Na végre itthon és elolvasgattam már a fordítások jó részét. Olyan jók. Egyre jobban tisztelem Gakkunt, komolyan. (Csoda, hogy ezt még lehet fokozni.

)
mana wrote:
Ami meg a verziókat illeti, hát igen. Én is hallottam egy témáról többféle változatot. De jelen esetben nem újságcikkről, vagy interjúról van szó, hanem Gakkun önéletrajzáról, és én jóhiszeműen feltételezem, hogy a fordító legjobb tudását adja a munkába

Tehát ez az, amit Gakct közölni akar magáról; mondjuk az, ahogy ő látja a dolgokat, illetve az, amit szeretne, hogy gondoljunk róla... (fogalmazásból itt megbuktam, de azért remélem sejteni, mit akarok közölni

)
Jaj, nagyon is értem, hogy mit mondasz.

Én még mikor Case ajánlotta a másik fórumon, a Malice Mizert olvastam el először, illetve Kami halálát és a Cain's Feelt. És az volt az első gondolatom, hogy jajj, már megint miket összeír.

De elmésélem az egészet, hogy értsd. DA GA pár hónapja írtam egy Gackt biográfiát a mochironba, ami nemsokára talán meg is fog jelenni. Azt főleg interjúkból és cikkekből szedtem össze, mivel ugye más nem volt. Most viszont hogy elolvastam már a fordítások jó részét, úgy érzem, hogy a cikkem enyhén szólva is SUCKS. Na most mit mondjak rá

És most már módosítani sem tudom, mert régesrég le van zárva a lap. Én tényleg a legjobb tudásom szerint írtam meg, de (ezek szerint) nem voltak elég megbízhatóak a források. Interjúban mondjuk érthetően Gacktnak sincs ideje/lehetősége mindent részletesen kifejteni, és inkább gyorsan elintézi valamivel a dolgot, ebből pedig rossz következtetésre lehet jutni. Sajnos. DA GA, a szerencsém az, hogy a másik hely (LD50), ahol Gackt bio fog megjelenni általam írva (én is megbuktam fogalmazásból, sebaj

), annak a megjelenése technikai okokból csúszik, így ennek az önéletrajznak a fényében át tudom még írni. Csak kár, hogy az eddigi munkám most fuccs. Ezért kicsit dühi. DA GA a pozitívum az, hogy tényleg olyan dolgokat tudok most majd beleírni, amiket ő szeretne megmutatni magából.
mana wrote:
Hogy mi az objektív igazság (ha létezik ilyesmi egyáltalán), azt nem tudjuk megítélni - ebből a könyvből sem

Meg szerintem érdemes a kommenteket is elolvasni, néhol egész érdekes/meglepő dolgok jutnak az olvasók eszébe.
El fogom olvasni, mert érdekel, csak még nem jutottam el odáig. Még a fordításokkal sem végeztem egészen.
SOSHITE, szeretnék elnézést kérni azért, amiket múltkor mondtam. Kicsit elragattattam magam, azt hiszem, de nem akartam rosszat, alapvetően. Remélem nem haragszol.