Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 18 Sat, 3:50 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 934 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 63  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 24 Fri, 10:46 pm 
VIP Member

Mivel élőben még nem találkoztunk, ez rám halmozottan vonatkozik, de én fel foglak ismerni szerintem. ^^ Szal no para!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 24 Fri, 10:50 pm 
Forum Addict

Serenity wrote:
Mivel élőben még nem találkoztunk, ez rám halmozottan vonatkozik, de én fel foglak ismerni szerintem. ^^ Szal no para!

rendben^^ akkor megnyugodtam^^ majd ne lincseljetek meg, ha értetlenül bambulok ki a fejemből^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 24 Fri, 11:13 pm 
VIP Member

Egyenlőre -bocsi h ide is bepofátlanítom a bandát- max Kamilla nem ér rá. Mindenki más ígérte max az utolsó pillanatban lemonnyák. És? Ne is haragudj akkor ketten képviseljük magunkat. Nem elkeseredni kell hanem kihozni a legjobbat a helyzetből. Majd szívnak h nem jöttek mi meg gizdulhatunk... ^^

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 24 Fri, 11:17 pm 
Forum Addict

O-chan wrote:
Egyenlőre -bocsi h ide is bepofátlanítom a bandát- max Kamilla nem ér rá. Mindenki más ígérte max az utolsó pillanatban lemonnyák. És? Ne is haragudj akkor ketten képviseljük magunkat. Nem elkeseredni kell hanem kihozni a legjobbat a helyzetből. Majd szívnak h nem jöttek mi meg gizdulhatunk... ^^

:((( buu...de Kami-chan nélkül még a piának sem olyan az íze:(((

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 24 Fri, 11:33 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

én őszinte leszek.. a banda nem érdekel. Ha japán akkor vagy valamelyik kedvencem legyen vagy valami nagyon extrém (mint a Bathtube Shitters).

Ők nem jönnek be. De bejön a sound of Japan legénysége. És le a kalappal a szervezők elött. Úgyhogy szeretet és tisztelet az a két érzés ami miatt semmiképp nem hagyom ki a bulit.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 24 Fri, 11:36 pm 
Forum Addict

Mona wrote:
én őszinte leszek.. a banda nem érdekel. Ha japán akkor vagy valamelyik kedvencem legyen vagy valami nagyon extrém (mint a Bathtube Shitters).

Ők nem jönnek be. De bejön a sound of Japan legénysége. És le a kalappal a szervezők elött. Úgyhogy szeretet és tisztelet az a két érzés ami miatt semmiképp nem hagyom ki a bulit.

^^ a zenéjüket én szeretem, de azért nem tudnám egész nap hallgatni, mint a drága Közi-t ^^ de a társaság tényleg fontos...ezért érintett rosszul, hogy páran lemondták :((( együtt akarok lenni mindenkivel, akit szeretek ^^

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 24 Fri, 11:40 pm 
VIP Member

Dehát én ott leszek :(

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 24 Fri, 11:46 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Rin wrote:
Mona wrote:

^^ a zenéjüket én szeretem, de azért nem tudnám egész nap hallgatni, mint a drága Közi-t ^^ de a társaság tényleg fontos...ezért érintett rosszul, hogy páran lemondták :((( együtt akarok lenni mindenkivel, akit szeretek ^^

amúgy a hétfő tényleg necces .. már úgyértem nem nekem... én mindig ráérek ... de azért aki nem jön ... azért érthető... De az tény hogy akinek tényleg nem élet halál vagy komolyabb anyagi megfontolás kérdése a dolog az jöjjön. Tényleg itt a lehetőség hogy lassan japán megtanulja hogy van magyarország...

én pár éve semmilyen esélyt nem láttam hogy bármilyen banda kitolja az arcát a szigetről. Most meg itt garázdálkodnak Európában és egy-kettő még kishazánkba is betévedet. És jó ha tudjátok (bár szerintem ez nem újdonság) a magyar közönség egyedülálló. Minden külföldi előadó ezt mondta (és ok hogy hivatalból ezt kell mondaniuk de tényleg sokszor újra felbukkan a Mo.. ha kedvenc fellépésükről faggatják a sztárocskákat) szal tényleg nem egy eccerű rinyálás az hogy minél többen gyertek.. Mert hosszútávon is megéri.

És hogy kicsit hazabeszéljek. A játékszoftvereknél is eszméletlen mi ment végbe manapság. Picit több game fut... kicsit lelkesebbek az emberek és a nagy világméretű rajongást kiváltott játékok kezdenke magyarul kijönni. Az új Fifa 2007 (foci game) magyar kommentátorral jött ki (a két híres magyar foci szakkomentátor nyomta fel és eszmletlenül) és szinte minden játék akp már tejes magyar feliratozéást...

boccs a kitérőért de ez is olyan hosszú lelkes közönség munka eredménye...

szal Magyarország nem annyira kicsi mint gondolnánk :)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 25 Sat, 12:04 am 
Site Admin

biza, biza, ha igy haladunk még 1-2 év és TMR egyutt fog haknizni Fekete Pákóval és megjelenik magyar kiadasban Gackt összes lemeze. :grin:

de egyebkent jah, jo uton haladunk afelé, hogy a japán zenekaroknak, mikor europa turneban gondolkodnak, eszebe jusson magyarorszag is es ne csak nemetekig, vagy max. Bécsig jussanak.. vagy eppenhogy csehorszag, ausztria, horvatorszag utvonalon szepen megkeruljenek minket, ahogy ez megtortent parszor. o_O"

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 25 Sat, 1:36 am 
Forum Addict

Case wrote:
biza, biza, ha igy haladunk még 1-2 év és TMR egyutt fog haknizni Fekete Pákóval és megjelenik magyar kiadasban Gackt összes lemeze. :grin:

de egyebkent jah, jo uton haladunk afelé, hogy a japán zenekaroknak, mikor europa turneban gondolkodnak, eszebe jusson magyarorszag is es ne csak nemetekig, vagy max. Bécsig jussanak.. vagy eppenhogy csehorszag, ausztria, horvatorszag utvonalon szepen megkeruljenek minket, ahogy ez megtortent parszor. o_O"

és Közi mikor jön már végre errefelé???

Case, sztem ebben az esetben kivétel volt szerencsére!!! tisztára lelkendeztek^^ és én is, hogy jönnek^^ egyszóval együtt lelkendeztünk^^
*most elképzelem, ahogy andro-val fogjuk egymás kezét és ugrálunk örömünkben* yaíííyyy :D
Remélem eljutunk majd odáig is, hogy több ilyen magyarországi buli-kiírást láthatunk :D szóval jó partit kell adnunk, hogy majd mesélhessenek otthon, hogy létezünk mi is :D

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 25 Sat, 7:06 pm 
Elite Member

Kry-chan wrote:
ÉN is így vagyok vele....
Ki a képed???

hát az avatorom a gyönyörűséges Yuusuke a Shelly Trip Realize-ből...az aláírásban meg Karyu van a D'Ray-ből...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 25 Sat, 7:14 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Karyu-t tudom! Ez a kedvenc képem róla.... annyira .... annnyira.... uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 26 Sun, 8:09 pm 
Senior Member

Most hallgatom Jigsaw jóvoltából a számaikat....szerintem marha jó...nekem nagyon tetszenek...olyan kis elvontak..

tuti élvezni fogom a koncit (yey)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 26 Sun, 10:27 pm 
VIP Member

Yene wrote:
Most hallgatom Jigsaw jóvoltából a számaikat....szerintem marha jó...nekem nagyon tetszenek...olyan kis elvontak..

tuti élvezni fogom a koncit (yey)

Ezen nem fog múlni ;) Wreheheheheheeee...

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Nov 26 Sun, 10:31 pm 
Forum Addict

Én kicsit félek :? Hadd ne ecseteljem, mit álmodtam :lol: Case megölne azért az off-ért :lol: a koncertet nagyon várom és hirdesse mindenki!!! Legyünk sokan!!! :lol: És igyuk együtt át magunkat a 20. évembe!!! :lol:

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 934 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 63  Next

All times are UTC + 1 hour