Baldy wrote:
(No meg amitt, hogy a DJ pult környéke is tánctérré lett, így már ott sem lehetett rendesne mozogni.)
Ömm.. node ebben mi az újdonság? xD A színpadi táncika mindig is a buli része volt, max a biztonságiak szabtak neki gátat, de most éppen őket sem zavarta. ^^"
Risa wrote:
Azt a részeg srácot, aki bejött, h ő mekkora VIP én is kivágtam volna, meg azokat a lányokat, akik a színpadra másztak fel és mentek hátra mert úgy gondolták.
De akkor ahelyett, h a biztoságiak buli felénél eltűnnek vagy előtte a bárpultot támasztanák inkább állnának az ajtóba és kérdeznék meg, h te ki vagy, minek mész be, kit ismersz és ha nem mond semmit a név beszólni és kihívni valakit, aki már bent van, h akkor most engedje, ne engedje?
Ha az elején nehezen is, de meg lehetne oldani és idővel megszoknák, h nincs hátra futkosás vagy színpadra mászás és senkinek se kellene őrizni a csomagját.
Ez nem müködne, mert a biztonságiaknak nem lehet feladata megjegyezni, hogy ki kicsoda.

Egyébként igazából nem is gond, hogy a biztonságiak nincsenek ott mindig mindenhol, nekik az a dolguk, hogy a kassza környékén ügyeljenek, amig van jegyszedés, utána meg, ha bármi gond van, akkor arra azonnal reagáljanak, ilyen meg most szerencsére nem volt, ők meg ott lófráltak töbnyire a pult környékén, szóval ha kellett volna valami, akkor simán elő lehetett volna keriteni őket.
Az ilyen "én vagyok a VIP!" arcoknál meg majd legközelebb szóljatok nekem, 'oszt elmagyarázom nekik, hogy ki a VIP:

noira wrote:
Satomi wrote:
A pasi ott minket lelkesen fotózott
Bocs, de ez... xDDDDDDDD
Csak én nem értem, hogy mi az extra ebben a mondatban..? xD
Egyébként képekkel igyekszek, a napokban dobom fel majd egyben a conos, a mostani, meg az augusztusi A38-as képeket. o_O/
Jaj, és örülök, hogy jól érezte magát kb mindenki, jó kis buli volt ez, kellett nagyon az a38-as kavarás után.