Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 26 Sun, 4:18 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 12:36 pm 
Newbie

Fúh, hát már nagyon sokan elmondták amit én is csak ismételni tudnék, úgyhogy nem teszem. Szerintem ha mind összeülnénk, tuti hogy egy könyvre való sztorit össze tudnánk szedni, csak az NS-es és NG-s "élményeinkből" erről a témáról....
Hülyék vannak, lesznek is. Mi "szerencsére" csak egy lehányt sállal lettünk szegényebbek...
Én zeneileg teljesen meg voltam elégedve, volt minden, és nagyon tetszett, hogy ilyen vegyes volt. A hangosítás néhol már tényleg nagyon belsőszerv masszírozóvá vált.. de ettől még számomra élvezhető maradt. Köszi Case és Ji ^_^
Az időnk nagy többségét a tánctéren töltöttük, (biztos ezért maradtunk le mi is a "showról"... amúgy talán ez lehet az egyik legjobb védekezés az ilyen esetek meg a hányós tinik ellen, hogy ha a tánctéren vagy többet... annyi eszük hála a magasságosnak még van, hogy oda ne jöjjenek hányni. persze mi is sokszor mentünk levegőzni meg mosdóba satöbbi, és akkor persze láttunk eleget, de mégis kevesebbet mint mások.) ha bár olyan 5 felé már nagyon fájtak a lábikóim és eléggé lepunnyadtunk mind, de azért még mielőtt elmentünk volna egy búcsú táncot még lejtettünk. :D

Én összességében meg voltam elégedve a bulival, kifejezetten jól éreztem magam, köszönöm. :)

Boldog Új Évet.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 12:48 pm 
Newbie

Case wrote:
De mér nem váltottál nevet inkább, az újraregelés helyett? xD Mindenesetre welcome back. :grin:

Eh? :'D nem is tudtam hogy lehet... ha be tudok lépni akkor megváltoztatom nick-emet, de köszi *O* rég vtam itt, bakker. :lol:

Case wrote:
Ez működhetne, csak az a baj vele, hogy én speciel valahogy sose tudom, hogy kik csinálják a balhét, az Aru féle, meg a diványos esetről is csak most, utólag hallottam. Szóval az a gond, hogy amig én vagy Ji nem jegyezzük meg az illetőket, addig nem lehet mit csinálni, mert a biztonságiaktól, akik egyrészt nem is feltétlen ugyanazok mindig, meg kismillió más bulit is lenyomnak, nem várható el, hogy bárkit is számontartsanak. A VIP-s dolog meg csacskaság, mert az feleslegesen megnehezítene mindent, főleg az új érdeklődők számára.

Oh? Na ugye, de ha pár ember mondjuk igy szolna nektek ha gáz van, akkor már elörébb lennénk, nem de? 8-) egy probát megérne.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 2:30 pm 
Senior Member

himitsu wrote:
viszont a díjnyertes a kanapén dugó (mert az nem szex volt. dugtak, mint a kutyák.... -_-"") pár. szépen neki is feküdtek, meg minden, mi pedig premier plánból nézhettük végig :beaten: aztán persze büszkén mosolyogtak u_u gondolkoztam, hogy legyek-e olyan paraszt, mint ők, és odamenjek-e megkérdezni,hogy "oszt legalább jó vót?" :lol: de nem : <

Na igen, de ott nem volt igazi action ugye?:eek3: Mert őket mi is láttuk, de csak ruhában gyűrték egymást.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 3:32 pm 
Forum Addict

Case wrote:
Manic wrote:
Én csak a lesbian és gay show-t kukkolhattam, de az is pont elég volt. Mondjuk inkább csak az előbbire nem vagyok valamiért kíváncsi.. xD
Mi, a gay-show az oké? xD

Óbazz, elírtam xDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 3:47 pm 
Forum Fanatic

Ktai wrote:
Na igen, de ott nem volt igazi action ugye?:eek3: Mert őket mi is láttuk, de csak ruhában gyűrték egymást.

Igen, ruha volt rajtuk, de inkább nem mentünk közelebb leellenőrizni a többit. :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 4:43 pm 
Forum Addict

Manic wrote:
Óbazz, elírtam xDD

Hát most már késő, lebuktál :pinky2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 4:44 pm 
Member

Case wrote:
ishii wrote:
Mellesleg nemtudja valaki annak a számnak a címét(dubstep), ami közvetlenül a Goth Trad - Back to Chill elött volt? olya 2 körül adhatta le Case. nem bírok várni a tracklistig :D
Lee Mortimer, Foamo - Superman (Ajapai Remix) - kibaszottul zseniális az egész, de ahogy az elején a könnyed kis disco-house átvált dubstep brutálkodásba, az extra-fenomenális. :heart:

Eeeezaz :O
Ez mekkora jóóó :D talán még jobban teccik, mint a buliban :D köszönööm ^^

Szerintem egész jól alakult zeneileg is a buli, bár én meg pont a Drum n Bass, Dubstep blokkoknak örültem a legjobban :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 4:53 pm 
Forum Addict

Ayami wrote:
lebuktál :pinky2:

Ha nem titok többé, akkor már tudom, milyen jelmezben kell menjek a következő NS-re Image xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 6:03 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Én legutóbb a DJ Krush (!) koncert előtt, az A38-on (!) Cadikék szettje alatt keveredtem lödösődébe torkolló összezörrenésbe egy ránézésre kb. 20 éves (!) fennhangon óbégató, mindenkire sört lötykölő részeg csajjal. És (bőven) nem ő volt az egyetlen ócska suttyó ott a közönségben.
Ennyit arról, hogy mit számít a hely, a kor és a koncert stílusa. Persze, egy hc, metal koncerten nem lepődik meg ilyenen az ember, meg ha már Krush, akkor a ZP-ben sem, de tényleg, ennyire nem számít a stílus, meg az, hogy sokezres belépő van, vagy hogy az a zene aztán végképp arról szól, hogy chill van, meg nyugi. Most akkor mondjam, azt, hogy innentől én nem megyek DJ Krush-ra, mert ott nem tudnak viselkedni az emberek? :beaten: Szóval ezzel csak annyit akartam mondani, hogy mindenhol vannak hülyék, teljesen mindegy, hogy hova megy az ember és habár igaz, hogy most a szilveszter miatt sajna láthatólag többen és jobban engeték el magukat, mint megszokott, ez egyrészt azért nem általános, másrészt meg sanálatos módon nagyon nem egyedi jelenség és nem erről a színtérről szól ez a dolog, hanem egy általános tendencia, amit az a cikk is alátámaszt, amit pont Aru linkelt odaát a wtf topicban.

Értem, mire gondolsz, és mit akarsz mondani, de számomra legalábbis DJ Krush, meg a Nippon két külön dolog. Ha teszem azt DJ Krushra megyek, elsősorban a zene vonz, másodsorban pedig az, hogy esetleg rég nem látott ismerősökkel tudok összefutni. Nipponnál nekem fordított az arány, oda főleg az ismerősök miatt megyek, és azért a hangulatért, ami a közös bulizásból fakad - de ha a látogatói kör miatt ők nem mennek Nipponra (és jópár számomra fontos ember mondta, hogy ők most egy ideig nem akarnak jönni Nipponra), én annyira nem szeretem a Nippont, hogy magamban elmenjek rá. Mononál is lenyeltem, hogy az emberek beleordibáltak a koncertbe, mert a koncert úgy volt zseniális, ahogy, és valószínűleg a Nipponos kissé ittas embereket is tudnám kezelni, de ahogy mondtam, több-kevésbé egyedül nekem nem fun, az emberek nagy többségét mostanában meg nem ismerem. :{

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 6:26 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Sayu wrote:
Köszönöm nektek: Aru&Risa,

Örülök, h láthattalak. :heart:

Most, h itthon vagyok tőlem is 1-2dolog. A buli maga jó lett volna, bár az én ízlésemnek kicsit hullámzó volt az összeállítás, mert fél órát ültem, utána meg 20-30percig megállás nélkül nyomtuk, amitől már a lábam párszor le akart szakadni. XDD De végül is ezt se mondanám negatívnak, mert abban a fél órában ki tudtam fújni magam a következő körig.

Ami viszont nekem se tetszett... egész éjjel szinte ugyanannak a libának a hányását kerülgettem hol itt, hol ott.. vagy épp a kukába öklendezőt kellett nézegetnem, ahogy bementem a BS-be. u__u Rám borították a piát vagy 3x és telibe kaptak nagy adag habbal. Mondjuk utóbbinál belekentem az arcába, rem többet nem próbál ilyennel szórakozni, legalábbis a közelembe. =__=
Szal már ez is épp elég volt ahhoz, h ideges legyek. Arról meg ami Aruval történt már nem fejtem ki a véleményem. Nekem is rendesen elvette a kedvem a további NS/NG-tól. Szeretem a társaságot (már akivel jóban vagyok természetesen), de ilyen élmények után nem szívesen adok ki majd 10 000ft-ot, h feljussak buliba. És ez az egész buliról-bulira rosszabb lesz.
Szal azt hiszem, h számomra egy nagyobb szünet következik és talán majd, ha nem olvasom azt, h ki hányt ide-oda, ki baszott a sarokban akkor lehet újra elmegyek.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 6:55 pm 
Mumus

jaj Istenem! Fejezzétek már a be! Mindenkivel előfordul az ilyen! nekem pl. Moriban sörös poharat törtek a lábamon és leöntöttek sörrel kiégették a ruhám majdnem lehánytak és már kólintottak is fejbe táncolás közben! Ez benne van a pakliban.... de gondolom a részeg kis csaj sem csak úgy odament Aruhoz és lebaszott neki egyet... valami előtte lévő dolognak kellett lennie! Mert bármennyire részeg az ember nem ütöget csak úgy poénból! A másik az hogy a többi bulikban rosszabbak a fiatalok sokkal rosszabbak! És ha bulizol nem azt kell nézni ki mit csinál..... !! SZILVESZTER VOLT!!!! SZILVESZTER!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 7:05 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ji-chan wrote:
!! SZILVESZTER VOLT!!!! SZILVESZTER!!!!!

És ez a lényeg!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 7:08 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Shizu wrote:
Ji-chan wrote:
!! SZILVESZTER VOLT!!!! SZILVESZTER!!!!!

És ez a lényeg!!

Igen, Yuki volt és kész. [/név vicc]

Btw, így másodikán este is boldog új évet mindenkinek, akinek még nem kívántam.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 7:11 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Ji-chan wrote:
SZILVESZTER VOLT!!!! SZILVESZTER!!!!!

ÉN VOLTAM! ÉN!

edit: bazdmeg , Bíborhold, ne trollkodj helyettem. u_u XDDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2011 Jan 02 Sun, 7:13 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Yu~ki wrote:
Ji-chan wrote:
SZILVESZTER VOLT!!!! SZILVESZTER!!!!!

ÉN VOLTAM! ÉN!

edit: bazdmeg , Bíborhold, ne trollkodj helyettem. u_u XDDDDD

Nem tudtam megállni. u___u" XDD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour