Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 06 Tue, 12:17 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 19 Fri, 1:59 am 
Senior Member

én összvissz egy számot kérek csak,mégpedig ezt (bocsi,de sak előzetest találtam,de netről lehet szedni mp3ba full)
http://www.youtube.com/watch?v=40qHTXw- ... re=related
lolita23q,de ez elektrosabb számuk v mi ez :lol:
itt lelehet szedni
http://www.megaupload.com/?d=O5IQQ2L7

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 19 Fri, 12:46 pm 
Member

Halihó!
Ha még nem késő kérni, akkor nekem is lenne kívánság:
D'esapairsRay - Death point vagy a Love is dead... vagy bmelyik számuk XD
És és és Versailles - Libido (ezt légysziiiii *szépennéz)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 19 Fri, 1:04 pm 
Newbie

Én csak annyit kérek hogy Penicillintől bármi!! Meg még ez is jó lenne: http://www.youtube.com/watch?v=iGISLhRdZes
Olyanokkal mint La'cryma Christi már nem is próbálkozom mert tudom, hogy azt úgyse ismerik meg nem is annyira partyképes TAT
Hát amúgy remélem ráveszem magam hogy elmenjek, mert csak kb. 1000 Ftom van, amiből hónap végéig meg kéne élnem xD De jó lenne, mert már vagy fél éve nem voltam...Ingyé nem lehet bemenni? xD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 20 Sat, 2:43 pm 
Forum Expert
Forum Expert

ANNYIRA JÓ VOLT A BULI! Bár tény h kicsit kevesen voltunk, de ez engem nem zavart. Egész este táncoltam, pörögtem, nem volt megállás.
Úgy éreztem, most a blokkok is nagyon a helyükön voltak és kipróbáltam és tényleg lehet táncolni a hc-ra is, szóval ezentúl esélyes h nem fogok backstage kushadni x'D
Volt minden szám amit kértem- sőt! végre volt MUCC és Ageha!, szóval köszönet a DJ-knek és mindenkinek, akivel együtt pörögtünk!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 20 Sat, 2:52 pm 
Member

Na! Szerintem nagyon joora sikeredett a tegnapi buli. x)
A zenék korrektek voltak, jookat lehetett rájuk tombolni, illetve időnként segget rázni. ^^ Jooval több időt töltöttem most a tánctéren is, mint multkori Shoxxon.
Aztán a multkori bulival ellentétben, mikor majd kiszakadt a dobhártyám a basszustól, most semmi ilyen problémáról nem volt szó, a hangosítás tökéletes volt.
A megszokott társaság is megvolt, jool éreztük magunkat. x)
Persze ismételten sok kis 14 éves részeg fiatal volt lent, akiket vagy mások vittek vagy rohantak hányni a wc-re vagy ugy kiütötték magukat, h fetrengeni tudtak már csak... dehát ez mindig így van. Igyekezni kell nem figyelni ezekre.
Igy hirtelen kb ennyi észrevételt tudnék mondani.
Összességében tehát nagyon joo buli volt. x)
Köszönjük!! x)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 20 Sat, 2:58 pm 
Member

Aru wrote:
Bár tény h kicsit kevesen voltunk, de ez engem nem zavart. Egész este táncoltam, pörögtem, nem volt megállás.

Szerintem csak a végére lettünk kevesen. Eleje-közepe fele még voltunk elegen. Én pl nem tudtam mindig kényelmesen elférni a tánctéren, illetve helyet se nagyon találtam leülésre. Bár az biztos, persze, h rekordot nem döntött a létszám. De szerintem az nem baj, legalább nem nyomorogtunk. :D

Aru wrote:
Úgy éreztem, most a blokkok is nagyon a helyükön voltak és kipróbáltam és tényleg lehet táncolni a hc-ra is, szóval ezentúl esélyes h nem fogok backstage kushadni x'D

Nah, végre elégedettség! :P :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 20 Sat, 3:17 pm 
Forum Addict

Rayna wrote:
A megszokott társaság is megvolt, jool éreztük magunkat. x)
Persze ismételten sok kis 14 éves részeg fiatal volt lent, akiket vagy mások vittek vagy rohantak hányni a wc-re vagy ugy kiütötték magukat, h fetrengeni tudtak már csak...

