Bíborhold wrote:
Ayami wrote:
pocketlawyer wrote:
Tessék esetleg azt a lécet feljebb emelni. Vannak rá törvényes módok.

Mondjuk igazolvány kérése a pultnál : < Meg azokat nem kéne eleve beengedni, akik beszívva érkeznek, amire már volt példa...
Szerintem az nem old meg semmit, mi is ki tudtuk játszani, csak meg kellett kérni valakit, hogy vegye meg neked. A pultban nem szólhatnak, mert 18 éves kornál ki kell szolgálniuk téged, maximum rákérdezhetnek, kinek viszed.
Azt azért vegyétek figyelembe, hogy szükség van arra is, hogy a szórakozó helynek megérje. Az alkohol fogyasztásból a belépő többszörösét nyerik. Majdhogynem ez adja ki a bevételt. Úgyhogy alkoholt akkor is fognak árulni, ha az egyáltalán tilos lesz (szesztilalom).
És amikor megtámadják a pultot, akkor szerintem a kiszolgálónak pont nem az lesz az eszébe, hogy igazolványokat kérjen. Én minél hamarabb le akarnám tudni a sort és a tömeget, hogy levegőt vegyek, h ne süsse ki a lámpa a szemem, és ne legyek ideges azért, mert rosszul adok vissza, vagy egy idióta belemászik a képembe.
Ráadásul nem is hiszem, hogy a pultos elkérheti, mert akkor a BKVs mért nem? xD
Ez a lerészegedés, hányás dolog elkerülhetetlen. Szerintem beszélni is fölösleges róla. Aki jól érezte magát azt úgyse fogja ez eltéríteni a későbbi buliktól, aki meg nem, az tanuló leckének felfoghatja, legközelebb elkerüli, vagy ahogy többen mondták a későbbieken nem vesznek részt. Ez is egy megoldás.
Én egy dieselt várok, ott azt hiszem nem voltak hasonló fennakadások.