Most így eléggé félreértve érzem magam..... Éppen ezért már bánom is, hogy kinyitottam a szám! Erről vitatkozni halott dolog, mert itt arról van szó, hogy nekem Mana alapból nem szimpatikus, így máshogy látom őt, mint akik kedvelik, szóval Ti. Erről vitázhatunk oldalakat még, ha van kedvetek, de nekem nincs sok!
Csak annyit: Jukat és Kazunot se szeretem annyira, mert én is tisztelem Mana-t, de nem engedném, hogy a saját mintájára formázzon. És nem kell hozzá hasonló személyeket maga köré gyűjtenie, mert a Malice-ban pl. Kami-t kifejezetten idegesítették a Mana-stílusú pasik, de mégis végig az együttesben maradt, holott nem nagyon volt semmi közös benne és Mana-ban. Juka-t nem nagyon tudom megítélni, de Kazuno-ban és Mana-ban se sok közös lehet....
Mana teljesen antiszociális és fél az idegenektől, ez interjúkból prímán kiderül. A kis goth

! Tehát nem értem, hogy ez hogy jön össze azzal, amit csinál, dehát ez asszem nem is probléma, csak megemlítettem nemtom miért....
Jobb lett volna, ha előbb elege elege lett volna a nő image-éből, vagy csak néha használta volna. Mondjuk ez nem tett volna annyira jót a gothic lollita szintérnek, csak nekem tetszett volna jobban. Ez csak a véleményem na! Nekem jobban tetszik, amit most csinál kinézetileg, valahogy jobban tutom egyeztetni vele, hogy nini ez tényleg lehet az a metall rajongó fiatal srác, aki Mana talán a Malice előtt volt. Meg borzalmas, hogy jó pasi lenne, de elfedi sminkkel, és jó nőt csinál magából. Sajnálom, de nálam bishounenek előnyben, ami gondolom érthető ^^". Meg van benne nőiesség eredetileg: az alakja meg a mozgása, de az arca kevésbé. Anyának mutattam róla egy lesifotót, ahol sminktelen volt, csak nagy napszemüvegben. Anya rögtön: Ki ez az iszonyat jó pasi? És nem akarta nekem elhinni, hogy az Mana ^^".
Nos Mana nem a szerepet engedte be magánéletébe, hanem kitalált egy stílust gondolom valamikor tinikorában, és azt megjelenítette először a magánéletben gondolom, utánna a színpadon (vagy csak rossz forrásaim vannak ^^"). Valahogy nekem nyilatkozataiból az jött le, hogy példa akar lenni a sok lánynak, hogy merjenek rövid szoknyát felvenne, mert szerinte mind azt szeretnének hordani, csak nem merik, és ez őt zavarja. (Én így olvastam na! Ez is lehet rossz forrás, mert én csak vak.világtalanba olvasgatok.) Meg ugya azt is mondta, hogy olyan nőkre bukik, akik mintha egy shoujo-manga-ból léptek volna elő. Szóval felhasználva image-ét gondolom sokkal több számára jó nőt lát az utcán ^^". Nekem ebből az jön le, hogy a sazerep van a magánéletért, amit végül felfoghatunk okos húzásnak is

. De nehogymár szegény nem Mana-stílusú lányok bátortalanak legyenek! Én úúúúútálom a miniszoknyát pl.

.
Most akkor leszögeznék egy nagyon durva félreértést: Én személyeket, még azokat sem, akiket ismerek sem útáltam soha!!!!!!! Mana nekem nem szimpatikus egyszerűen!!!!!!!!! Kérlek ne nézzetek gyerekesnek, minek útálám szegényt, nem bántott engem soha! De megvan róla egy véleményem az alapján amit látok, olvasok tőle, ami éppenséggel nem minden helyen pozitív (a legtöbb helyen nem), de mégis elismerem a jó dolgokat amit csinál. Szóval ha valamire allergiás vagyok az az, ha belemagyaráznak valamit abba, amit mondok. Kérlek ne!
Nkem Mana személyiségéből interjúkban az jön le, hogy ahol nem nyilvános a dolog, ott mindig ő beszél

, és olyan mint egy 100 méterrel a föld fölött lebegő cirorfali emberke. A személyisége nem nagyon ellenkezhet alapjaiban igazi magávan, mert ahogy mondtad: ennyi ideig nem tudna szerepet játszani. De ez nekem nem emberi! Ő a maga kis álomképe lett, mert nem tudni milyen volt. Nekem meg főleg nincs bajom a talajtól elrugaszkodott emberekkel (lévén egy közüllük), de ez már nekem is sok. Gondolom én azért emberibb vagyok ^^", mert ember vagyok én is, és nem vámpír, mint aminek Mana hiszi magát és reklámozza, ahol bírja. És még valami: akik nem igen szeretik őt, azok lehet, hogy csak a maca-szájától meg a buta szemeitől is a falra másznak, mert sokaknak ez a bajuk vele, ahogy mondták nekem ^^". Nekem se tetszik a szája sok helyen, néha túlzásba viszi, de egy pár helyen jó.
A munkatársaira én is azt mondtam, hogy megérdemlik, ha hagyják magukat. Aztán bírják egy ideig, majd elmennek popénekesnek vagy elszöknek Japánból vagy teljesen visszahúzódnak

. Na jó! Ez csak vicc volt ^^"!
Értem, hogy Case hogy értette: Mana sose nyilatkozott semmi rosszat senkiről. Nekem ez olyan, hogy nem is igen tudom elképzelni, hogy észlelné a maga kis világában, hogy azon kívül van más is..... Na jó, ez talán így helytelen. Sokkal inkább szerintem símán nem érdekli, és nem foglalkozik ilyesmivel. Ez dícséretes, és talán ez a jobbik út, ha tudnám biztosra, hogy ez egy sima józan embertől fakad. De a kis vámpírtól ezt nagyon vegyes érzelmekkel fogadom.
Kyo-val meg ne foglalkozzatok már az Istenért! Egy undok kis gyerekes törpe, akit láncra kéne verni, a pórázt a kezembe és majd jól halálra szeretgetem azt a kis kawaii fejét ^^". (Szerintem én lennék neki a perfekt kínzás, mert hogy nagyon szeretem, ő meg ki nem állhatna engem!) 160cm magas, amivel nagy lehet benne a feltűnési viszketegség (az is). Először kitűnt azzal a többi közül, hogy nagyon jó visual énekes lett, mert szerencséjére gyönyörű hanggal született. Majd észrevette, hogy sok visual banda/énekes van, így úgy gondolta, hogy nem lesz visual, hanem Kyo lesz, különösebb kategória nélkül. Én nem hibáztatom ezért, ez is emberi tulajdonság, hogy ő kicsi lévén nagyon ki akar tűnni. És hogy szidja embereket, az is ide tartozik, mert szerintem jót ő még senkiről sem mondott ^^". Igen! Ő gyerekes! Nagyon is! Egy kisfiú, aki mindenáron figyelmet akar. Mert neki nincs igazán kiépített image-e szerintem csak a színpadon. Egyébként ő önmaga, és nem érdekli, hogy mit gondolnak róla mások, azt mond, amit akar

. Meg szintén itt is elmondhatjuk, hogy aki ad az ő véleményére, az a maga baja! Mert én attól, hogy szeretem Kyo-t nagyon (fogalmam sincs, hogy miért, de egyszerűen egy kawaii kisfiú nekem, aki igen problémás, mint minden vízöntő, de szeretem a problémás pasikat ^^"), de abszolult nem izgat, hogy kiről mit mond. Mert sose olvastam még, hogy rosszat mondot volna bárkiről is (amin csodálkoztam is, mert tőle vártam volna ilyet), de attól még nekem nem kell nem szeretnem a Larukut, mert ő nem csípi őket. A Laruku nagyszerű és csodálatos zenét csinálnak, meg imádom őket. Aki hagyja magát befolyásolni, az sokat veszít!