog, pont nemrégiben jegyezte meg a helyi főnökasszony, hogy örül, hogy mostanában egyre kevesebb ilyesmi gond van, mert régen gyakrabban voltak hasonló problémák és ha valaki, akkor ő azért tudja, mert egyrészt mindig ott van, másrészt a biztonsági és takarító személyzetet is irányítja. Igen, ez a szilveszter most kicsit olyanabb lett, de azért azzal mindenki tisztában van, hogy ilyenkor hajlamosabbak az emberek jobban elengedni magukat. Ne reagáljátok már ennyire túl ezt az esetet és vizionáljátok ide az apokalipszist.

Másrészt: Pár ember volt csak, akiken látszott, hogy nagyon kiütötték magukat, közülük kettőről tudom, hogy 18 felett vannak és a maradék 2-3 akikkel összefutottam sem volt emlékeim szerint a kicsike tinilányka kategória, akikről itt folyton szó van. És amikor nem a pultban voltam, akkor végig fel-alá rohangásztam, szóval szerintem azért a súlyosabb esetek nagy részét láttam.

Szóval chill, voltunk 325-en, akiknek a nagy része láthatólag rohadt jól érezte magát, pár kirivó eset miatt ne essünk már ilyen drasztikus túlzásokba, nahh..

Bíborhold: A Krush-os eset meg arra volt reakció, hogy írtad, h veled olyan helyen szoktak ilyenek történni max, ahol számítassz rá. És amit írtam, az csak arról szólt, hogy sajna ez nagyon nem igaz, szinte teljesen irreveláns, hogy hova, milyen stílusú koncertre, buliba mész, mindenhol akadhatnak barmok, még a legnyugisabbnak gondolt helyen is. Oszt ennyi.

Ja és edit: meg ha valaki balhét csinál lent, akkor továbbra is azt tudom mondani, ami szerintem már egyébként korábban is felmerült, hogy nekem vagy Ji-nek szóljatok, egyrészt mert mi meg tudjuk jegyezni, hogy ki az, másrészt meg mert azért a többséget ismerjük is többé-kevésbé, sz'al jobban is tudjuk kezelni a szituációkat.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 03 Mon, 12:30 am 
Mumus

pocketlawyer wrote:
Ji-chan wrote:
Ayami wrote:
^
http://www.complex.hu/jr/gen/hjegy_doc. ... 9700155.TV

Külön ajánlom figyelmedbe a 16/A bekezdést ^^ (a link Vikitől van)

Mindenki dobálódzik mindennel... mintha TI nem ittatok volna 16-18 éves korotok közt! Kicsit más a világ más a neveltetés! És TÉMA ITT LEZÁRVA MINDENKINÉL! Aki nem akar jönni az ne jöjjön ennyi!

Bocsánat, hogy a Btk. 25. §-a alapján, önhibából eredő ittasság állapotából eredően megjegyzem, hogy ez nem "minden", hanem egy szerencsétlen kis törvény, amelynek betartására mindenki köteles. Bocsánat, hogy voltam olyan fogyatékos, hogy jogon végeztem. Kérem a további megjegyzéseket a jogi hozzáértésem kapcsán személyes üzenetben közölni.
A szakmai-jogi vitákat szívesen veszem, részem van benn nap, mint nap, de nem ilyen nyegle megjegyzésekkel. Köszönöm.

jaj jesszusom.... nem erre céloztam... ne vedd már magadra kérlek! de nem lehetne ezt a témát hanyagolni... nem voltak annyira durván szörnyűek és részegek! Szilveszter volt és pl én már nem egyszer láttam sok mindenkit a fórumról taj részegen egy bulin... de hát persze az nem számít! Itt a mintha Ti nem ittatok volna anno-n volt a hangsúly! Jesszusom! És hogy ki hol végzet mi a munkája mihez ért ez engem nem nagyon érdekel... gratulálok ehhez de tényleg le a kalappal..... de ez a TÉMA túl lett ragozva és BE lehet FEJEZNI! Szerintem ez egy nagyon egyszerű és teljesíthető kérés... nemde!!

És nem fogok veled jogról vitatkozni, mert nem látom értelmét az egésznek hisz akkor Pest szórakozó helyeinek a 80% be lehetne záratni emiatt és ez a super marketekre is vonatkozik!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 03 Mon, 12:34 am 
Forum Addict

Case megyjegyzése kapcsán még most:
Elvonatkoztatva a történtektől, meg hogy kinek mi kínja volt a szilveszteri bulival... Nálam egészen konkrétan a "Mindenki dobálódzik mindennel... " megjegyzés verte ki a biztosítékot.
Amikor belinkelek egy kurvára egyértelmű törvényi rendelkezést, akkor nekem ne ilyennel válaszoljanak.
Jelentem, ha erről fog szólni 2011, akkor mindenkinek jogszabályi alapon lépek bele az arcába.
Felháborodtam. Ennyi. Megesik velem is.
Btk 25.§ továbbra is fenntartva.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 03 Mon, 12:36 am 
Mumus

Én meg leírtam, hogy mire céloztam!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 03 Mon, 12:41 am 
Forum Addict

Ji-chan wrote:

Edit: Az én hibám, de nem láttam hangsúlyokat írásban. Mindazonáltal a megjegyzésed Ji, nem volt helyénvaló, főleg nem a törvényre hivatkozás kapcsán.
A probléma lezárva, a fiatalkori italozás témát pedig ez eredeti posztom kapcsán említettem. Fenntartom minden itt elhangzott megjegyzésemet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 03 Mon, 12:47 am 
Mumus

pocketlawyer wrote:
Ji-chan wrote:

Edit: Az én hibám, de nem láttam hangsúlyokat írásban. Mindazonáltal a megjegyzésed Ji, nem volt helyénvaló, főleg nem a törvényre hivatkozás kapcsán.
A probléma lezárva, a fiatalkori italozás témát pedig ez eredeti posztom kapcsán említettem. Fenntartom minden itt elhangzott megjegyzésemet.

Sorry! Nem arról vagyok híres hogy pontokat és vesszőket rakok ki! Mert az estek 90% el vagyok szokva hogy magyarul írjak valamit is! és lehet hogy nem helyénvaló a hozzá szólásom vagy talán a hozzá állásom se de ameddig a szülők nem veszik ezt kézbe addig a törvény úgy sem tud mit kezdeni ezzel... az egész szituációval... ne hogy azt hidd hogy engem ez nem zavar! csak már annyiszor felhúztam magam rajta, hogy már zsigerből leszarom őket! ha kell hívok nekik taxit pl mint ahogy most is tettem vagy lejegelem őket vagy segítek! Ne itt már a neveléssel gondok vannak! Maradjunk ennyiben!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 03 Mon, 12:49 am 
Site Admin

Nah, hogy valami másról is legyen szó. :grin:

a főoldalon már kint van jópár napja, csak ide elfeledtem posztolni, de:

Nippon Shoxx #24
2011 február 5, szombat
Kék Yuk

Nippon Groove
2011 február 25, péntek
Diesel Club

(Aru: thx a last.fm eventet!)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 03 Mon, 12:55 am 
Forum Addict

Ji: Én meg hozzá vagyok szokva, hogy mindent úgy lássak, ahogy le van írva.
A törvény linkje kapcsán tetted a megjegyzést, érthető okból [merthogy ugye hozzá vagyok szokva, bla-bla-bla] felháborodtam.
No offense meant.

Edit: A lelkemben ez van: Ponyo song ^^
Komoly :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 03 Mon, 1:00 am 
Forum Fanatic

Case: télleg, esetleg lehetne a 25. jubileumi NS megint retrós? Mert egy olyanra szerintem szívesen elkeverednénk. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 03 Mon, 1:04 am 
Mumus

Jigsaw wrote:
Case: télleg, esetleg lehetne a 25. jubileumi NS megint retrós? Mert egy olyanra szerintem szívesen elkeverednénk. :)

Én benne vagyok :D!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 03 Mon, 1:15 am 
Forum Expert
Forum Expert

Case wrote:
(Aru: thx a last.fm eventet!)

Nincs mit, aztán majd alszom még addig párat, hátha mégis elkeveredem valamelyikre :wink:

Retró 25-öst NS-t meg támogatom!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 03 Mon, 1:29 am 
Elite Member

.

Last edited by pixyfalse01 on 2014 Feb 13 Thu, 8:05 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 03 Mon, 1:31 am 
Elite Member

Ji-chan wrote:
Jigsaw wrote:

énis ha kérhetek Syndrome-t :P

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 03 Mon, 1:36 am 
Mumus

pixyfalse01 wrote:
Ji-chan wrote:
Jigsaw wrote:

énis ha kérhetek Syndrome-t :P

ok!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 03 Mon, 1:42 am 
Forum Addict

Ha lesz úgyis "east side" X Japan, akkor én kérnék szépen "west side" COLOR-t! xD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 645, 646, 647, 648, 649, 650, 651 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour