Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 4:18 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 644, 645, 646, 647, 648, 649, 650 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 7:16 pm 
Forum Fanatic

:D :D :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 7:29 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Szerintem egyáltalán nem volt több részeg, mint máskor.
Semmivel nem volt különb a helyzet, mint a többi buliban.
Szilveszterkor mindenki iszik... még én is, bár nem voltam részeg, nem úgy mint tavaly, de soha nem hánytam vagy kötözködtem.
Nem értem miért van mindenki így kiakadva... :?
Biztos nem voltatok még Forma 1-es futamon, ahol minden német segg részeg és rád borítja a sörét... meg beszól, ha nem az ő kedvencének drukkolsz. :lol:

Engem személy szerint a fal csöpögése bosszantott, alig vártam, hogy kibontsam a hajam (több, mint 1 órán át bontogattam) és megmossam utána. :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 7:36 pm 
Forum Addict

Manic wrote:
Ayami wrote:
lebuktál :pinky2:

Ha nem titok többé, akkor már tudom, milyen jelmezben kell menjek a következő NS-re Image xD

Ohh, majd szólj, melyikre jösz, megnézem :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 7:46 pm 
Forum Addict

^bonyolult és nehéz ilyet összeállítani, úgyhogy meglehetősen sok időbe fog az nekem telni xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 7:55 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Manic wrote:
^bonyolult és nehéz ilyet összeállítani, úgyhogy meglehetősen sok időbe fog az nekem telni xD

De szerintem erre a nemes alkalomra a Kék Yukat nevezzük át Kék Osztrigára, mégis meg kell adni a módját. :artist:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 8:27 pm 
Mumus

Bíborhold wrote:
Manic wrote:

De szerintem erre a nemes alkalomra a Kék Yukat nevezzük át Kék Osztrigára, mégis meg kell adni a módját. :artist:

THIS!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 10:26 pm 
Forum Addict

Óvatosan megjegyezném, hogy ha szilveszter van is (és nem Yu~ki), akkor sem elfogadható, hogy tizenévesek részegen császkálnak, és alkoholt kapnak az éppen aktuális szórakozóhely pultjánál. Merthogy ez utóbbi (18 év alatt) törvénybe ütközik.
Tessék esetleg azt a lécet feljebb emelni. Vannak rá törvényes módok. :moo:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 10:29 pm 
Forum Addict

pocketlawyer wrote:

Mondjuk igazolvány kérése a pultnál : < Meg azokat nem kéne eleve beengedni, akik beszívva érkeznek, amire már volt példa...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 10:32 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ayami wrote:
pocketlawyer wrote:

Mondjuk igazolvány kérése a pultnál : < Meg azokat nem kéne eleve beengedni, akik beszívva érkeznek, amire már volt példa...

Szerintem az nem old meg semmit, mi is ki tudtuk játszani, csak meg kellett kérni valakit, hogy vegye meg neked. A pultban nem szólhatnak, mert 18 éves kornál ki kell szolgálniuk téged, maximum rákérdezhetnek, kinek viszed.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 10:39 pm 
Forum Addict

Bíborhold wrote:
Ayami wrote:
pocketlawyer wrote:

Szerintem az nem old meg semmit, mi is ki tudtuk játszani, csak meg kellett kérni valakit, hogy vegye meg neked. A pultban nem szólhatnak, mert 18 éves kornál ki kell szolgálniuk téged, maximum rákérdezhetnek, kinek viszed.

