Ugyebár a mai papi találkozó miatt kellett hamar lelépnünk, amit két okból sem kellett volna megtennünk - bár ezt nem taglalnám.
Vagy azért éreztük magunkat nagyon jól, mert hónapok óta nem voltunk NS-en

vagy pedig tényleg jó volt az a két órácska, amit ott töltöttünk. Bár kicsit kiakadtam, hogy pont most kell hamar lekoccolnom - de ugyebár az ember azzal gazdálkodjon, ami van: és az egy egész darab vonat 23.23-kor...
Örültem
Doll-nak (függetlenül attól, hogy rám gondolt-e akkor, amikor a backstage-t egyetlen egyszer átjáróháznak használtam, hogy Case-nek adjak 3 dvd-t

:D), a beszélgetésnek...
...
Shizu-nak, hogy ha jól számolom, immáron negyedszer kellett bemutatkoznom.
Sajnálom hogy
Jude kisasszonnyal nem találkoztam, pedig kijárt volna egy találka... jah, és Jude, komolyan mondom, hogy félek attól, hogy rossz lemezeket adtam neked.

Hónapok óta ki van írva az anyag, és nem igazán néztem meg, vajon jó lemezeket raktam-e el ^^
Aru-nak meg kalimpálhatok, meg sziázva vigyoroghatok, a rövid haj talán nem ideális számomra, hogy felismerjenek hónapok óta nem látott emberkék xD
Ömmm... jah, a zene jó volt, a pultoscsajok szimpatikusak (mikor utoljára voltam, még mások szolgáltak ki)... no, ennyi. ^^