Jobb esetben. Valami nagyon szerencsétlen nem bírta ki odáig sem. Hát gratulálok neki innen is!
Egyébként egyet értek, jó volt nagyon, bár fél 4 fele eljöttünk, mert akkora már rendesen beüött az egész heti hajtás :d

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 20 Sat, 3:47 pm 
Senior Member

Hali!

Először is köszönöm szépen a táncolható zenéket, nagyon jól esett kicsit pörögni rájuk! :)
Jobb éjszaka volt mint amire számítottam.
Szerintem nem baj, hogy nem voltunk olyan sokan.
Jó volt a társaság, köszönöm mindenkinek az éjszakát,
főleg Pixienek aki meghívott ^.^
Ha a többi shoxx is ilyen lesz, lehet nem csak évi 2x megyek le. xD

Pussz mindenkinek

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 20 Sat, 3:57 pm 
Forum Fanatic

Random félig-off: ezt már régóta meg akartam kérdezni, de csak most jutott eszembe: amikor "hc"-ról beszéltek, akkor az elektronikus tüctüc-műfajra gondoltok, vagy a punkból kifejlett üvöltözős-zúzós majdnem-metalra? Csak mert mindkét értelemben szinte egyenlő arányban olvasom neten, és nekem sose egyértelmű. xDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 20 Sat, 4:03 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jigsaw wrote:
Random félig-off: ezt már régóta meg akartam kérdezni, de csak most jutott eszembe: amikor "hc"-ról beszéltek, akkor az elektronikus tüctüc-mûfajra gondoltok, vagy a punkból kifejlett üvöltözõs-zúzós majdnem-metalra? Csak mert mindkét értelemben szinte egyenlõ arányban olvasom neten, és nekem sose egyértelmû. xDDD

Szerintem digitális, nem hiszem, hogy a közönség túlságosan értékelné a gitárosabb verziót. ;p

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 20 Sat, 4:05 pm 
Forum Fanatic

^ Oké, sejtettem, az talán valamennyivel táncolhatóbb, mint a sima HC... :lol: :lol: :lol: Hacsak nincsenek mostanában epikus moshpitek meg circle pitek Shoxx-on. xDDDD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 20 Sat, 4:47 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Nagyon jó buli volt!!! Rég táncoltam ennyit!
Külön köszönet Case-nek az industrial blokkért (bár a BAAL végül nem volt)!

Bocsánat, ha a buli végén elrontottam valaki kedvét... kissé kiborultam, de erről nem akarok beszélni, akinek megígértem személyesen elmondom.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 20 Sat, 4:51 pm 
Forum Addict

Huh! Szerintem hosszú idő óta ez volt a legjobb buli.
Rég volt már olyan, hogy ennyit táncoltam. Nagyon jól éreztem magam, szóval köszi a DJ-knek! Ji külön köszi a One ok rock számokért,eszméletlen jó volt :D
Case,remélem szilveszterre nem felejted el a Cali garit vagy ellátom a bajod :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 20 Sat, 5:21 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Jóóóó volt a party :D Legalábbis nekem tetszett. :P
Amíg be nem aludtam xD Szerintem nem aludtam, de eltűnt egy óra, szal lehet, hogy mégis xD

Case, a végén egész sokat fotóztál összesítve, legalábbis nekem úgy tűnt. A pultosoknak volt aksija vagy a tied bírta ilyen sokáig? o.O

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2010 Nov 20 Sat, 5:56 pm 
Senior Member

Jigsaw wrote:
amikor "hc"-ról beszéltek, akkor az elektronikus tüctüc-mûfajra gondoltok, vagy a punkból kifejlett üvöltözõs-zúzós majdnem-metalra?

Az elektronikusról. És engem spec. kicsit idegesít, mikor közlik velem h az nem is hc, mert a hc az a zúzós gitáros zene. Pedig én kb. ovis korom óta hallgatom az elektronikust, és akkoriban is hardtechno, hardcore volt amit hallgattam...

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 628, 629, 630, 631, 632, 633, 634 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour