Sound Of Japan.hu

Japán + ázsiai zene és szubkult
It is currently 2026 Apr 18 Sat, 2:53 pm

All times are UTC + 1 hour

Post new topic Reply to topic  [ 2597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 174  Next
Author Message
 Post subject: Re: új single
PostPosted: 2003 Nov 14 Fri, 12:47 pm 
Site Admin

mana wrote:
Nnna.
Gakkun, úgy néz ki, a balladai korszakát éli... kb. tavaly december óta. :drop:

Mufurccal megvitattuk a témát és arra a következtetésre jutottunk, hogy ideje lenne összehozni egy Gackt/Ryuichi duettet! o_o!
(mondjuk Takashi Sorimachi írhatna nekik egy dalt.. xD)

Profile  

PostPosted: 2003 Nov 14 Fri, 2:01 pm 
Elite Member

Case wrote:
Mufurccal megvitattuk a témát és arra a következtetésre jutottunk, hogy ideje lenne összehozni egy Gackt/Ryuichi duettet! o_o!
(mondjuk Takashi Sorimachi írhatna nekik egy dalt.. xD)

...
Csak ne a Silent Night-ot énekeljék! :twisted:

I ain't crazy
I'm just a little strange
-----Siam Shade-----

Profile  

Post subject: Re: ?j single
PostPosted: 2003 Nov 16 Sun, 3:25 pm 
Elite Member

mana wrote:
Case wrote:
Mufurccal megvitattuk a t?m?t ?s arra a k?vetkeztet?sre jutottunk, hogy ideje lenne ?sszehozni egy Gackt/Ryuichi duettet! o_o!
(mondjuk Takashi Sorimachi ?rhatna nekik egy dalt.. xD)

...
Csak ne a Silent Night-ot ?nekelj?k! :twisted:

O, vannak annal rossza... ahem, megfelelobbek is. ^^;;; *mufi elokapja a Best of Kawamura Ryuichi albumot* Na lassuk....

I LOOOOOOOVE YOOOOU, I LOOOOOOOOOOOOVE YOOOOOOOOOOOU....
________
Honda Transalp history

Last edited by mufurc on 2011 Feb 26 Sat, 2:11 pm, edited 1 time in total.

Profile  

PostPosted: 2003 Nov 17 Mon, 3:29 pm 
Site Admin

mufurc wrote:
*mufi elokapja a Best of Kawamura Ryuichi albumot*

Hah! Szóval titokban Kawamura rajongó vagy!! Micsoda lebukás!! HAH!! Biztos tele vagy SMAP, meg Kinki Kids albumokkal is!!!!!!! :twisted:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Nov 19 Wed, 3:57 pm 
Elite Member

DECEMBER 3-át ezennel nemzeti ünéppé avanzsálom :D Gackt új albuma, a Crescent is aznap jelenik meg!!

Tracklistem még nincs hozzá, de:

-a Kimi go oikaketa yume
-a Tsuki no uta és
-a Last Song

mindenképpen rajta lesznek Album verzióban:)

Profile  

Post subject: jihaku
PostPosted: 2003 Nov 26 Wed, 1:02 pm 
Elite Member

Majdnemelfelejtettem!!! :shock:

Gackt önéletrajzát egy jótét lélek fordítgatja angolra :heart:

I ain't crazy
-----Siam Shade-----

Profile  

Post subject: Re: jihaku
PostPosted: 2003 Nov 26 Wed, 2:19 pm 
Site Admin

mana wrote:
Majdnemelfelejtettem!!! :shock:

Gackt önéletrajzát egy jótét lélek fordítgatja angolra :heart:

Ejej, Mana kisasszony, lassúnak tetszik lenni. A Malice topicban már jóideje erröl van szó.. :beee: :beee: :beee: :beee:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Nov 26 Wed, 2:26 pm 
Elite Member

Hát igen. Nem semmi, amiket összeír. :? Már körülbelül a hatodik verziót hallom bizonyos témákról. De ha az igazságot nem is tudjuk meg, nehány kedves tanmesét legalább magunkévá tehetünk :smile2:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Nov 26 Wed, 9:36 pm 
Elite Member

Lassú, lassú... mert nem olvastam a Malice topicot egy ideje :beee:

Ami meg a verziókat illeti, hát igen. Én is hallottam egy témáról többféle változatot. De jelen esetben nem újságcikkről, vagy interjúról van szó, hanem Gakkun önéletrajzáról, és én jóhiszeműen feltételezem, hogy a fordító legjobb tudását adja a munkába :smile2: Tehát ez az, amit Gakct közölni akar magáról; mondjuk az, ahogy ő látja a dolgokat, illetve az, amit szeretne, hogy gondoljunk róla... (fogalmazásból itt megbuktam, de azért remélem sejteni, mit akarok közölni :sweatdrop: ) Hogy mi az objektív igazság (ha létezik ilyesmi egyáltalán), azt nem tudjuk megítélni - ebből a könyvből sem :drop2: Meg szerintem érdemes a kommenteket is elolvasni, néhol egész érdekes/meglepő dolgok jutnak az olvasók eszébe.

I ain't crazy
-----Siam Shade-----

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Nov 28 Fri, 5:03 am 
Elite Member

Na végre itthon és elolvasgattam már a fordítások jó részét. Olyan jók. Egyre jobban tisztelem Gakkunt, komolyan. (Csoda, hogy ezt még lehet fokozni. :love: )

mana wrote:
Ami meg a verziókat illeti, hát igen. Én is hallottam egy témáról többféle változatot. De jelen esetben nem újságcikkről, vagy interjúról van szó, hanem Gakkun önéletrajzáról, és én jóhiszeműen feltételezem, hogy a fordító legjobb tudását adja a munkába :smile2: Tehát ez az, amit Gakct közölni akar magáról; mondjuk az, ahogy ő látja a dolgokat, illetve az, amit szeretne, hogy gondoljunk róla... (fogalmazásból itt megbuktam, de azért remélem sejteni, mit akarok közölni :sweatdrop: )

Jaj, nagyon is értem, hogy mit mondasz. :smile2: Én még mikor Case ajánlotta a másik fórumon, a Malice Mizert olvastam el először, illetve Kami halálát és a Cain's Feelt. És az volt az első gondolatom, hogy jajj, már megint miket összeír. :? De elmésélem az egészet, hogy értsd. DA GA pár hónapja írtam egy Gackt biográfiát a mochironba, ami nemsokára talán meg is fog jelenni. Azt főleg interjúkból és cikkekből szedtem össze, mivel ugye más nem volt. Most viszont hogy elolvastam már a fordítások jó részét, úgy érzem, hogy a cikkem enyhén szólva is SUCKS. Na most mit mondjak rá :twisted: És most már módosítani sem tudom, mert régesrég le van zárva a lap. Én tényleg a legjobb tudásom szerint írtam meg, de (ezek szerint) nem voltak elég megbízhatóak a források. Interjúban mondjuk érthetően Gacktnak sincs ideje/lehetősége mindent részletesen kifejteni, és inkább gyorsan elintézi valamivel a dolgot, ebből pedig rossz következtetésre lehet jutni. Sajnos. DA GA, a szerencsém az, hogy a másik hely (LD50), ahol Gackt bio fog megjelenni általam írva (én is megbuktam fogalmazásból, sebaj :sweatdrop: ), annak a megjelenése technikai okokból csúszik, így ennek az önéletrajznak a fényében át tudom még írni. Csak kár, hogy az eddigi munkám most fuccs. Ezért kicsit dühi. DA GA a pozitívum az, hogy tényleg olyan dolgokat tudok most majd beleírni, amiket ő szeretne megmutatni magából.

mana wrote:
Hogy mi az objektív igazság (ha létezik ilyesmi egyáltalán), azt nem tudjuk megítélni - ebből a könyvből sem :drop2: Meg szerintem érdemes a kommenteket is elolvasni, néhol egész érdekes/meglepő dolgok jutnak az olvasók eszébe.

El fogom olvasni, mert érdekel, csak még nem jutottam el odáig. Még a fordításokkal sem végeztem egészen.

SOSHITE, szeretnék elnézést kérni azért, amiket múltkor mondtam. Kicsit elragattattam magam, azt hiszem, de nem akartam rosszat, alapvetően. Remélem nem haragszol. :wink:

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Nov 28 Fri, 1:55 pm 
Elite Member

mira wrote:
SOSHITE, szeretnék elnézést kérni azért, amiket múltkor mondtam. Kicsit elragattattam magam, azt hiszem, de nem akartam rosszat, alapvetően. Remélem nem haragszol. :wink:

:smile2: Nem haragszom egyáltalán!
Emberek néha nem értenek egyet, ennyi az egész :drop2:

I ain't crazy
-----Siam Shade-----

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Nov 28 Fri, 10:49 pm 
Elite Member

AAAAAAAAAAAAAAHHHHH!!!!!!!!

Végre eljutottam odáig, hogy megnézzem a Last Song PV-t! Itt dekkolt a vinyón egy ideje, de nem mertem megnézni. A Tsuki no uta PV nem tett túl jó benyomást, és bevallom kicsit féltem.
DE!
JÓ LETT!!!
Tényleg! :love2:
Gackt itt is csajozik :smile3: Ráadásul valami nyugati nő, szőke. IMHO jobban néz ki, mint VivHsu a Kimi ga oikaketa yume klipben, pedig látszik rajta, hogy nem 18 éves (Vivianen nem látszik, de iszony volt az a frufru...). A kép sajnos nem full színes, de úgy néz ki Gakkun haja sötétebb, mint lenni szokott. :love:
Úgy örülök ennek a PV-nek :love3: Ismét szép az élet :smile2: :smile2: :smile2:

I ain't crazy
-----Siam Shade-----

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Nov 29 Sat, 2:59 am 
Elite Member

Vááá, Last Song PV, ne is mondd :love2: Hét eleje felé nézem meg én is, szivecse alakú szemekkel. Gakkun nagyon rulez sötét hajjal:PPPPPPPP Szavazzuk meg, hogy legyen sötét a haja ezentúl! Egyébként egy szépen kivitelezett klipnek tűnt. Nekem mondjuk az előző (a Tsuki no uta) is nagyon tetszett, annak is volt egy hangulata. Ami az aktuális szériából nem igazán jött be, az a Kimi ga oikaketa yume, az a klip az én vizuális izlésemtől igen távol áll. Minakonak viszont nagyon bejön. Szépen megosztjuk a dolgokat, minden tetszik valakinek :D

A többi részét is elolvastam végre a fordításoknak. Ezek is egész jók. A tegnapiakban mondjuk több volt a tanulság :smile1: Jó volna találni egy képet ennek a könyvnek a borítójáról, kíváncsi vagyok rá, de még sehol sem láttam.

Last edited by mira on 2003 Nov 30 Sun, 5:28 am, edited 2 times in total.

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Nov 29 Sat, 12:49 pm 
Elite Member

Jaja, Tsuki no utának is van hangulata, nem az volt a problémám, hanem az animáció. Már évekkel ezelőtt - lásd pl. FF8 videok - jobbat tudtak a számítógéppel, szóval Gackt profizmusához képest picit láma volt :drop:

A Jihaku borítója igen egyszerű, és még annál is egyszerűbb :sweatdrop:

Image

Japán amazontól lehet venni, picit drága az itthoni könyvekhez képest, viszont Gakkun turnékönyveihez képes olcsó :smile3:

I ain't crazy
-----Siam Shade-----

Profile  

Post subject:
PostPosted: 2003 Nov 29 Sat, 11:35 pm 
Site Admin

hát nem tudom, én spec. nagyon-nagyon untam ezt az új PVt.. ^^" Az utóbbi idöben készültek közül a VivHsu-s volt az egyetlen ami tetszett.

Profile  

Post new topic Reply to topic  [ 2597 posts ]  Go to page Previous  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 174  Next

All times are UTC + 1 hour