O-chan wrote:
Halihó!
Na én tényleg nem itt akarom kitárgyalni a DS témát^^, de hozzáteszem a TMklub éppen átalakítás alatt van, illetve felfejlesztés alatt, a szellőztető rendszer ami nyáron majd megoldja a dög meleget, az épp télre készült el, a fűtést egyelőre így oldották meg ahogy, stb. viszont had reagáljak pár dologra, és csak azért itt mert itt volt megemlítve:
Az h nem lehet kimenni a TM klubból főleg azért van, mert a hely nem olyan eldugott és nem olyan udvaros mint a Gyár vagy a Yukak. Ha itt a részeg seggfej kibotorkál 4 lépésből a Soroksári úton találja magát... had ne fejtsem ki... Annak idején a Cöxpontból is azért zavartak el mindannyiunkat, mert a részeg "okosok" kimászkáltak a Boráros térre hányni és üvegeket törni... azt mondom JÓ h nem lehet kimenni, am van belső udvar a levegőzésre...
A WC... hát na... én nem voltam, nem véletlenül, arra h a fal romos, annyi h nyilván a felújítással majd ez is megoldódik, reméljük. amúgy 2 férfi WCis van szóval ha az egyik nem tetszik ott a másik, meg úgy általánosságban ha az ember céloz nem kell utána benne járkálnia XDDD ennyit a tisztaságáról!
VörösYukas témához meg... én mint fellépő különösebben nem csalódtam a helyben, nem is nagyon emléxem milyen volt a hangosítás mert kicsit jó állapotban kerültem színpadra, de ha azt ami volt mostanra tényleg felújították, akkor nem lehet rossz. Egyelőre nekem is a Kék a kedvencem, ott már többször léptünk fel, fogunk is, és teljesen jó az egész^^!
Köszi a lehetőséget és bocsánat az OFFért, csak itt láttam megemlítve és így ide reagáltam, mellesleg hozzáteszem, ha nekünk DS szervezőknek valaki emilt, pmet msnt bármit megereszt, akkor fogadjuk a véleményeket ötleteket, és továbbítjuk a TM stábjának akik ezt külön kérték is mert úgy intézkednek! Szóval ne kíméljétek a helyet vagy minket, és igyexünk orvosolni!
Annyival egészíteném ki, h meglestem Matsu te pl regelve vagy a DS fórumára is... ha mondjuk ott DSen épp nem akarod, akkor ott a fórumon egészen nyugodtan el lehet mondani, részletesebben is! Nem kell félni, csak bátran ^^!
Tényleg vége az OFF nak, köszi!
Oké, ha gondom lenne bármivel is én szólnék. Én leírtam amit láttam és tapasztaltam. Orcoo én aszbolút nem azért mondtam el mindezt mert panaszkodtam hanem azért hogy írjak a helyről. Mellesleg nekem az nem tetszuik hogy az emberek punnyadnak a másik pia-termben de ezzel nem lehet mit tenni.... a Végére fáztam a többi meg igazán nem zavart. Ne vedd sértésnek mert én tényleg szeretek DSre is járni!!!
Jóba vok Zearlottal legalábbis én úúgy érzem, és ha valami nagy gondom lenni szólnék neki. De mivel nem kellett, nincs is...