Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 27 Tue, 5:53 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 516  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 09 Wed, 10:24 pm 
Elite Member

Pedig milyen jó lett volna a polip! :)

Amiyade wrote:
btw. szerintetek véletlen, hogy pont júli 14-én van Kenichi szülinapja?

tenshi wrote:
Ugyan, hogy lenne a kettőnek kapcsolata egymáashoz? A Merry és a Deg nem is ismeri egymást, ugyan :lol: . És főleg nem barátok xD!

:D :D :D :D
Azért kétlem, hogy direk, pont ezért 14.-ére tették a megjelenést. Ezt úgyis a kiadó dönti el.

Meg akarom venni a lemezt!!!!!! :angel:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 12 Sat, 12:59 pm 
Elite Member

Jó jó, tudom én, hogy ez kiadó függő + minden, de akkoris poén! :D
Ruka! hogy teccett a Deg koncert, amit adtam??? :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 12 Sat, 2:39 pm 
Official Cheerleader

megumi megint szupergyors.... :cry: netet akarok!!!
meg az új Deg albumot!! :D
Saku!!!Saku!!!!! :multi:
Amiyade: szia, istenhozott nálunk így utólagosan is :mrgreen: irtam neked emilt!

közös Deg cosplay: ha valaki nem halad v. segítség kell a rucihoz, akkor júliustól ráérek ... so so :wink:

erisz-chan, találtál anyagot???

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 12 Sat, 2:45 pm 
Mumus

Hi mindenkinek!!!! :sweatdrop:
hááááááááááááááááát.... asszem egyelöre ennyi :oops:
Deg rulez!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 12 Sat, 7:55 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Megumi!!!! Remélem tetszettek a videók! Írjatok majd egy beszámoló levelet, mailcímem újis tudjátok ^_~! Nekem lehet kell majd segíség ^^". De még nem döntöttem a ruha melyik legyen. Szeretném szavazásra bocsájtani! Két versenyzőnk van:
Image
Image
Image
Image
Az első kinézethez az ing kell, abban majd kérnék segítséget Megumitól ^^".
A második meg bonyolult, venni kell hozzá orvosi köppenyt, kontaktlencse se ártana, piercingeket inkább hagyjuk ^^". És férfiasan bevallom, félek leborotválni a szemöldököm :P .
De kikérem a véleményetek!

Más: Drágalátos Életem visszamondta a Die szerepet, mert nem tudja előre, hogy ott tud e lenni a buliba, márpedig a következőben meg kell tartani a Deg cosplayt, meg kéne ^^". Így kétségbeesetten keresünk egy Die-t!!!!!!!!

Ji-chan!!!!!!!!!!!!! Isten hozott!!!!!!!!!!!!!!!! :D :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 13 Sun, 12:26 am 
Elite Member

Hi!

Megumi: Hát pont olyan anyagot nem találtam. Sima műbör volt, de azt sem vettem még meg. De olyat nem láttam ahol az anyagban plusz bőrminta lenne rányomva. Bár talán nem is olyan fontos, de azért úgy lenne az igazi.
Én szintén nem tudok varrni, szóval eleve varrőnőt kell keresnem. Ha meg téged kérnélek meg, hogy segíts, akkor nem kis segítség kéne, hanem az egészet megcsinálni. De ilyenre félek megkérni. :(

Tenshi: Azt kérdezed melyik tetszik jobban nekünk? Szerintem az alsó véres, orvosi köpenyes jobb. De amint mondtad azzal többet kell vele dolgozni, olyan nadrág, + összefesteni egy hosszú fehér köpenyt. :)
Visszamondta!? Ááááá. Nem ér!

Hi, Ji-chan! Üdv itt! :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 13 Sun, 4:21 am 
official forum bOObie
official forum bOObie

Erisz wrote:
Tenshi: Azt kérdezed melyik tetszik jobban nekünk? Szerintem az alsó véres, orvosi köpenyes jobb. De amint mondtad azzal többet kell vele dolgozni, olyan nadrág, + összefesteni egy hosszú fehér köpenyt. :)
Visszamondta!? Ááááá. Nem ér!

Az a helyzet, hogy a második szerintem is látványosabb. A nadrág épp még nem gond, mert van bőrnadrágom, csak nem szeretem hordani, hiába coolos, kényelmetlen ^^". mondjuk nem annyira látszana a köppenytől, úgyhogy nem is lényeges annyira. Orvosiköppeny úgy 4 vagy 5 ezer forint közt kapható, összefesteni nem gond nekem, azt szívesen tenném. A gond inkább a kontaktlencse, ami úgy 9200 forint körül lehet, és a szemöldöknélküliség, és a pontatlanság a piercingek hiánya miatt.

Igen, visszamondta, de augusztusig majdcsak szerzünk valaki mást ^^" (ő meg meg lesz büntetve nagy élvezettel :twisted: , na jó, nem ^^"). Valamelyik Die fan? Ruka? Bylon? Itt az alkalom! Szükségünk van egy Diera!!!!!!! ^^"

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 13 Sun, 10:36 am 
Mumus

Sziasztok!!!

An, köpenyt lehet hogy tudok csorni anyuéktól de lehet hogy itthon is van nem tom meg kell néznem a padláson!!! Úgy rémlik mintha láttunk volna 1-2 megumi-val!! Ebben tudok segiteni!! Nekem is az alsó tetszik és ajánlom hogy abba legyél!!! Jobban illik hozzád mint a felsö!!!

Mitt lehet tudni az Új DEg albumról??? Én semmit sem tudok csak azt hogy mikor adják ki!!! És meg-e lehet majd rendelni vagy ilyesmi????

