Némi infó a Club 202-ről:
Ma elmentem, felderítettem a környéket és meglepetésemre lehetetlen eltéveszteni a helyet - szerencsére, mivel elég sok külföldi lesz (ezzel kapcsolatban a héten a DST nevében még lesz egy bejelentésünk Risa-val).
Aki a belvárosból közelítené meg, annak a 41-es vagy a 47-es villamost ajánlom, Deákon vagy az Astoriánál mindkettőre fel lehet szállni, illetve szintén ezen a vonalon jár a V jelű 18-41-47 villamospótló/tehermentesítő buszjárat. Ezekre a Móriczon is rá lehet csapni.
Ugyanezekre a BKV-s csodákra, illetve a 18-as villamosra fel lehet szállni a Fehérvári úti piacnál is (az Allee mellett, ahol a 4-es villamos végállomása van), kinek melyik a szimpatikusabb.
Aztán a Budafok kocsiszín fantázianevű megállóig tessék menni - ez egyébként a 18-as végállomása és a sínek mellett, az út jobb oldalán sok villamos jelzi h célegyenes. A klub pedig - meglepő módon - az út bal oldalán található
Namost, pár dolog azoknak az elvetemülteknek, akik sátorozást terveznek a környéken:
1. a járda a klub környékén olyan keskeny h két ember is csak nehézkesen tud zavartalanul elmenni egymás mellett
2. a klub udvara jelentős részben magánterület, többek között egy zenekari stúdió, egy gumiszerviz és egy műanyag nyílászáró-kereskedés osztoznak rajta. Mivel betonozott, parkolásra használják első sorban és kapuval zárják, tehát ide biztos nem fognak semmi sátortábort beengedni.
3. az udvar árnyas, eperfákkal beültetett része pedig kerthelyiség, ami jelenleg felújítás alatt áll, a klub tulajdona, de itt amúgy alapból bár és grill van, szóval sátorozás itt is kizárva mert nem nyitják ki a kaput a felújítás ideje alatt (a klub bejárata is átkerült az ellenkező oldalra)
4. a 11. kerületben - értesüléseim szerint - hatóságilag tilos közterületen sátorozni, és biztos vagyok benne h a környékbeliek sem örülnének ha az NDK-s panelházak kis parkjaiban átmeneti nomád hajléktalanszálló ütné fel a fejét.
Egyébként találkoztam teljesen véletlenül az egyik ottani alkalmazottal, aki nagyon rendes figura volt, megengedte h körbenézzek kicsit kint és megnyugtatott h biztosan elég nagy a klub a koncertnek.