Case wrote:
Én legutóbb a DJ Krush (!) koncert előtt, az A38-on (!) Cadikék szettje alatt keveredtem lödösődébe torkolló összezörrenésbe egy ránézésre kb. 20 éves (!) fennhangon óbégató, mindenkire sört lötykölő részeg csajjal. És (bőven) nem ő volt az egyetlen ócska suttyó ott a közönségben.
Ennyit arról, hogy mit számít a hely, a kor és a koncert stílusa. Persze, egy hc, metal koncerten nem lepődik meg ilyenen az ember, meg ha már Krush, akkor a ZP-ben sem, de tényleg, ennyire nem számít a stílus, meg az, hogy sokezres belépő van, vagy hogy az a zene aztán végképp arról szól, hogy chill van, meg nyugi. Most akkor mondjam, azt, hogy innentől én nem megyek DJ Krush-ra, mert ott nem tudnak viselkedni az emberek?

Szóval ezzel csak annyit akartam mondani, hogy
mindenhol vannak hülyék, teljesen mindegy, hogy hova megy az ember és habár igaz, hogy most a szilveszter miatt sajna láthatólag többen és jobban engeték el magukat, mint megszokott, ez egyrészt azért nem általános, másrészt meg sanálatos módon nagyon nem egyedi jelenség és nem erről a színtérről szól ez a dolog, hanem egy általános tendencia, amit az a cikk is alátámaszt, amit pont Aru linkelt odaát a wtf topicban.
Értem, mire gondolsz, és mit akarsz mondani, de számomra legalábbis DJ Krush, meg a Nippon két külön dolog. Ha teszem azt DJ Krushra megyek, elsősorban a zene vonz, másodsorban pedig az, hogy esetleg rég nem látott ismerősökkel tudok összefutni. Nipponnál nekem fordított az arány, oda főleg az ismerősök miatt megyek, és azért a hangulatért, ami a közös bulizásból fakad - de ha a látogatói kör miatt ők nem mennek Nipponra (és jópár számomra fontos ember mondta, hogy ők most egy ideig nem akarnak jönni Nipponra), én annyira nem szeretem a Nippont, hogy magamban elmenjek rá. Mononál is lenyeltem, hogy az emberek beleordibáltak a koncertbe, mert a koncert úgy volt zseniális, ahogy, és valószínűleg a Nipponos kissé ittas embereket is tudnám kezelni, de ahogy mondtam, több-kevésbé egyedül nekem nem fun, az emberek nagy többségét mostanában meg nem ismerem. :{