Doll wrote:
amúgy meg ami panasszal szeretnék élni a kedves vendégek felé. de sztem nem csak én vok így vele: a backstage rész NEM átjáró szoba és nem love hotel(Shizu szavaival élve)
Meg tudom érteni azokat, akik azért nem mertek nagyon elmozdulni, mert féltették az értékeiket, mert mindenki berohangált.
Ha valaki számot kér vagy épp a djpult körül akar legyeskedni az legyen szíves a tánctérrõl vagy az oldalsó ajtó szerûségen megközelíteni.
És ne gondolja mindenki azt, h csak fogja magát és becsücsül, mert õ úgy gondolja. Legalább a dj-ket kérdezzétek meg, h beengednek e!?
A második helymeghatározást nem kívánom túlragozni. Semmi bajom az illetõkkel, és remélem nincs és nem is lesz harag, de azért ez egy buli. Ahol sokan örülnének neki, h nem a ti privát dolgaitokkal kell szembesülniük minden pillanatban.
panasz lezárva. ha ez itt nem helyén való Case szól és editelem.
és utólag is üzenem Baldy barátnõjének, h remélem elfogy az a hatalmas méretû nyalóka, és remélem nem távozott nagyon rossz élményekkel!^^
Legyen még sok ilyen jó buli!^____^
A hozzászólás eme részéhez csatlakoznék.
Az a girhes párocska, amelyik beköltözött a kapanéra... (mentek volna szállodába inkább). Meg a sok idegen átjáró elég rendesen borzolta az idegeimet.
A barátnőm is reméli, hogy következő alkalommal nem kell felvigyázóként ott ülnie, és néznie, ki mint pakol a táska környékén.
Remélem a következőnél nem lesz ilyen, és akkor ténylegesen marad is kedvem tovább fotózni. A mostanit inkább elvetettem emiatt. (No meg amitt, hogy a DJ pult környéke is tánctérré lett, így már ott sem lehetett rendesne mozogni.)
Ettől eltekintve a buli jó volt, és sajnálom hogy ezek megtörténtek, mert elvette a kedvemet a további részétől.