Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 May 04 Mon, 8:27 am

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 529, 530, 531, 532, 533, 534, 535 ... 716  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 06 Sun, 7:37 pm 
Site Admin

A Gyár lehetne nagyon feelinges hely, de sajna ehelyett inkább csak undorítóan igénytelen sajna.

Pink Spider wrote:
Attól még tény, hogy jó kis feelinges bulik vannak ott! Én is szeretek lejárni, de úgy gondolom, hogy koncertekre nem igazán vannak jól felkészülve.
Hátömm... erről másoknak (zenekaronak) más a véleménye. :beaten:

Pink Spider wrote:
Amúgy nem tudtam, hogy a zenekar kütyüje volt, azt hittem a Yuk adta azt is. :?
Jaja, az az ő cuccuk volt, ahogy írtam fentebb is, az a kütyü fagyott ki amiről a zenei alapok mentek.

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 06 Sun, 7:58 pm 
Forum Addict

Case wrote:
A Gyár lehetne nagyon feelinges hely, de sajna ehelyett inkább csak undorítóan igénytelen sajna.

jah nekem ez az 'undorítóan igénytelen' dolog is megadja a feelingjét.
Szegényes, koszos, pocsék felszerelés de mégis bírom. De valahogy nekem jobban tetszett a DS ott mint a TM klubban. Van aki egyetért?

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 06 Sun, 10:38 pm 
Site Admin

Há' nem tudom, nekem a már az este elején mindenhol eldugult, darabokra esett, tocsogás wc és mosdó, a rémes hangcucc és a szellőztetést a vendégek nyakába nyitott ablakkal és minuszokkal megoldó tulaj semmiféle hangulatot nem ad. :beaten:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 06 Sun, 10:57 pm 
Forum Addict

Case wrote:
Há' nem tudom, nekem a már az este elején mindenhol eldugult, darabokra esett, tocsogás wc és mosdó, a rémes hangcucc és a szellőztetést a vendégek nyakába nyitott ablakkal és minuszokkal megoldó tulaj semmiféle hangulatot nem ad. :beaten:

nah hát jól beolvastál amellett hogy igaz. amugy meg az új hely még sokkal hidegebb... amugy mindig csak a végére volt hideg amikor az emberek már punnyadtak. a letölt piszoár, a fogó nélküli csap, és a beszakadt kapanékkal együtt elvoltam.

az új helyen is bírnád a WCt az tuti.... a fiú WCben van 6 piszoár egymás mellett egy ilyen fonnyadó fal máramennyire emlékszem oszt kész. nem lehet kimenni a helyről ha egyszer bementél mert újra fizetni kell... ahol inni lehe ott hlkan megy csak valami uncsi zene... és a társaság fele punnyad. néhány helyen vannak ilyen fűtőtestek amik környékén megsülsz a többi helyen lehet menni télikabátban. és olyan kevés fajta pia van hogy az szégyen.

nah most énis beolvastam. ez jól esett. amugy meg ittis elvoltam... volt bennem egy kevés alkohol az tény... de nem voltam bebaszva mert azután a nyers vodka után nem ittam mert fájt a fejem vagy 3 órán keresztül.... nyers vodkát többet soha... így döntöttem... XD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 07 Mon, 1:32 pm 
VIP Member

Halihó!

Na én tényleg nem itt akarom kitárgyalni a DS témát^^, de hozzáteszem a TMklub éppen átalakítás alatt van, illetve felfejlesztés alatt, a szellőztető rendszer ami nyáron majd megoldja a dög meleget, az épp télre készült el, a fűtést egyelőre így oldották meg ahogy, stb. viszont had reagáljak pár dologra, és csak azért itt mert itt volt megemlítve:

Az h nem lehet kimenni a TM klubból főleg azért van, mert a hely nem olyan eldugott és nem olyan udvaros mint a Gyár vagy a Yukak. Ha itt a részeg seggfej kibotorkál 4 lépésből a Soroksári úton találja magát... had ne fejtsem ki... Annak idején a Cöxpontból is azért zavartak el mindannyiunkat, mert a részeg "okosok" kimászkáltak a Boráros térre hányni és üvegeket törni... azt mondom JÓ h nem lehet kimenni, am van belső udvar a levegőzésre...

A WC... hát na... én nem voltam, nem véletlenül, arra h a fal romos, annyi h nyilván a felújítással majd ez is megoldódik, reméljük. amúgy 2 férfi WCis van szóval ha az egyik nem tetszik ott a másik, meg úgy általánosságban ha az ember céloz nem kell utána benne járkálnia XDDD ennyit a tisztaságáról!