Amiyade: Yldy-vel=Patti jól kijöttök? Írj neki sokat mert nagyon nehéz volt megnyitni!!! Nagyon be volt zárkozva!! Arra figyelmeztetlek hogy könnyen sértQdik de el ne mond neki hogy ezt elmondtam mert elevenen megnyúz!!!!!!!!!!!!
Majd ad meg nekem mail címed tudom hogy meguminak is megvan de én tQlled szeretném elkérni!!!! Köcke

Mindenkinek Ciao!!!!!!!

Kérdés: hogy kell kezelni ezt a fórumot hogy kell képet beilleszteni mert van egy jó képem neked tenshi a ruciról!!!!!! Ja meg persze Kyo-chan-ról :idol:

Last edited by Ji-chan on 2004 Jun 13 Sun, 1:33 pm, edited 1 time in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 13 Sun, 12:42 pm 
Senior Member

- Új hozzászólás (post reply) - Img - URL cím beillesztése (bemásolod) - Img*

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 13 Sun, 7:07 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Ji-chan wrote:
An, köpenyt lehet hogy tudok csorni anyuéktól de lehet hogy itthon is van nem tom meg kell néznem a padláson!!! Úgy rémlik mintha láttunk volna 1-2 megumi-val!! Ebben tudok segiteni!! Nekem is az alsó tetszik és ajánlom hogy abba legyél!!! Jobban illik hozzád mint a felsö!!!

Köszönöm, nagyon édesek vagytok! :smile2: Akkor kettő : null Kyo doktorbácsi javára 8) . De a kontaktlencse még probléma marad továbbra is, és ha addig nem keresek rá a nyáron rávalót, akkor mindenképp a felső kép lesz. A piercingeket még ki lehet hagyni a dologból, de a fehér szemeket már nem sajna :drop2: . Tanulság: keresni kell munkát!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 14 Mon, 10:17 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

DIEEEE! Hívó szóra megjelentem! :) Persze remélem, hogy az ex Die cosplayes végül meggondolja magát és belebújik abba az emlegetett bőrruciba :) De én is elkezdtem most vadul keresni, hogy melyik ruha megvalósítható számomra. Max. két Die lesz, vagy Ruka még esetleg csatlakozna 3. -nak? :D Azt hiszem alaktilag jól állna Rukának Dai ! :)
Nos, műbőr ill. fekete lakk anyagot , amin kis kör alakú minták is vannak-nagyon nagyon olcsón- a "Megbolondoltunk " nevű ruhaboltokban, pl. Boráros térhez közel a Körúton biztos kapható.

Image

(elnézést , hogy széthúzom a dizájnt)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 14 Mon, 12:40 pm 
VIP Member

Nos kétlem hogy meggondolnám magam :drop2: aminek oka egyrészt hogy nincs kellő anyagi háttér hozzá, ráadásul én egy szövetkabátos megoldáson gondolkoztam, márpedig a rekkenő hőségben nem vagyok annyira a magam ellensége, hogy belebújjak abba, másrészt nem is igen vagyok bulis hangulatban. Szóval hajrá Die cosplayerek 8)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 14 Mon, 3:51 pm 
Mumus

Sziasztok!!

Locdog_Mc: Kár pedig jól állt volna rajtad :wink: :D !!!!!!!!!!!!!!!4
És van olyan hely ahol már 300-400 ft lehet kapni 1m * 1,50!!

tenshi: Mit szólnál ahoz ha Manának öltöznék tök jó rucit találtunk magumival anyám Qsrégi ruháji közt!! De a másik lehetQség Ni-Ya a Nightmare-bQl!!!! Tök jó ricija van!!!

Még mindig nem jöttem rá hogy, hogy kell képet beileszteni ehez hülye vagyok!!! :drop2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 14 Mon, 4:03 pm 
Senior Member

Pár hozzászólással feljebb leírtam, hogy lehet képet beilleszteni :) !

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2004 Jun 14 Mon, 5:29 pm 
official forum bOObie
official forum bOObie

Locdog_Mc wrote:
Nos kétlem hogy meggondolnám magam :drop2: aminek oka egyrészt hogy nincs kellő anyagi háttér hozzá, ráadásul én egy szövetkabátos megoldáson gondolkoztam, márpedig a rekkenő hőségben nem vagyok annyira a magam ellensége, hogy belebújjak abba, másrészt nem is igen vagyok bulis hangulatban. Szóval hajrá Die cosplayerek 8)

Még mindig: Kár kár, nagy kár, de ha jól beöltözöl, lehet, hogy nem jutottunk volna el a buliig :twisted: .

Ji-chan wrote:
tenshi: Mit szólnál ahoz ha Manának öltöznék tök jó rucit találtunk magumival anyám Qsrégi ruháji közt!! De a másik lehetQség Ni-Ya a Nightmare-bQl!!!! Tök jó ricija van!!!

Nem rossz ötlet egyik sem, de én Ni~yara szavazok érthető okok miatt, mert Manaért nem vagyok igazán odáig enyhén kifejezve ^^". (Bár ehhez hozzá kell tenni, hogy egyszer én is cosplayelni fogom őt, csak hogy valakinek örömet okozzak :heart: .)

bylon wrote:
DIEEEE! Hívó szóra megjelentem! Persze remélem, hogy az ex Die cosplayes végül meggondolja magát és belebújik abba az emlegetett bőrruciba De én is elkezdtem most vadul keresni, hogy melyik ruha megvalósítható számomra. Max. két Die lesz, vagy Ruka még esetleg csatlakozna 3. -nak?

Nem, amint látod, nem gondolja meg magát ^^". Úgyhogy hajrá, ha kell segítség, csak szólj! És egy Die elég lesz ^^". Ruka öltözzön hidenek!!!!!!!! :D 8)

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 7732 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 516  Next

All times are UTC + 1 hour