Locdog_Mc wrote:
Nos kétlem hogy meggondolnám magam

aminek oka egyrészt hogy nincs kellő anyagi háttér hozzá, ráadásul én egy szövetkabátos megoldáson gondolkoztam, márpedig a rekkenő hőségben nem vagyok annyira a magam ellensége, hogy belebújjak abba, másrészt nem is igen vagyok bulis hangulatban. Szóval hajrá Die cosplayerek 8)
Még mindig: Kár kár, nagy kár, de ha jól beöltözöl, lehet, hogy nem jutottunk volna el a buliig

.
Ji-chan wrote:
tenshi: Mit szólnál ahoz ha Manának öltöznék tök jó rucit találtunk magumival anyám Qsrégi ruháji közt!! De a másik lehetQség Ni-Ya a Nightmare-bQl!!!! Tök jó ricija van!!!
Nem rossz ötlet egyik sem, de én Ni~yara szavazok érthető okok miatt, mert Manaért nem vagyok igazán odáig enyhén kifejezve ^^". (Bár ehhez hozzá kell tenni, hogy egyszer én is cosplayelni fogom őt, csak hogy valakinek örömet okozzak

.)
bylon wrote:
DIEEEE! Hívó szóra megjelentem! Persze remélem, hogy az ex Die cosplayes végül meggondolja magát és belebújik abba az emlegetett bőrruciba De én is elkezdtem most vadul keresni, hogy melyik ruha megvalósítható számomra. Max. két Die lesz, vagy Ruka még esetleg csatlakozna 3. -nak?
Nem, amint látod, nem gondolja meg magát ^^". Úgyhogy hajrá, ha kell segítség, csak szólj! És egy Die elég lesz ^^". Ruka öltözzön hidenek!!!!!!!!

8)