VörösYukas témához meg... én mint fellépő különösebben nem csalódtam a helyben, nem is nagyon emléxem milyen volt a hangosítás mert kicsit jó állapotban kerültem színpadra, de ha azt ami volt mostanra tényleg felújították, akkor nem lehet rossz. Egyelőre nekem is a Kék a kedvencem, ott már többször léptünk fel, fogunk is, és teljesen jó az egész^^!

Köszi a lehetőséget és bocsánat az OFFért, csak itt láttam megemlítve és így ide reagáltam, mellesleg hozzáteszem, ha nekünk DS szervezőknek valaki emilt, pmet msnt bármit megereszt, akkor fogadjuk a véleményeket ötleteket, és továbbítjuk a TM stábjának akik ezt külön kérték is mert úgy intézkednek! Szóval ne kíméljétek a helyet vagy minket, és igyexünk orvosolni!

Annyival egészíteném ki, h meglestem Matsu te pl regelve vagy a DS fórumára is... ha mondjuk ott DSen épp nem akarod, akkor ott a fórumon egészen nyugodtan el lehet mondani, részletesebben is! Nem kell félni, csak bátran ^^!

Tényleg vége az OFF nak, köszi!

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 07 Mon, 5:11 pm 
Forum Addict

O-chan wrote:
Halihó!

Na én tényleg nem itt akarom kitárgyalni a DS témát^^, de hozzáteszem a TMklub éppen átalakítás alatt van, illetve felfejlesztés alatt, a szellőztető rendszer ami nyáron majd megoldja a dög meleget, az épp télre készült el, a fűtést egyelőre így oldották meg ahogy, stb. viszont had reagáljak pár dologra, és csak azért itt mert itt volt megemlítve:

Az h nem lehet kimenni a TM klubból főleg azért van, mert a hely nem olyan eldugott és nem olyan udvaros mint a Gyár vagy a Yukak. Ha itt a részeg seggfej kibotorkál 4 lépésből a Soroksári úton találja magát... had ne fejtsem ki... Annak idején a Cöxpontból is azért zavartak el mindannyiunkat, mert a részeg "okosok" kimászkáltak a Boráros térre hányni és üvegeket törni... azt mondom JÓ h nem lehet kimenni, am van belső udvar a levegőzésre...

A WC... hát na... én nem voltam, nem véletlenül, arra h a fal romos, annyi h nyilván a felújítással majd ez is megoldódik, reméljük. amúgy 2 férfi WCis van szóval ha az egyik nem tetszik ott a másik, meg úgy általánosságban ha az ember céloz nem kell utána benne járkálnia XDDD ennyit a tisztaságáról!

VörösYukas témához meg... én mint fellépő különösebben nem csalódtam a helyben, nem is nagyon emléxem milyen volt a hangosítás mert kicsit jó állapotban kerültem színpadra, de ha azt ami volt mostanra tényleg felújították, akkor nem lehet rossz. Egyelőre nekem is a Kék a kedvencem, ott már többször léptünk fel, fogunk is, és teljesen jó az egész^^!

Köszi a lehetőséget és bocsánat az OFFért, csak itt láttam megemlítve és így ide reagáltam, mellesleg hozzáteszem, ha nekünk DS szervezőknek valaki emilt, pmet msnt bármit megereszt, akkor fogadjuk a véleményeket ötleteket, és továbbítjuk a TM stábjának akik ezt külön kérték is mert úgy intézkednek! Szóval ne kíméljétek a helyet vagy minket, és igyexünk orvosolni!

Annyival egészíteném ki, h meglestem Matsu te pl regelve vagy a DS fórumára is... ha mondjuk ott DSen épp nem akarod, akkor ott a fórumon egészen nyugodtan el lehet mondani, részletesebben is! Nem kell félni, csak bátran ^^!

Tényleg vége az OFF nak, köszi!

Oké, ha gondom lenne bármivel is én szólnék. Én leírtam amit láttam és tapasztaltam. Orcoo én aszbolút nem azért mondtam el mindezt mert panaszkodtam hanem azért hogy írjak a helyről. Mellesleg nekem az nem tetszuik hogy az emberek punnyadnak a másik pia-termben de ezzel nem lehet mit tenni.... a Végére fáztam a többi meg igazán nem zavart. Ne vedd sértésnek mert én tényleg szeretek DSre is járni!!!
Jóba vok Zearlottal legalábbis én úúgy érzem, és ha valami nagy gondom lenni szólnék neki. De mivel nem kellett, nincs is...

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 07 Mon, 5:50 pm 
VIP Member

Matsu~ wrote:
Oké, ha gondom lenne bármivel is én szólnék. Én leírtam amit láttam és tapasztaltam. Orcoo én aszbolút nem azért mondtam el mindezt mert panaszkodtam hanem azért hogy írjak a helyről. Mellesleg nekem az nem tetszuik hogy az emberek punnyadnak a másik pia-termben de ezzel nem lehet mit tenni.... a Végére fáztam a többi meg igazán nem zavart. Ne vedd sértésnek mert én tényleg szeretek DSre is járni!!!
Jóba vok Zearlottal legalábbis én úúgy érzem, és ha valami nagy gondom lenni szólnék neki. De mivel nem kellett, nincs is...

Persze-persze!! Tudom és nem is úgy írtam ^^! Amúgy már megejtettem az emilt a helynek a fűtésről, a punnyadós rész azért feltűnőbb, mert nagyobb a hely neki, amúgy a Gyárban de még a Yukakban is ott a sok fotel meg minden csak kb egy térben van a punnyadó rész a zenével és ezért tűnik másnak^^! Szóval félreértés ne essék ezt az egészet én mosolyogva írtam sehol semmi para^^! Na de most már tényleg ne OFFoljunk mert moderálva leszünk^^!

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 07 Mon, 5:54 pm 
Forum Junkie
Forum Junkie

Case wrote:
Hátömm... erről másoknak (zenekaronak) más a véleménye. :beaten:

Én nem ezt tapasztaltam ott fellépő zenekarként, vagy lehet csak azért bántak úgy velünk, mert egy noname magyar banda voltunk, ugyanis osztálytársamék is léptek fel ott és nekik sincs jó véleményük a helyről. :(

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 07 Mon, 5:54 pm 
Forum Addict

okk... nem tartozunk bele a témábaXDXD

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 07 Mon, 5:58 pm 
VIP Member

Matsu~ wrote:
okk... nem tartozunk bele a témábaXDXD

Kijár már nekünk a pOFFon XDDD!

Nekem a helyekkel kapcsolatban az a tapasztalatom, h bizony szar cuccból csak szart lehet kihozni, lehet ott bármilyen hangosítás és hangosító rendszer, sajnos ez tapasztalat. Tény h a 100-120 W erősítő (Bheringer) a Kékben minimálisan jobban szólt mint mondjuk a Gyárban, de csak minimálisan. Az az erősítő még az Avalonban sem szólt jól, pedig az annak idején felsőbb kategóriás helynek számított!
Amikor mi egyszer felléptünk a Vörösben asszem ottani cuccokat kaptunk... azok meg gondolom már leharcolt darabok voltak... jó fos is volt az egész, de érdekes módon akik saját (viszonylag jobb) cuccal érkeztek azok élvezhető koncertet adtak.

★Orcoo blogja★

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 07 Mon, 6:14 pm 
Elite Member

hát nem tudom...
igazából én már csak annyira nagyon várom a szilvesztert!! Case remélem fergeteges buli lesz ^^

u.i: a lowbrows-okat az előző bulikról meg köszi xD :drop2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 08 Tue, 11:36 am 
Site Admin

Chizu wrote:
hát nem tudom...
igazából én már csak annyira nagyon várom a szilvesztert!! Case remélem fergeteges buli lesz ^^
hát mi nagyon igyekszünk majd, hogy az legyen! :pinky2:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 08 Tue, 11:37 am 
Forum Fanatic

Mindig is az volt az álmom, hogy Merzbow-val kezdődjön az Újév (de nem akarok célozgatni, mert a végén ott helyben megver mindenki xDDD). :lol: :lol: :lol:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 08 Tue, 11:41 am 
Site Admin

Jigsaw wrote:
Mindig is az volt az álmom, hogy Merzbow-val kezdõdjön az Újév (de nem akarok célozgatni, mert a végén ott helyben megver mindenki xDDD). :lol: :lol: :lol:
Az éjfél környéki tracklista tavalyról:
OVe-NaXx-Ovekeyashiki
Merzbow-Elephants Memory (Panasonic Remix)
-- 2009! --
Buck-Tick-Galaxy
Alice nine-Rainbows

szóval ha nem is kezdésnek, hanem befejezésnek, de megvolt már. :beaten:

Image

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2009 Dec 08 Tue, 11:43 am 
Forum Fanatic

^ Rémlett is, hogy utólag olvastam, a helyszínen meg azt hittem, hogy valami technikai hiba van. :beaten: Noise rulz! XDDD

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 10739 posts ]  Go to page Previous  1 ... 529, 530, 531, 532, 533, 534, 535 ... 716  Next

All times are UTC + 1 hour