Ha már csak annyi történik, hogy felhívják, törvény alapján!, az életkora igazolására, az már egy olyan szűrő, ami miatt az emberek fele szvsz nem venne alkoholt. Mert macerás egy éppen 18 éven felülinek a személyijét magánál tartania egy buliban, csak azért, hogy a haveroknak piát tudjon venni.
Anno mi "úgy játszottuk ki", hogy otthon a felsőbb generáció minden további nélkül, ünnepi alkalmakkor adott nekünk inni egy pohár bort vagy pezsgőt, nem volt akkora hype, hogy ihatok, ha eljöttem otthonról :moo:
O tempora, o mores! (Cicero)
Öreg vagyok, tudom.
Részemről ennyi.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 11:23 pm 
Elite Member

Bíborhold wrote:
Ayami wrote:
pocketlawyer wrote:

Azt azért vegyétek figyelembe, hogy szükség van arra is, hogy a szórakozó helynek megérje. Az alkohol fogyasztásból a belépő többszörösét nyerik. Majdhogynem ez adja ki a bevételt. Úgyhogy alkoholt akkor is fognak árulni, ha az egyáltalán tilos lesz (szesztilalom).

És amikor megtámadják a pultot, akkor szerintem a kiszolgálónak pont nem az lesz az eszébe, hogy igazolványokat kérjen. Én minél hamarabb le akarnám tudni a sort és a tömeget, hogy levegőt vegyek, h ne süsse ki a lámpa a szemem, és ne legyek ideges azért, mert rosszul adok vissza, vagy egy idióta belemászik a képembe.
Ráadásul nem is hiszem, hogy a pultos elkérheti, mert akkor a BKVs mért nem? xD

Ez a lerészegedés, hányás dolog elkerülhetetlen. Szerintem beszélni is fölösleges róla. Aki jól érezte magát azt úgyse fogja ez eltéríteni a későbbi buliktól, aki meg nem, az tanuló leckének felfoghatja, legközelebb elkerüli, vagy ahogy többen mondták a későbbieken nem vesznek részt. Ez is egy megoldás.

Én egy dieselt várok, ott azt hiszem nem voltak hasonló fennakadások. :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 11:32 pm 
Forum Addict

^
http://www.complex.hu/jr/gen/hjegy_doc. ... 9700155.TV

Külön ajánlom figyelmedbe a 16/A bekezdést ^^ (a link Vikitől van)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 11:42 pm 
Mumus

Ayami wrote:
^

Külön ajánlom figyelmedbe a 16/A bekezdést ^^ (a link Vikitől van)

Mindenki dobálódzik mindennel... mintha TI nem ittatok volna 16-18 éves korotok közt! Kicsit más a világ más a neveltetés! És TÉMA ITT LEZÁRVA MINDENKINÉL! Aki nem akar jönni az ne jöjjön ennyi!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 11:57 pm 
Forum Addict

Ji-chan wrote:
Ayami wrote:
^

Külön ajánlom figyelmedbe a 16/A bekezdést ^^ (a link Vikitõl van)

Mindenki dobálódzik mindennel... mintha TI nem ittatok volna 16-18 éves korotok közt! Kicsit más a világ más a neveltetés! És TÉMA ITT LEZÁRVA MINDENKINÉL! Aki nem akar jönni az ne jöjjön ennyi!

Bocsánat, hogy a Btk. 25. §-a alapján, önhibából eredő ittasság állapotából eredően megjegyzem, hogy ez nem "minden", hanem egy szerencsétlen kis törvény, amelynek betartására mindenki köteles. Bocsánat, hogy voltam olyan fogyatékos, hogy jogon végeztem. Kérem a további megjegyzéseket a jogi hozzáértésem kapcsán személyes üzenetben közölni.
A szakmai-jogi vitákat szívesen veszem, részem van benn nap, mint nap, de nem ilyen nyegle megjegyzésekkel. Köszönöm.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 11:58 pm 
Forum Addict

Engem igazából ez az elég dolog teljesen hidegen hagy. Én akkor is jól érzem magam a bulikban,ha sok a részeg körülöttem,de ez én vagyok.
Csak annyi kérdésem lenne,hogy a Yuk-nak a bejáratánál ki van írva,hogy 16 éven aluliaknak belépni tilos. Ezzel mi van?
Nem mondom,hogy ezzel meg lenne oldva a probléma,ez csak egy kérdés. A Yuk személyzete ezt ennyire nem veszi figyelembe és inkább csak a látszat miatt van az kiírva?

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 644, 645, 646, 647, 648, 649, 650 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour