Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2025 May 27 Tue, 5:56 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 149 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 13 Tue, 4:49 pm 
oshare booty
oshare booty

Case wrote:
off-topic, de kit érdekel:

Az idióta IKUZAK topic törölve, a topicot inditó 'Kurai Kazuki' csak azért nem mert szeretnék választ valakitöl arra, hogy ez ugyan mégis mit jelentsen:

Tatsu5 2006 Jun 13 Tue, 3:15 pm IP address: 86.101.175.11
Kurai Kazuki 2006 Jun 13 Tue, 3:18 pm IP address: 86.101.175.11

úúúúúú, a lappangó phoenix-személyiség a tudat alatt :beaten:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 13 Tue, 5:33 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

aaahh ott pont!!! "kszavier" prof. nem zárta le rendesen a tudátanak egy részét.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 14 Wed, 7:57 am 
Elite Member

nah,szeretnék vmit tisztázni,mielőőt nekiugrotok tatsunak.egy suliab járunk és gépek egy hálózatra vannak kötve és infó óránk volt.van egy pár osztálytársunk akik rühellik a japán zenét,meg mindent ami ázsiai...és mivel ismerik az oldalt elkezdtek itt mkit fikázni.na de mindegy...
visszatérve a DlQ-ra:milyen pvik vannak még???én 3ról tudok...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 14 Wed, 8:33 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Niikura Kaoru wrote:
nah,szeretnék vmit tisztázni,mielőőt nekiugrotok tatsunak.egy suliab járunk és gépek egy hálózatra vannak kötve és infó óránk volt.van egy pár osztálytársunk akik rühellik a japán zenét,meg mindent ami ázsiai...és mivel ismerik az oldalt elkezdtek itt mkit fikázni.na de mindegy...

NA!! Egy két dolgot tisztázzunk: Az ip címedből kiderül hogy ezen a gépen chello-s internet van bekötve ami iskolákban NINCS. Középiskolákban meg Fősulikon sulinet van vagy saját internet azokban a host-okban meg benne van a suli neve. Többet ezzel kapcsolatban nem off-olok de maradjunk annyiban hogy nagyon rossz helyen próbálsz lódítani.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 14 Wed, 8:39 am 
Site Admin

Niikura Kaoru wrote:
nah,szeretnék vmit tisztázni,mielõõt nekiugrotok tatsunak.egy suliab járunk és gépek egy hálózatra vannak kötve és infó óránk volt.van egy pár osztálytársunk akik rühellik a japán zenét,meg mindent ami ázsiai...és mivel ismerik az oldalt elkezdtek itt mkit fikázni.na de mindegy...

és mivel annyira utálják a japcsi zenét természetesen olyan szinten képben vannak Dlq témában, hogy tudnak a Kazuki féle feloszlási elméletekröl, nomeg a többi tag késöbbi zenekarait is nyomják fejböl, plusz hatalmas készleteik vannak Kazuki képekböl.. Hmhmm.. Ez szerinted mennyire hihetö?

Niikura Kaoru wrote:

ez idézet töled alig egy hónappal ezelöttröl, plusz az akkori válasz:
Niikura Kaoru wrote:
ja,hamár itt vagyok...ööö...hány klipje van a Due'le Quartznak???mert én rájukkerestem és alig találtam vmit...azt tudom h az tusó koncertjükön vmi nagyot alkottak és télleg könnyekig megvoltam hatva,nem tudom,ki látta még?nah,de mindegy...

Jigsaw wrote:
Na, Dlq PV-k, amikrõl tudok:
- Jisatsu ganbou ( = erdõs)
- Manji karame ( = live-os)
- Re:plica ( = csili-vili tengerpartos-mezõs)
- Rodeo ( = városos)
- Merry Baby (ezt még nem láttam, de fennvan youtube-on)

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 14 Wed, 9:04 am 
Elite Member

Quote:
és mivel annyira utálják a japcsi zenét természetesen olyan szinten képben vannak Dlq témában, hogy tudnak a Kazuki féle feloszlási elméletekröl, nomeg a többi tag késöbbi zenekarait is nyomják fejböl, plusz hatalmas készleteik vannak Kazuki képekböl.. Hmhmm.. Ez szerinted mennyire hihetö?

nah, igen...akkor nem tudom...tényleg nem.de mopndom sztem nem tatsu volt,mert ismerem és nem csinálna ilyet.kiállok mellette.nem akarok megint vitát.a lényeg h nem mi voltunk:!: és nem tudom ki volt,van tippem..mind1,elegem van a vitákból,...
nah,amúgy meg köszi ...kicsit elvaok veszve mostanság el is felejtettem h Jigsaw már leírta :oops: ehhh.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 14 Wed, 9:29 am 
Forum Junkie
Forum Junkie

Amúgy DLQ mindig is egy fura banda volt a szememben mert a rodeo pv (ami életem egyik első visual-kei pv-je volt) iszonyatosan bejött, a zene nem különben (nem fogom soha elfelejteni micsoda lenyügöző bár eccerű ötlet volt a lábcinen való felvezetés( első hosszú azt csukva folytatja röviden) cíííí-c-c-c-c-c. Aztán az abumukatmeghallgatva már sokkal vegyesebb érzelmeim voltak az egészel kapcsolatban. Én nem nagyon ismerem a banda történetét de azért sajnálom hogy már nincsenek. Elég igényes dolognak indult (mondanám hogy a középszerűségből nem tudtak kitörni de lehet hogy tévednék)

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 14 Wed, 10:41 am 
Site Admin

Niikura Kaoru wrote:
nah, igen...akkor nem tudom...tényleg nem.de mopndom sztem nem tatsu volt,mert ismerem és nem csinálna ilyet.kiállok mellette.nem akarok megint vitát.a lényeg h nem mi voltunk:!: és nem tudom ki volt,van tippem..mind1,elegem van a vitákból,...

Jo, hagyjuk. Atraktam kuraikazuki-t inaktívba, de ha mégegy ilyen lesz akkor némileg morcosabb leszek.

Dlq-val meg az a baj ugye, hogy pont akkor oszlottak, amikor elkezdtek igazán érdekes és eredeti dolgokat csinálni, dehát ez van..

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jun 16 Fri, 11:01 am 
Member

I'm sorry, ez az én hibám :oops:
köcci Kaoru :smile2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 12 Wed, 11:52 am 
Elite Member

nem tom ki hogy van vele,de én totál beleszerettem a rodeo klipjébe és számába(főleg,mert kazukit alig mutatják :Dhehe,gonosz vaok,tom de ha egyszer...böeee :vomit: meg hát nem is szimpi,de mindegy...
amugy az a live video...amin miyavi is sír...az van DVD-nvagy VHS-en???és ha van,hol?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 12 Wed, 12:14 pm 
Forum Addict

Niikura Kaoru wrote:
amugy az a live video...amin miyavi is sír...az van DVD-nvagy VHS-en???és ha van,hol?

Due le Quartznak tudtommal minden videoja VHS-en volt, de a legtöbb helyen már elfogytak, kivéve a Braintine-t (CDJapan), de az nem a Last Live. Azért nézd meg a vásárlós topicban emlegetett shopokat.
J-XYZ.com-on vannak képek meg ilyesmik.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 13 Thu, 1:55 pm 
Elite Member

hey,thank u dear :D
hehe,amugy mit szólsz Kazukihoz??? :D tudtad hogy ő lett vna az énekes,de mivel olyan cshúnya ezrét inkáb hátra tették... :Djó jó abbahagyom,nem akarok megint vitákat,de ez poén,nem???tudok még...jobb mint a csák noriszos poénok... :D
vkinek sue le quartz dalszövege esetleg???mert én leoslyricsen nem találtam...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 13 Thu, 2:28 pm 
Mumus

Ehez csak annyit hogy Sakito sem egy szépség!!!!!!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Jul 13 Thu, 4:06 pm 
Elite Member

dehogynem :) mondjuk:ízlések és pofonok.amugy semmi bajom Kazukival,csak jó poénok jutnak róla ezembe...hehe...de hagyjuk ezt a témát akko,nem akarok vitát!!!

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2006 Aug 01 Tue, 11:54 am 
Elite Member

:( most jövök csak rá milyen rövid életű volt ez a banda...és ha látta vki a last live-ot...elég sokat,sőt!rengetegen elmentek megnézni őket és amikor leállt az ének...és ...úh baromi szép volt amikor a közönség énekelte a refrént!!! :cry: :oops: :( miért kellett feloszlaniuk???amugy sztem a [FIGURE;] nem is olyan jó...Kazuki meg Miyabi nélkül az zene elég gyér...sztem(ez csak az én véleményem...no mindegy...Sakito hanjga még így is jó^^és Kikasa is (de nehéz nem le írni...)dudu
hehe... :oops:
na mindegy...klipeket tőlük hol tudok megnézni?youtube-on kevés van... :(
és a kép ami az elején nem sikerült...(igyexem olyan képet keresni...ahol...na mindegy ezt hagyjuk(^.^)jajj it Kazuki tiszta kis dudu

Image

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 149 posts ]  Go to page Previous  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

All times are UTC + 1 hour