A koncertre az megy, aki szereti a zenekart és olyan ruhában amilyenben jól érzi magát. Szerintem.
Soha nem értettem, hogy miért gondolja bárki, hogy korfüggő lenne egy koncert, meg főleg, egy zenekar vagy stílus szeretete. Egyébként is, mi számít kicsinek, meg gyereknek? Én speciel 13 évesen voltam először olyan koncerten, amire én akartam menni (Iron Maiden) és habár akkor még jött velem anyám, de 1-2 évvel később már egyedül mászkáltam metal koncertekre a Pecsától a kis klubokig a legkülönfélébb helyekre. Semmi bajom nem lett, lett kurvasok óriási koncertélményem, de hát "kicsi" voltam, akkor nekem ezekről mind le kellett volna maradnom? Asszondom bullshit.
Meg nem tudom, én pontosan emlékszem arra, hogy milyen voltam akkor, hogy tudtam magamra vigyázni és nem értem, hogy mások, ha túlléptek egy bizonyos koron x évvel, akkor miért kezdik el kvázi kispisis hülyékként kezelni a náluk fiatalabbakat..?
Niikura Kaoru wrote:
tényleg fan
Ez meg a másik? Mi a franctól lesz valaki "true fan"? Rohadtmód mindegy, hogy valaki miért megy a koncertre, ha jól érzi magát, akkor ott a helye és ennyi. Totál mindegy, hogy szereti egy-két számukat, vagy előlről-hátulról tudja az egész diszkográfiát, és tudja az összes tag korát, vércsoportját és a háziállataik nevét.